Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 198.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Zauważyłem że dark templar zszedł z urlopu a jak wiemy człowiek po długiej przerwie może zapomnieć o grze. Wyskanowałem go 3 układy ode mnie ale i tak problem bo nie miałem tam deuteru. Z wydobycia udało się wymienić u handlarza na paliwo do lotu ale z reckami było już trudniej. W trakcie lotu znikła * na matce więc nabrałem nadziei że wejdzie. Lot bez przeszkód i bum, ale trzeba było jeszcze zezłomować trochę floty żeby recki wysłać. Poszły z dużym opoźnieniem a obrońca zalogował się chwile póź…
-
Famek skończył grać już bardzo dawno temu. Przekazał konto jakiemuś swojemu koledze a ten nawet nie zagadał tylko od razu opuścił sojusz. Skoro tak to wzięliśmy go z Wodzikiem na cel. Zauważyliśmy że czasem go chwile nie ma. Wczoraj czekaliśmy cały dzień ale się dobrze pilnował. Dziś Wodzik wyskanował, że flota stoi bez opieki to polecieliśmy. Obrońca zrobił sobie długą przerwe bo zalogował dopiero godzinę po starciu, chyba nie przyzwyczajony do szybkiego uni Poszkodowany odgrażał się że jeszcze…
-
Zauważyłem na falandze trampki lecące na stacje na planetę. Obrońca nie odebrał a efekt poniżej Dnia 16-01-2020 21:51:32 następujące floty spotkały się w walce: Agresor podglaznik [EVIL] ________________________________________________ Krążownik 42.285 Pancernik 50.115 Mały transporter 71.000 _________________________________________ Obrońca marcostw [ZLY SEN] ________________________________________________ Mały transporter 1.253 Duży transporter 12.629 Krążownik 37 Recykler 1 Sonda szpiegowska…
-
Nie wiem co tu się stało. Gracz ewidentnie ma bota, dostałem od niego parę skanów w trakcie lotu ale konsekwentnie leciałem do końca. Wynik poniżej Dnia 26-12-2019 21:43:58 następujące floty spotkały się w walce: Agresor podglaznik [EVIL] ________________________________________________ Pancernik 15.000 _________________________________________ Obrońca KylyK ________________________________________________ Mały transporter 300 Duży transporter 870 Krążownik 5.214 Okręt wojenny 98 Recykler 529 So…
-
Wieczorne skanowanie, miał 20pare minut więc poleciałem i od razu wysłałem recki. Obrońca pewnie zatracił poczucie czasu na imprezie bo zalogował 1,5godziny po starciu. Dnia 20-12-2019 20:49:49 następujące floty spotkały się w walce: Agresor podglaznik [EVIL] ________________________________________________ Okręt wojenny 8.000 Pancernik 19.423 _________________________________________ Obrońca Latajacy Holender ________________________________________________ Mały transporter 3.975 Duży transport…
-
Zdjąłem urlop po dwóch tygodniach i po 20 min skanowania zauważyłem to cudo na 7 gali. Lot przez gale z pierwszej i udany. Udało się jeszcze pofarmić inne moony, łącznie ok 150kk, Dnia 20-12-2019 11:44:50 następujące floty spotkały się w walce: Agresor podglaznik [EVIL] ________________________________________________ Pancernik 19.869 _________________________________________ Obrońca Torquemada [ZLY SEN] ________________________________________________ Duży transporter 3.000 Lekki myśliwiec 2.01…
-
ktos tu napisal ze dziwi sie mi czemu gram ze zgonem. Trzeba zadać sobie pytanie kogo wystawil: na poczatku defjota ktory byl naszym naturalnym wrogiem, po drugie kobre ktory polasil sie na flote naszego sojusznika. W jedym i drugim przypadku nie bylo relecji tylko jednorazowa zagrywka. Zagrali i przegrali. Jest jeszcze sprawa tomee, ktorego zgon walnal zeby srubki nie trafily do opozycji. Nigdy mi sie to nie podobalo dlatego czasem mialem z tylu glowy ze to moze byc moment w ktorym Zgon mnie wy…
-
Lot na aktywce, bardzo długi bo ok 70układów, ale zakończony sukcesem Dnia 06-11-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor podglaznik [EVIL] ________________________________________________ Pancernik 12.000 _________________________________________ Obrońca sabdur [GEN] ________________________________________________ Mały transporter 1.296 Duży transporter 126 Lekki myśliwiec 6.847 Ciężki myśliwiec 39 Krążownik 4.450 Okręt wojenny 1.533 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 1.151 B…
-
Obrońca chyba sobie przysnął, poleciałem jak było 51min i weszło Dnia 09-11-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor podglaznik [EVIL] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca AliBaba [GEN] ________________________________________________ Mały transporter 3.275 Duży transporter 786 Lekki myśliwiec 1 Okręt wojenny 727 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 5.864 Sonda szpiegowska 8 Gwiazda Śmierci 3 Pancernik…
-
Zauważyłem, że ten Pan lubi czasem poimprezować więc go obserowałem od rana. Kiedy fsy wróciły poleciałem. Zdążyłem tylko do głównej bo obrońca się zalogował, a szkoda, bo na innych moonach było równie ciekawie Dnia 10-11-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor podglaznik [EVIL] ________________________________________________ Okręt wojenny 3.000 Pancernik 19.791 _________________________________________ Obrońca LordOfLights [GaL] ___________________________________________…
-
Dnia 11-11-2019 12:22:15 następujące floty spotkały się w walce: Agresor podglaznik [EVIL] ________________________________________________ Pancernik 19.966 _________________________________________ Obrońca Whats wrong with you [Eko] ________________________________________________ Mały transporter 145 Duży transporter 3.062 Lekki myśliwiec 23.577 Ciężki myśliwiec 26 Krążownik 1.491 Okręt wojenny 879 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 1.061 Sonda szpiegowska 237 Gwiazda Śmierci 1 Pancernik 914 ___…
-
aktualizacja wyniku odliczyłem 716,39% według werdyktu @wakat
-
podglaznik [EVIL] vs. Whats wrong with you [Eko] ~ 2228.81% Dnia 11-11-2019 12:22:15 następujące floty spotkały się w walce: Agresor podglaznik [EVIL] ________________________________________________ Pancernik 19.966 _________________________________________ Obrońca Whats wrong with you [Eko] ________________________________________________ Mały transporter 145 Duży transporter 3.062 Lekki myśliwiec 23.577 Ciężki myśliwiec 26 Krążownik 1.491 Okręt wojenny 879 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 1.06…
-
@wakat ja wniosę o unieważnienie wszystkich % do wojny zrobione przez Eko poprzez niszczenie księżyca. Zgodnie z regulaminem trzeba zamieścić raport wojenny ze starcia poprzedzającego niszczenie oraz raport z niszczenia księżyca. Skoro już jesteście tacy drobiazgowi, że chcecie walczyć na usuwanie starć to proszę bardzo, zaczniecie od 0
-
aktualizacja wyniku
-
Zaobserwowałem, że Van wysyła fsa zawsze z tego samego moona. Rano poleciałem, padł za ostatnią próbą Atak na księżyc01.11.2019 11:37:02 Od: dowódca floty Twoja flota z: Księżyc [x:xxx:x] dotarła do księżyca planety Księżyc [x:xxx:x]. Twoja gwiazda śmierci kieruje na niego swoje działo grawitonowe. Potężna fala uderzeniowa wstrząsa księżycem, który zaczyna się deformować i w końcu eksploduje. Ogromne odłamki skał szybuje w kierunku twojej floty. Nie ma szans na unik. Twoja flota ulega doszczętne…
-
Lot na aktywce Dnia 31-10-2019 20:46:48 następujące floty spotkały się w walce: Agresor podglaznik [EVIL] ________________________________________________ Pancernik 15.000 _________________________________________ Obrońca Ernesto Che Guevara [GEN] ________________________________________________ Mały transporter 11 Duży transporter 6.619 Lekki myśliwiec 12 Ciężki myśliwiec 16 Okręt wojenny 83 Recykler 1.434 Sonda szpiegowska 2.248 Bombowiec 1 Niszczyciel 350 Pancernik 1.417 _____________________…
-
Wczoraj zapomniałem o jednej dexówce przy fsach i smigol skorzystał z okazji, 20kk dexu w piach plus trampki. Dziś nie miałem w ogóle czasu na grę, późnym popołudniem usiadłem, oczywiście wiadomo kogo wybrałem na pierwszy ogień. Flota stała, * się paliła ale jak zawsze poleciałem. Brakło 30sekund, jak flota wróciła spróbowałem ponownie, tym razem się udało Dnia 27-10-2019 18:17:28 następujące floty spotkały się w walce: Agresor podglaznik [EVIL] ________________________________________________ P…
-
Cytat od guff: „Jaka szybka aktualizacja ” jak wrzucam starcie to zazwyczaj aktualizuje, jak nie to co parę dni