Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 442.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Było Ni MA. Pozdro dla znajomych i sojuszu oraz dla zwierzyny ktora poluje na moja bezbronne robaczki.:) Dnia 08-03-2020 xxxxxx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Rip [DELETE] ________________________________________________ Pancernik 22.579 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Damek ________________________________________________ Mały transporter 3.101 Duży transporter 1.164 Lekki myśliwiec 10.941 Ciężki myśliwiec 598 Krążownik 3.423 Okręt wojenny …
-
Witam jako że od niedawna jestem w sojuszu chciałem sie przywitać stekiem i tak też zrobilem. Historia krótka stalo i sie roztrzaskalo najsmieszniejsze że recki obróciły 2 razy wiec widać uni zaspane po piątku. Pozdrowienia dla Sojuszu i znajomych Dnia 08-02-2020 10:59:22 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Rip [COMA u32] ________________________________________________ Reaper 6.028 Krążownik 2.000 _________________________________________ Obrońca kanapa w salonie [GNC] _____________…
-
Chyba nie pierwszy złom ale co tam to tylko gra brawo dla 3 muszkieterów za wyczucie zysk ladny i latwy do dzielenia.
-
Witam Uni wkoncu się doczekałem pierwszego STeka. Historia krótka było nie ma. Pozdrawiam sojusz i znajomych i wszystkich mikołajów ktorzy pomogli w trudnych początkach. Dnia 14-01-2020 xxxx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Rip [YAKOOZA] ________________________________________________ Reaper 3.000 _________________________________________ Obrońca Syntezator [NOLIMIT] ________________________________________________ Duży transporter 30 Lekki myśliwiec 4.126 Ciężki myśliwiec 1.181 …
-
no prosze to jest ST widac coraz wieksze flity padaja az strach pomyslec kto nastepny. Gratulacje widac dominacje po trochu.