Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 301-320 z 442.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• gratki widać ze jeszcze cos tam kto trafia czyli nie jest tak zle

• gratulacje zysk pokaźny procent piękny czego chcieć więcej

• Szału nie ma ale dobra passa trwa:) Dnia 18-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Riphagen [N C] ________________________________________________ Mały transporter 2.000 Niszczyciel 8.646 _________________________________________ Obrońca robal11999 ________________________________________________ Mały transporter 7 Duży transporter 300 Lekki myśliwiec 814 Krążownik 100 Okręt wojenny 100 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 19 Sonda szpiegowska 46 Satelita słoneczny 39 Niszcz…

• Witam dziś szczęście dopisało. Widzę ze odpoczynek mi pomógł na regeneracje sił bo coś tam trafiam. Historia krótka: wróciło to trafiłem. Odpowiedni moment, czas, przypadek. Obrońcy Szo pogratulował a ja wykorzystam na szczytne cele:) Pozdrawiam sojusz znajomych i Pana X. A jeszcze rodzynek na torcie: Co się stało ze Chochelka zniszczył Rusha. Odpowiedz: Bo już nikt nie panuje z GO na uni wiec można się pushowac ile wlezie takie czasy. No może się odważy i opowie nam jakąś historie z tym związan…

• Wróciłem:) Dnia 16-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Riphagen [N C] ________________________________________________ Krążownik 3.000 _________________________________________ Obrońca Tyson [BOA] ________________________________________________ Mały transporter 4.606 Duży transporter 2.826 Lekki myśliwiec 112 Ciężki myśliwiec 26 Sonda szpiegowska 104 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Riphagen [N C] _______________________________________…

• Witam z hasłem " Co się odwlecze to nie uciecze" to już 3 raz na obrońcy i za każdym razem uśmiech jest ten sam. Tym razem inna gala choć ciut bliżej. Wiec od początku śledząc gale zauważyłem o 22 flotę z surowcami u Obrońcy na moonie którą zresztą nie udało się skraść ostatnio. Bez namysłu lot i niestety po 25 minutach trzeba było zawracać choć na fali zauważyłem ze flota została przeniesiona na planetę w jakim celu nie dowiemy się pewnie. Poczekałem na minutki i druga próba która okazała się s…

• Dnia 05-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Riphagen [N C] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca Jabballz [NPS] ________________________________________________ Mały transporter 29 Duży transporter 68 Lekki myśliwiec 344 Ciężki myśliwiec 117 Krążownik 216 Okręt wojenny 263 Recykler 76 Bombowiec 12 Satelita słoneczny 230 Niszczyciel 204 Pancernik 178 Wyrzutnia rakiet 2.206 Lekkie działo las…

• Witam ponownie historia dość śmieszna i przypadkowa choć zakończona sukcesem. Zacznijmy od początku. Wchodzę wieczorkiem na sojusz patrze skany bryka odnośnie devDAVSON i widzę dość dużo paliwa o dt nie wspomnę:) no ale ze od jego skanu minęło już 30 min myślę nie bez sensu ale puszczam skan z ciekawości. Długo nie myśląc kołuje dex choć to kolejne 10min i tak bez żadnych szans (jak się wtedy okazało bezpodstawnie) puszczam krazki żeby było szybciej wiedząc ze zostanie 1 gs ale już jakieś podsta…

• Witam po krótkiej przerwie jak to mówią było ni ma:) Obrońca byl zielony chyba do dziś ale widzę ze nie pilnuje tego co ma wiec znowu jest zielony. A ja lubie jak jest na zielono a w tych czasach każdy zrabowany surowiec cieszy podwójnie bo jest coraz ciężej. Pozdrawiam sojusz znajomych i Pana X Obroncy oczywiście odbudowy i pilnowania tego co ma bo sepy same w okolicy. Dnia 31-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Riphagen [N C] _______________________________________…

• gratuluje rzeczywiście mega zysk i to pod moim nosem:)

• Witam dziś szczęście uśmiechnęło się do mnie bo jak to w tej grze bywa dziś się wygrywa jutro przegrywa. No cóż nie powiem dość długo polowałem na obrońce co na pewno potwierdzi i muszę przyznać pilnował się bardzo dobrze do dziś ale jak to w życiu nieraz się przypilnuje nieraz nie . Dzis w końcu udało mi się trafienie i jest dość zielono wiec cieszy bardzo obrońcy Szo bo wbrew temu ze trochę stracił umiał pogratulować bez nerwów a to rzadko spotykane wiec wielki szacun. Pozdrawiam sojusz (bez k…

• Lot jak to lot stało nie stoi:) przyznam szczerze z dreszczykiem bo do końca nie bylem pewny czy obrońcy nie ma ale kto nie ryzykuje ten nie ma poza tym wszystko oki no może na minus jest ze surki nie było no ale nie można mieć wszystkiego:) Dnia 23-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Riphagen [N C] ________________________________________________ Krążownik 20.000 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca Tyson [BOA] ______________________…

• Gratulacje panowie akcja piękna i emocjonująca do końca. Co do tych innych uczciwych graczy no cóż jak się nie potrafi w inny sposób to się oszukuje. No prócz czyścioszka Latte on o niczym nie wiedział taki zbieg okoliczności pewnie znalazł się tam wogule przypadkiem. Przykład na to ze jest na tej uni kilka osób które zrobią wszystko by zaistnieć. Mozecie juz odpuścić zaisnieliscie wszyscy się z was śmieją w tak krótkim czasie ujawniliście ze macie tyle kont ze strach pomyśleć ile to kosztowało:…

• Niby nic ale ostatnio susza straszna poza tym strach latać tyle wilków wokoło:) Pozdrawiam sojusz znajomych i magików uni iluzji i przekrętów:) Dnia 15-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Riphagen [N C] ________________________________________________ Krążownik 10.000 _________________________________________ Obrońca XNDR22 ________________________________________________ Mały transporter 3.110 Duży transporter 2.518 Lekki myśliwiec 2 Krążownik 100 Okręt wojenny 112 …

• tak tak panie uczciwy i tez wspolnie latamy na sojusznikow masz dowody udowodnij mi sie chyba udalo i juz sporo osob przeczytalo jaki jestes nieskazitelny i uczciwy:) tak jak pisalem sam to ty mozesz mi satelity skladac i jakies smieci z planety zgarniac:)

• teraz coś jeszcze masz do powiedzenia po tym jak wyszło gdzie miałeś kreta:) ale znając życie nic nie wiedziałeś i to był przypadek pro graczu:) zupełnie jak lot na mnie z molibdenem:)))))))))

• Witam wszystkich długo zastanawiałem się czy napisać no ale chyba wypada pokazać wszystkim jacy uczciwi gracze są na tym uni. Wiem ze kazdy ma mniej lub więcej za uszami ale niektórzy usilnie twierdzili ze są jak krystaliczna woda ze nigdy nic ze wszystko legalnie łącznie z czystym sumieniem. Wiec zacznijmy od początku wiadomo było ze od jakiegoś czasu w sojuszu cos jest nie tak ale były tylko domysły bo nie można oskarżać kogoś o coś bez dowodów. Długo zastanawialiśmy się co zrobić i jak ale mo…

• Witam wstawiam RW bo cieszy niezmiernie gdyż albo to przypadek albo dowód na oszustwo gracza który posługuje się powiadamiaczem. Dla znających temat będą wiedzieć jak się to sprawdza. Kazdy atak puszczany na gracza w dzień w nocy powodował szybka aktywność i tu z pomocą sojuszu udało się. Zgloszeni do Go pójdzie na pewno a co będzie dalej się zobaczy. Pozdrawiam sojusz i choć zysk nie jest duży cieszy bo tępimy oszustów . Dnia 03-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor R…

• fajnie angelo ze się wypowiedziałeś chociaż może otworzy to niektórym oczy ze jednak coś tu jest nie tak a niektórzy już wiedza co bo puzzle się składają w jedna całość:)