Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 281-300 z 442.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
10 punktow za wierszyk oby czesciej sie to pojawiało
-
Witam dziś nie będę się rozpisywał bo to był dość ciężki dzień dla mnie. Dnia 06-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Riphagen [N C] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca alexius [CZW] ________________________________________________ Mały transporter 284 Duży transporter 15.013 Lekki myśliwiec 242 Ciężki myśliwiec 123 Krążownik 12 Okręt wojenny 33 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 500 Sonda sz…
-
Witam chyba rekordzik zyskowny mi się dziś trafił. Dziękuje Pawczykowi bo jego zasługa ze trafiłem w tamte okolice i przy okazji lotu na niego zauważyłem ze Jay wrócił na moona. Dex był, flota była wiec zostało lecieć i mieć nadzieje ze obrońca się nie lognie. Flota puszczona mt tez nawet dt bo surki bylo sporo. I nadeszła ta chwilka pancki weszły mt tez i jak na złość obrońca się loguje wiec tracę nadzieje a on co robi wrzuca urlop:) Brawo ty. Później 30min strachu przed podstawka i dofarmy wch…
-
Mogę powiedzieć hat- trik zaliczony choć wpis z innego dnia niestety. Nie będę opisywał bo to chyba 5 raz niedługo zostanę posadzony o pushe:) Dnia 04-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Riphagen [N C] ________________________________________________ Krążownik 3.000 _________________________________________ Obrońca XNDR22 ________________________________________________ Mały transporter 1.107 Duży transporter 3.922 Krążownik 2 Okręt wojenny 4 Recykler 35 ____________…
-
Szczęście dziś sprzyja także strzeżcie się:) Dnia 04-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Riphagen [N C] ________________________________________________ Pancernik 18.000 _________________________________________ Obrońca Bosman [BOA] ________________________________________________ Mały transporter 20 Duży transporter 40 Lekki myśliwiec 17.004 Ciężki myśliwiec 9.300 Recykler 11 Sonda szpiegowska 91 Bombowiec 2 Satelita słoneczny 5 Wyrzutnia rakiet 8.232 Lekkie działo …
-
Witam na wstępie chce powiedzieć ze ciesze się podwójnie gdyz trafiłem jednego z oszustów a nawet może zapobiegłem jakiemuś pushowi bo tak to wygląda. Dziwne ze flota stoi na moonie bez surowców wiec albo obrońca teleportował flotę i zapomniał albo....? Mnie to cieszy bo zysk jest strat nie ma po prostu Zielono mi:) Pozdrawiam sojusz znajomych i Pana X. Może gracz podszywający się za Rolanda sam napisze co się stało:) Dnia 04-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ripha…
-
Niby nic a cieszy Dnia 02-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Riphagen [N C] ________________________________________________ Niszczyciel 9.740 _________________________________________ Obrońca RAMZESS [ADW] ________________________________________________ Duży transporter 1.452 Okręt wojenny 138 Gwiazda Śmierci 3 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Riphagen [N C] ________________________________________________ Niszczyciel 9.696 ( -44 ) __…
-
Witam dziś St w zasadzie jest zasługą Lukosa za co bardzo dziękuje bo to on znalazł i udostępnił skan ja tylko wykonałem zadanie:) Lot dość szalony i dlatego takie straty. Okazało się ze mam za mało paliwa wiec puściłem same pancki i recki na niższy procent i szczerze nie wierzyłem ze zbiorę a tu ku zaskoczeniu udało się. Trash Sim troszkę oszukał ale jak widać i tak jest dość zielono. Pozdrawiam oczywiście sojusz, znajomych i Pana X. Dnia 28-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w wal…
-
To już czwarty raz wiec o czymś to świadczy ale mi to nie przeszkadza:) Historia prosta jak zawsze stało to co miałem robić? Jedyny minus ze się nie wyspałem no ale czego się nie robi dla tej durnej surki. Procent nie powala ale szczerze takie wloty są najlepsze bez jakiś obliczeń stresu a zysk i tak na zielono. Pozdrawiam sojusz znajomych i Pana X. Ps. Monster buduj flotę bo siedzę ci na plecach:) Dnia 27-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Riphagen [N C] __________…
-
no to jako pierwszy pogratuluje bo piękny zysk fajnie ze wstawiłeś widzę ze sobie radzisz po złomie ostatnio nawet jestem zaskoczony bo latasz jak głupi:) Przetapiaj lataj jak najwięcej i pilnuj się bo jesteś łakomym kaskiem:) i zachecam wszystkich do wstawiania rw na forum. Ps. rushh i chochelka czekamy na rw z pięknego pusha.
-
Witam dziwne Rw ale cieszy zysk:) Flota znaleziona na przerwie w pracy na telefonie. Skan lot bez jakiegoś namysłu. Po 75% lotu na spokojnie już na kompie okazało się ze sojusznik mógł to trafić szybciej i bezbolesniej ( na usprawiedliwienie siebie nie było go akurat a ja dopiero na kompie zauważyłem ze tam jest za co przepraszam bo powinno to wyglądać inaczej). Inna kwestia jest to ze podczas lotu zapalały się aktywki na rożnych planetach co trochę mnie myliło ale i na to był sposób. Koniec koń…