Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 261-280 z 442.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• ojojoj coz to stara gwardia takie lanie dostaje:) nighthunter nie poznaje ale to juz tyle lat ze sie nie dziwie rutyna zabija:)

• Trafiło się tankowanie wiec skorzystałem. Statki latały na oparach to się skorzystało. Pozdrawiam sojusz znajomych i Pana X. I tych przez których zaczynam coraz mniej rozumieć to Uni. Dnia 17-05-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Riphagen [N C] ________________________________________________ Krążownik 6.000 _________________________________________ Obrońca luki3173 [Korona] ________________________________________________ Duży transporter 4.645 Recykler 87 ____________________…

• Kończymy majówkę:) Jest zielono jest do przodu sie przetopi:) Pozdrawiam sojusz znajomych i Pana X który chyba o mnie zapomniał :p Dnia 06-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Riphagen [N C] ________________________________________________ Mały transporter 20.000 Pancernik 33.941 _________________________________________ Obrońca rzurza [CIS] ________________________________________________ Mały transporter 6 Duży transporter 7.378 Lekki myśliwiec 668 Ciężki myśliwiec …

• To już 6 raz ale co zrobić ważne ze ciągle na zielono. Pozdrawiam sojusz znajomych Pana X i Kogoś kto wrócił z zaświatów:) Dnia 03-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Riphagen [N C] ________________________________________________ Krążownik 5.000 _________________________________________ Obrońca XNDR22 ________________________________________________ Mały transporter 3.050 Duży transporter 4.451 Okręt wojenny 15 Statek kolonizacyjny 4 Recykler 12 Sonda szpiegowska 25…

• Dnia 01-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Riphagen [N C] ________________________________________________ Pancernik 15.000 _________________________________________ Obrońca ertyxis ________________________________________________ Duży transporter 43 Lekki myśliwiec 1.170 Ciężki myśliwiec 602 Krążownik 1.011 Okręt wojenny 600 Sonda szpiegowska 100 Bombowiec 141 Satelita słoneczny 3.935 Niszczyciel 265 Pancernik 300 Wyrzutnia rakiet 6.000 Lekkie działo laserowe 1.50…

• Było nie ma:) Dnia 30-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Riphagen [N C] ________________________________________________ Pancernik 15.000 _________________________________________ Obrońca Runio ________________________________________________ Mały transporter 4.482 Duży transporter 1.063 Lekki myśliwiec 3.497 Ciężki myśliwiec 1.183 Krążownik 3.825 Okręt wojenny 1.924 Statek kolonizacyjny 1 Sonda szpiegowska 10.150 Bombowiec 176 Niszczyciel 120 Pancernik 1.326 ______…

• no chciałbym żeby nie kończył gry a tu niestety kolejny gracz odchodzi

• no macie zarówno na grę jak i regulamin:) A poza tym nie chce mi się z tobą gadać szkoda mojego czasu.

• no co kryspin ban chochla usunięty sami uczciwi gracze a z tego co wiem to zasiadanie trzeba zgłaszać;P . Ale to nie wazne ty masz więcej znajomych na tym uni ze pewnie 3/4 to ziomale z dzielni:) nie rozśmieszaj mnie. Niedługo wszystkich was zabanuja

• Wczoraj zabrakło minuty dziś już się udało. Na wstępie nie mam statusów w CZW (To dla ciebie uczciwy graczu) Nic szczególnego stało nie stoi jak w życiu:) Pozdrawiam sojusz Pana X i znajomych. Dnia 20-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Riphagen [N C] ________________________________________________ Krążownik 33.938 _________________________________________ Obrońca robert76 [CZW] ________________________________________________ Mały transporter 292 Duży transporter 1…

• szkoda ze nie wstawiłeś jak chochelka stuknął rushha kilka tygodni po tym jak razem lecieliście na mnie a potem broniliście irona:) Wiem jesteś uczciwy i nie masz dostępu do żadnych kont nawet paruwy. Noi jeszcze powinieneś powiedzieć ze rushh to nie ten stary rush. No chyba ze już się sam pogubiłeś w kłamstwach i w kontach na których zasiadasz:P)

• Z serii stało nie stoi:) Tankowanie ładne wiec raczej nie ma co narzekać. Obrońca pogratulował co jest rzadkością wiec szacun dla niego ze potrafi. Pozdrawiam sojusz znajomych i Pana X. Dnia 16-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Riphagen [N C] ________________________________________________ Krążownik 7.000 _________________________________________ Obrońca Robertuse [SPM] ________________________________________________ Mały transporter 10.000 Duży transporter 5.010…

• gratki wielkie, ładne stadko spadło a zysk jest i satysfakcja wielka. Widze ze dziś sojusz obłowiony:)

• zysk jest lot udany wiec nie ma co narzekać

• jesli rakietowanie mojej obrony to zlosc to tak:)

• Wisienka na koniec dzień uznaje za udany:) Jest zielono wiec flota będzie rosnąć:) Dnia 14-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Riphagen [N C] ________________________________________________ Pancernik 34.630 _________________________________________ Obrońca Darkness Hawk [SPM] ________________________________________________ Duży transporter 7.905 Recykler 1 Gwiazda Śmierci 10 Wyrzutnia rakiet 5.000 Mała powłoka ochronna 1 _________________________________________ Po…

• Troszkę lepiej choć wisienkę zostawiam na koniec:) Dnia 14-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Riphagen [N C] ________________________________________________ Krążownik 32.760 Okręt wojenny 20.430 Pancernik 34.148 _________________________________________ Obrońca Darkness Hawk [SPM] ________________________________________________ Mały transporter 671 Duży transporter 5.370 Lekki myśliwiec 15.752 Ciężki myśliwiec 239 Krążownik 156 Sonda szpiegowska 2.399 Satelita sło…

• Witam zacznę od najmniejszego dziś wlotu w końcu muszę dawkować:) Pozdrawiam sojusz znajomych i Pana X Dnia 14-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Riphagen [N C] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 188.495 Bombowiec 419 Niszczyciel 9.685 Duży transporter 1.000 _________________________________________ Obrońca Fiona [pNu] ________________________________________________ Duży transporter 186 Lekki myśliwiec 60 Ciężki myśliwiec 70 Krążownik …

• nie wiem ktory to juz raz ale co tam jest zielono jest dobrze

• gratulacje chyba wielu z nas probowalo ale bezowocnie choc glowna flota wciaz czeka