Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 241-260 z 442.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Wszyscy go skubią więc i ja poskubie:) Pozdrawiam sojusz, znajomych i Pana X (nie rezygnuj twardym trzeba być) Dnia 20-08-2018 08:20:39 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Riphagen [N C] ________________________________________________ Niszczyciel 35.000 _________________________________________ Obrońca zdzichowo [NPS] ________________________________________________ Mały transporter 40 Duży transporter 1.653 Lekki myśliwiec 2.234 Ciężki myśliwiec 250 Krążownik 1.700 Okręt wojenny 1.…
-
Eko x7 piękna sprawa szkoda ze spalanie deuteru nie przeszło ale ludzie to wilki:) odrobię sobie. Dnia xxx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Riphagen [N C] ________________________________________________ Okręt wojenny 28.602 Pancernik 30.000 _________________________________________ Obrońca Budrys [DTG] ________________________________________________ Mały transporter 5.489 Duży transporter 711 Lekki myśliwiec 45 Ciężki myśliwiec 24 Krążownik 20 Okręt wojenny 10 Statek kolonizacyj…
-
Witam dobra passa trwa choć do czego to doszło żeby trzeba było tak daleko latać lot 2h najdłuższy w karierze ale jest zielono i to cieszy. Pozdrawiam sojusz i znajomych. Dnia 11-08-2018 11:41:53 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Riphagen [N C] ________________________________________________ Mały transporter 30.000 Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca JKP [SPM] ________________________________________________ Duży transporter 7.220 Recykler 22 Sonda s…
-
Wstawiam choć szalu nie ma ale stek to stek poza tym na Latte podwójnie cieszy bo to cwany lis:)Pozdrawiam sojusz i znajomych Dnia 06-08-2018 07:50:18 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Riphagen [N C] ________________________________________________ Pancernik 3.000 _________________________________________ Obrońca BlackLatteCoffee ________________________________________________ Mały transporter 2.614 Duży transporter 2.314 Krążownik 1.450 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 1 Sonda szp…
-
Po wielu próbach udało się wkoncu choć trochę fartownie gdyż obrońca zalogował się po wlocie i podkradł trochę złomu no cóż takie życie odrobię te 20mln:). Ogólnie jest na zielono, trafiony cel wiec jest pozytywnie. Pozdrawiam sojusz i znajomych obrońcy Szo Dnia 10-08-2018 14:51:31 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Riphagen [N C] ________________________________________________ Pancernik 50.221 _________________________________________ Obrońca NNYDO [SPT] __________________________…
-
Bez komentarza:) Dnia 04-08-2018 18:39:04 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Riphagen [N C] ________________________________________________ Krążownik 7.000 _________________________________________ Obrońca XNDR22 ________________________________________________ Mały transporter 1.000 Duży transporter 11.000 Okręt wojenny 3 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 100 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Riphagen [N C] _______________________________________________…
-
Witam na wstępie powiem szacun junior za poranny lot jak wstałem i zobaczyłem atak to niedowierzałem bo kto by rękę na mnie podniósł:) ale cóż kilka krążków i dt straciłeś bo nie pilnowałeś ataku no co zrobić. Postanowiłem ci dać nauczkę by byla przestroga dla ciebie i innych bądźcie czujni jak atakujecie bo mozna sie przejechać a nawet dostać później pstryczka w nos:) Oto dowód 8h po porannym ataku jest odwet z mojej strony. Pozdrawiam wszystkich Dnia 28-07-2018 xxxxx następujące floty spotkały…
-
Witam ponownie, szalu nie ma ale to nowość ze gsy coś polatały zysk jest dexu nie spaliłem wszystko zebrane wiec do przodu. Nie zmienia to faktu ze nie lubie latać gsami:) Dnia 26-07-2018 06:48:45 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Riphagen [N C] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 140 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Bej ________________________________________________ Mały transporter 844 Duży transporter 5.303 Lekk…
-
Coraz cieżej sie tu trafia więc jak jest szansa to wklejam:) Przypominam o ankiecie do wypełnienia. Dnia xxx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Riphagen [N C] ________________________________________________ Krążownik 10.000 _________________________________________ Obrońca XNDR22 ________________________________________________ Mały transporter 2.000 Duży transporter 6.000 Okręt wojenny 10 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 100 Sonda szpiegowska 220 ___________________________________…
-
Taki prezent z rana to lubie Dnia xxxxx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Riphagen [N C] ________________________________________________ Mały transporter 40.000 Pancernik 40.000 _________________________________________ Obrońca EBOLA [SPM] ________________________________________________ Mały transporter 17 Duży transporter 4.308 Lekki myśliwiec 8.986 Ciężki myśliwiec 303 Krążownik 319 Okręt wojenny 417 Statek kolonizacyjny 2 Recykler 615 Sonda szpiegowska 1.581 Bombowiec 614 Nisz…
-
MUNDIAL 2018 - typowanie
riphagen - - Piłka Nożna
Post1. Brazylia - Argentyna 3-1 2. Neymar - 9 3. 1/4 finału, 2 miejsce w grupie, strzeli 4 bramki
-
Zmiana parametrów uni
riphagen - - DiD Kallisto
Post@Art i jak sądzisz da rade jakąś ankietę zrobić?
-
Dziś szczęście uśmiechnęło się do mnie choć nie powiem żeby wszystko wyszło tak jak chciałem. Nie mogę tez narzekać bo jest dość znacznie zielono choć niedosyt zawsze zostanie. Zacznijmy od początku ranne skany wykryły powrót floty pseudo Rolanda. Szybkie wyliczenia i lot i tu zaczynają się problemy:) W trakcie lotu wracają mu jeszcze dt i pierwszy problem za mało reckow wysłanych a sloty zapchane cóż zrobić jest jak jest. Po kilkudziesięciu minutach wlatują pancki i kilka minut później dofarmy.…
-
Zmiana parametrów uni
riphagen - - DiD Kallisto
PostWitam wszystkich którzy zostali i jeszcze graja na tym uni. Podpatrując inne uniwersa zaczerpnąłem wiedzy jak zmienić parametry naszego uni. Moze to ożywić troszkę grę i dlatego musicie się wypowiadać a wtedy dostaniemy ankietę która może nam pomoc - tak to działa. Tak wiec niech jak najwięcej graczy się wypowie a jest szansa na zmianę. Wiadomo można przyspieszyć eko, flotę, zmniejszyć spalanie lub zwiększyć procent pz lub nawet dołączyć złom z obrony jest wiec o co walczyć także proszę o jak na…
-
W końcu jakiś fajny ACS sojuszowy dawno nie było bo nuda na uni straszna. Dziękuje panowie za lot fajnie wyszło i zielono jest a to najważniejsze noi zawsze sie coś działo. Pozdrawiam sojusz i oby częściej się udało polatać razem bo jak widać jest moc:) Dnia 31-05-2018 xxxxxxxx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Riphagen [N C] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 284.492 Ciężki myśliwiec 907 Krążownik 44.970 Okręt wojenny 40.818 Bombowiec 414 Niszczyciel …
-
Witam jak już niektórym pisałem prędzej czy później każdy będzie w reckach i nie ważne ile razy się nie udaje liczy się tu i teraz:) Nie zawsze tez chodzi o zysk:) Tak wiec bądźcie czujni:) Pozdrawiam sojusz i Pana X wracaj do gry:) Dnia 28-05-2018 13:20:21 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Riphagen [N C] ________________________________________________ Pancernik 15.000 _________________________________________ Obrońca Sylviano [SPT] ________________________________________________…
-
Kto rano wstaje ten surowce dostaje:) procent marny surka cieszy . Pozdrawiam sojusz i Pana X. Dnia 28-05-2018 xxxxxx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Riphagen [N C] ________________________________________________ Krążownik 5.000 _________________________________________ Obrońca rzurza [CIS] ________________________________________________ Duży transporter 3.444 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Riphagen [N C] _________________________________________…
-
Lot bez histori było nie ma:) Dnia 27-05-2018 07:17:44 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Riphagen [N C] ________________________________________________ Pancernik 33.875 _________________________________________ Obrońca ertyxis ________________________________________________ Duży transporter 15 Krążownik 820 Okręt wojenny 435 Bombowiec 50 Satelita słoneczny 9.446 Niszczyciel 235 Gwiazda Śmierci 1 Pancernik 278 Wyrzutnia rakiet 12.000 Lekkie działo laserowe 1.128 Ciężkie działo las…