Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 221-240 z 442.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Tak z innej beczki zapytam bo ty jako uczciwy gracz uważasz ze manipulacja przy screenach i to starcie co się mogło udać tylko przez oszustwo( to już ze 3 konta twoje będą- z którymi współpracujesz latasz na nie itp.) jest według ciebie uczciwe i pokazuje twoje pro umiejętności flociarza? Wiem ze w inny sposób nie jesteś w stanie mnie trafić w przeciwieństwie do mnie bo już kilka razy po kilkaset baniek straciłeś. Czy aż tak bardzo zależy ci żeby mnie zezłomować ze musisz stosować jakieś gierki …
-
Nie wiem jak fabrykujesz screeny z atakow i jestem pelen podziwu ze masz rozdwojenie jazni i piszesz sobie w 2 osobach. Jesli by tak bylo dostalbym bana wiec dziwna sprawa. Pytanie czy dozwolone jest wklejanie nie moich rozmow no ale to sie okaze. Nie umiesz gracz uczciwie to juz wszyscy wiedza ale jestes tak marnym graczem ze posuwasz sie do takich oszustw no coz jsk mialem 9 lat tez chcialem byc najlepszy
-
Mialem nie wstawiac ale takiego rodzynka to musze. Pozdrawiam sojusz znajomych i tych co pisza mile slowa wzgledem mojej osoby. DZIEKUJE. Dnia xxxxx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Riphagen [N C] ________________________________________________ Pancernik 5.000 _________________________________________ Obrońca BlackLatteCoffee ________________________________________________ Duży transporter 6.774 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 1 Gwiazda Śmierci 1 ________________________________…
-
Jadą jadą misie, śmieją im się pysie:) Pozdrawiam sojusz i znajomych:) Ide przetapiac. Dnia xxxxxxxx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Riphagen [N C] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca Roland ________________________________________________ Mały transporter 2.035 Duży transporter 58.368 Krążownik 396 Okręt wojenny 221 Statek kolonizacyjny 10 Recykler 1.274 Bombowiec 91 Niszczyciel 119 Pancernik 45 ____…
-
Witam plan był prosty skan lot i trafienie. Udało się obrońca pogratulował wiec milo. Zielono jest zawsze się wykorzysta. Pozdrawiam sojusz znajomych i tych którzy potrafią pogratulować po złomie. Dnia xxxxxx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Riphagen [N C] ________________________________________________ Krążownik 58.540 Pancernik 47.000 _________________________________________ Obrońca GhosTq ________________________________________________ Mały transporter 2.126 Duży transporter…
-
Witam z wieczora w końcu jakiś steczek większy choć trashsim mnie okłamał o 10mln i tak raczej nie mogę narzekać:) Jest zielono i coś więcej niż marny farming. Pozdrawiam sojusz znajomych i Pana X a obrońcy odbudowy i zostawiania floty na tak długo ja i inni się ucieszą:p Dnia xxxx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Riphagen [N C] ________________________________________________ Pancernik 49.034 _________________________________________ Obrońca Kalli [Korona] _______________________…
-
Goracy temat:) zawsze do przodu wiec lecimy dalej:) Dnia 21-08-2018 00:07:34 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Riphagen [N C] ________________________________________________ Niszczyciel 20.000 _________________________________________ Obrońca ArekP5 [NPS] ________________________________________________ Duży transporter 6 Lekki myśliwiec 51 Ciężki myśliwiec 1 Recykler 15 Niszczyciel 330 Gwiazda Śmierci 6 Wyrzutnia rakiet 5.564 Lekkie działo laserowe 37 Ciężkie działo laserowe 33 D…