Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-180 z 761.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
OKA: Dzień 2
Postmoderator działu pierwsza pomoc, FAQ
-
OKA: Dzień 1
Post1 stycznia 2002
-
#78 | Top 1 ACS | yoda [inus] & Gate Crasher [inus] vs. SugarMan [PsB] ~ 865 722% (PARIS PLATYNOV)
Kicki - - Starcia Octans
Post@yoda_u20, @FeVeR może odniesienie się do tych banow po tym starciu ?
-
#78 | Top 1 ACS | yoda [inus] & Gate Crasher [inus] vs. SugarMan [PsB] ~ 865 722% (PARIS PLATYNOV)
Kicki - - Starcia Octans
PostCytat od szturman: „Yodzie nie zabiorą bo zrobił to po mistrzoswku...Oddali konto typowi zeby pograł kilka dni na innym IP, całkiem inny gracz, Gnito czy jak mu tam, pod koniec czasu zaczął pisać, ze syn gra ... Każdy wie, że gnito grał z yodą i Feverem na indus :), jak zbliżał się czas wlotu, gnito pisał, że syn gra na koncie, oczywiście gnito nie ma paktów z inusami, czyli wiadome, że nie będzie trzymał floty u nich w układzie Ale syn o tym nie wie bo tata nie powiedział... gnito czysty bo z p…
-
dzizas @Adanio zacznij coś ogarniać tutaj bo aż oczy bolą od tych Puszy tego pana Nie gratuluję i do następnego po "właściwej" stronie
-
Stachu [Mns] & #151 Kicki [Mns] vs. StarMario [LPR] ~ 172 848.66% TOP 2 ACS
Kicki - - Starcia Indus
PostCytat od Paskuda88: „Jeśli byśmy mogli was rozwalić to już by to dawno było zrobione ” Stary, suma pięciu flot waszego sojuszu przekracza 2x moją flote wiec nie mów ze sie nie da tylko spróbuj coś podziałać a nie tylko farmingi na bfs'a i ufs Cytat od Bunny: „slyszalem, ze po fuzji cale mns mam na raz spakować graty top i lataj dalej ” No z Twoją flotą to mogło by to się udać, ale żeby tak królik, królika to jest nie do pomyślenia
-
No i kolejny spadający księżyc Pozdro @KrzysDRJ @Keisper @Kot na Kacu, @thats, @Fifi, @Poka Bydlaka Smierdziela, @PaulVanDzik, @PER ASPERA AD ASTRA, @smitty1, @Inchangee, @dmx, @Elmo i Kruk, @Neferet @Marrcuss@Stachu Całe MNS, JELENIE i LHiP z Rosy wink.png biggrin.png #152 youtube.com/watch?v=UbYQErtM9Zk&list=RDYDgM1wjIKxE&index=2 Dnia 13-11-2020 18:31:40 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kicki [Mns] ________________________________________________ Duży transporter 1 Pancernik 157…
-
Kicki - - Starcia Indus
PostCytat od Paskuda88: „Gratulacje dla agresorów za wyliczenie i SzO dla obrońcy, co do mojej gry raczej już nie wrócę do niej. Jak gra ma tak wyglądać że jak zdejmę U to zaraz lecą gsy na mony żeby je zniszczyć to co to za gra, dla mnie nie ma sensu dlatego daje sobie spokój. Pozdro dla MNS w dalszych podbojach ” Jako jedyny sojusz który stanowi jakąkolwiek opozycje dla Nas i tak szybko się poddajecie ? Spokkojnie w ACS mnie czy Stacha byście poskładali i moglibyście Nas jakoś uszczypnąć pomijając…
-
Kicki - - Starcia Indus
PostTen Pan już mi raz uciekł spod gilotyny bo cos mi sie w liczeniu pomylilo i chyba o 1s sie walnąłem Tutaj tez prawie sie mu udało (moja głowa złapała laga większego niż serwery GF) ale dzięki Stachu za pomoc i udało sie pieknie wyliczyć z mojej strony to co zawsze: Pozdro @KrzysDRJ @Keisper @Kot na Kacu, @thats, @Fifi, @Poka Bydlaka Smierdziela, @PaulVanDzik, @PER ASPERA AD ASTRA, @smitty1, @Inchangee, @dmx, @Elmo i Kruk, @Neferet @Marrcuss@Stachu Całe MNS, JELENIE i LHiP z Rosy wink.png biggrin…