Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 761.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Usagi: „Jak nie wiesz o co chodzi, to się domyśl. Brakowało mi surki do kopalni deutru, więc zostawiłem trochę flo na PZ (zapomniałem tylko te trochę surki przed atakiem zabrać). Ekstraktor w produkcji, a raczej już zrobiony. Ps. Ty latasz gęsiami ja rakietami. Jak tak misiu chcesz się bawić, to proszę bardzo. Też Cie wyzeruje ” Ciekaw jestem kto na tym więcej straci o czekaj już wiem, biedny Usagi Gratu i takiego krzykacza to cześciej możesz tutaj wrzucać po prawej
-
Cmentarz
Kicki - - Błędy w grze
Post@Adanio Jest tutaj ktoś kto potrafi odpowiedzieć na to ?
-
"Szybki" atak w układzie po odbiór doku Pozdro @Keisper @Kot na Kacu, @thats, @Fifi, @Poka Bydlaka Smierdziela, @PaulVanDzik, @PER ASPERA AD ASTRA, @smitty1, @Inchangee, @dmx, @Neferet @Marrcuss @Stachu @Beljal Całe MNS #175 Dnia 23-01-2021 15:34:28 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kicki [Mns] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 5.405 _________________________________________ Obrońca Lieutenant Eos ________________________________________________ Duży …
-
Cmentarz
Kicki - - Błędy w grze
Post@Art ?
-
Cmentarz
Kicki - - Błędy w grze
PostJedno z moich kont trafiło na cmentarz i wszystko by było ok gdyby nie fakt żenie da sie wrócić na aktywne uni. Ciągle jest ikonka ładowania : o takie cos Jak kraj da sie jeszcze wybrać tak serwera niestety sie nie da
-
Ot takie wietrzenie Pozdro @Keisper @Kot na Kacu, @thats, @Fifi, @Poka Bydlaka Smierdziela, @PaulVanDzik, @PER ASPERA AD ASTRA, @smitty1, @Inchangee, @dmx, @Neferet @Marrcuss @Stachu @Beljal Całe MNS #174 Dnia 22-01-2021 16:26:45 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kicki [Mns] ________________________________________________ Pancernik 15.000 _________________________________________ Obrońca Commodore Pandora [LAPD] ________________________________________________ Mały transporter 1 D…
-
Rozbijanie sie o bunkier ale jakoś tak raziło w oczy w układzie Pozdro @Keisper @Kot na Kacu, @thats, @Fifi, @Poka Bydlaka Smierdziela, @PaulVanDzik, @PER ASPERA AD ASTRA, @smitty1, @Inchangee, @dmx, @Neferet @Marrcuss @Stachu @Beljal Całe MNS #173 Dnia 21-01-2021 23:11:37 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kicki [Mns] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 3.624.281 Krążownik 118.047 Okręt wojenny 46.681 Bombowiec 9.018 Niszczyciel 861 Reaper 37.832 ______…