Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 641-660 z 761.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Nooooo kociaku, graty, teraz nie wiem co zrobic xD Tak jak pisales jak Ty miniSt to ja ST wiec teraz chyba musze rozwalic moona xD Przetapiaj na WR

• Jest i Ćwiartka, mały jubileusz #25 Skan Lot boooom, kolega za bardzo wierzył w bunkier ale niestety sie przeliczyl Pozdro dla @Elmo i Kruk, @Kot na Kacu, @KrzysDRJ, @Quatermain, @Dominattor (masz co byś nie płakał xD), @Poka_Bydlaka, @thats, Całego sojuszu M-W i wszystkich o których zapomniałem biggrin.png Dnia 05-10-2019 15:41:16 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kicki [M-W] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 33.260 Pancernik 2.500 Okręt wojenny 2.00…

• Starcie z typu "Niemożliwe" Gdy Quater oddal konto, postanowiliśmy z ukatim ze zapolujemy na nowego właściciela by sprawdzić stare powiedzenie na ogame "konto oddane = konto zezłomowane" Próbowaliśmy już dwa razy ale niestety za każdym razem obrońca zalogował, a później udał się na urlop (trochę dziwne ze parę dni po przejęciu, konto idzie na urlop no ale ok), wczoraj w godzinach popołudniowych zauważyłem ze kolega zdjął urlop. Poszedł skan i zauważyłem ze flota stoi w całości lecz obrońca do wi…

• Cytat od Massive: „Cytat od Kicki: „Graty mordo A miało byc na spokojnie i EKO a tu taka niespodzianka Przetapiaj ” ... tylko co ma przetapiać skoro cały złom zebrałem ja czyli obrońca, agresor w przybliżeniu ok 4 krążki w plecy. miałem pm na 6% za free i tylko jakies tylko150k w plecy. Wogóle nie wdrożyłeś się w temat i piszesz bez sensu... ” Koncz waść, wstydu oszczędź Q i tak ma co przetapiac więc wiem co piszę i jeszcze raz mu pogratuluje i powiem żeby przetapial

• Graty mordo A miało byc na spokojnie i EKO a tu taka niespodzianka Przetapiaj

• Ale ze jak Ci się to udało? Ja na niego latalem jeszcze jak miałem go na falandze to zawsze był l, widać Moon go zgubił xD Graty bo jest co przetapiac!!! Cisnijjjjjjjjj!!!

• Cytat od ukati: „co odskocze do to skoczysz nick kicki przypadek? ” Nie sądzę xD

• Dawno mnie Tu nie bylo, Zysk całkiem przyjemny wiec mozna sie pochwalic Obrońcy SZO bo spoko ziomek Pozdro dla @Elmo i Kruk , @Poka_Bydlaka, @KrzysDRJ, @smitty1, @Quatermain, @Kot na Kacu @thats i wszystkich znajomych o ktorych zapomniałem jak i całego sojuszu M-W Dnia 03-10-2019 18:54:16 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kicki [M-W] ________________________________________________ Pancernik 3.500 _________________________________________ Obrońca boombell7 [TEREFERE] ______________…

• Oj uciekasz mi Graty

• Graty Urlop sie udal i powrot rowniez Tak trzymac i lataj dalej !!!

• do kasacji

Kicki - - Starcia Indus

Nie wiem o której godzinie było starcie ale jeśli po 12 to już niestety nieaktualne to raz a dwa skąd te 12 życzeń jak ja tam 7 gwiazdek widzę xD Graty

• Dzięki Erkir za wspólny lot Odemnie jak zwykle Pozdro dla @elmo i Kurk , @Poka_Bydlaka, @KrzysDRJ, @smitty1, @Quatermain, @Kot na Kacu @thats i wszystkich znajomych o ktorych zapomniałem jak i całego sojuszu M-W Od Erkir'a "dzięki za wspólny lot, miło znów tu być po właściwej stronie" Dnia 25-09-2019 13:17:11 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Erkir [F-N] ________________________________________________ Duży transporter 300 Lekki myśliwiec 7.183 Ciężki myśliwiec 581 Krążownik 1.630 …

• koteł jak chciales to masz Złom u obroncy ale i tak jest plus Mam Horom Curke [M-W] vs. Livinge [SKY] ~ 172.06% Dnia 21-09-2019 00:35:27 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mam Horom Curke [M-W] ________________________________________________ Mały transporter 4.543 Pancernik 2.149 _________________________________________ Obrońca Livinge [SKY] ________________________________________________ Mały transporter 2.983 Duży transporter 618 Statek kolonizacyjny 1 Sonda szpiegowska 258 Bom…

• Troche ostatnio obrodziło w ładne cele:D Pozdro dla @Elmo i Kruk , @Poka_Bydlaka, @KrzysDRJ, @smitty1, @Quatermain, @Kot na Kacu @thats i wszystkich znajomych o ktorych zapomniałem jak i całego sojuszu M-W Był dzis jeszcze jeden cel ale no niestety nie wyszlo Zamieszani wiedza o co i o kogo chodzi Dnia 21-09-2019 03:01:23 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mam Horom Curke [M-W] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1 Pancernik 2.110 Okręt wojenny 2.611 Krą…

• Jest i jubileuszowy stejk, szału nie ma ale zysj jakis tam jest wiec jedziemy Pozdro dla @Elmo i Kruk , @Poka_Bydlaka, @KrzysDRJ, @smitty1, @Quatermain, @Kot na Kacu @thats i wszystkich znajomych o ktorych zapomniałem jak i całego sojuszu M-W Quater teraz Twoja kolej Dnia 20-09-2019 07:20:03 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mam Horom Curke [M-W] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1 Okręt wojenny 1.000 Pancernik 2.000 Krążownik 4.500 __________________…

• Cios za ciosem stary lecisz grubo Coz tego ze tylko 27 zysku, najwazniejszy jest fejm xD Przetapiaj w powloki ochronne

• @Kot na Kacu obijasz się Mam Horom Curke [M-W] vs. slawek ~ 112.1% Dnia 18-09-2019 18:08:47 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mam Horom Curke [M-W] ________________________________________________ Duży transporter 189 Okręt wojenny 1.050 _________________________________________ Obrońca slawek ________________________________________________ Duży transporter 680 Okręt wojenny 164 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 2 Sonda szpiegowska 30 Bombowiec 8 Satelita słoneczny 185 Niszczyciel 2…

• Po duzej ilosci przepalonego dexu wreszcie cos siadlo a i dexu sie troszke odbilo Pozdro dla @Elmo i Kruk , @Poka_Bydlaka, @KrzysDRJ, @smitty1, @Quatermain, @Kot na Kacu @thats i wszystkich znajomych o ktorych zapomniałem jak i całego sojuszu M-W Jadymy durś !!! Dnia 18-09-2019 16:31:00 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mam Horom Curke [M-W] ________________________________________________ Pancernik 2.164 Okręt wojenny 2.409 Krążownik 4.879 _________________________________________…

• Graty mordo, dopiales swego i zwrocil sie przepalony dex Pzetapiaj w eko

• Pewnie ze jedziemy @Kot na Kacu xD Mam Horom Curke [M-W] vs. Black [PT-EWIL] ~ 105.16% Dnia 17-09-2019 14:48:07 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mam Horom Curke [M-W] ________________________________________________ Krążownik 2.000 _________________________________________ Obrońca Black [PT-EWIL] ________________________________________________ Mały transporter 2 Duży transporter 525 Lekki myśliwiec 2.096 Ciężki myśliwiec 3 Krążownik 82 Okręt wojenny 1 Recykler 174 Sonda szpiegows…