Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 641-660 z 761.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Jest i Ćwiartka, mały jubileusz #25 Skan Lot boooom, kolega za bardzo wierzył w bunkier ale niestety sie przeliczyl Pozdro dla @Elmo i Kruk, @Kot na Kacu, @KrzysDRJ, @Quatermain, @Dominattor (masz co byś nie płakał xD), @Poka_Bydlaka, @thats, Całego sojuszu M-W i wszystkich o których zapomniałem biggrin.png Dnia 05-10-2019 15:41:16 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kicki [M-W] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 33.260 Pancernik 2.500 Okręt wojenny 2.00…
-
Starcie z typu "Niemożliwe" Gdy Quater oddal konto, postanowiliśmy z ukatim ze zapolujemy na nowego właściciela by sprawdzić stare powiedzenie na ogame "konto oddane = konto zezłomowane" Próbowaliśmy już dwa razy ale niestety za każdym razem obrońca zalogował, a później udał się na urlop (trochę dziwne ze parę dni po przejęciu, konto idzie na urlop no ale ok), wczoraj w godzinach popołudniowych zauważyłem ze kolega zdjął urlop. Poszedł skan i zauważyłem ze flota stoi w całości lecz obrońca do wi…
-
Cytat od Massive: „Cytat od Kicki: „Graty mordo A miało byc na spokojnie i EKO a tu taka niespodzianka Przetapiaj ” ... tylko co ma przetapiać skoro cały złom zebrałem ja czyli obrońca, agresor w przybliżeniu ok 4 krążki w plecy. miałem pm na 6% za free i tylko jakies tylko150k w plecy. Wogóle nie wdrożyłeś się w temat i piszesz bez sensu... ” Koncz waść, wstydu oszczędź Q i tak ma co przetapiac więc wiem co piszę i jeszcze raz mu pogratuluje i powiem żeby przetapial
-
Dawno mnie Tu nie bylo, Zysk całkiem przyjemny wiec mozna sie pochwalic Obrońcy SZO bo spoko ziomek Pozdro dla @Elmo i Kruk , @Poka_Bydlaka, @KrzysDRJ, @smitty1, @Quatermain, @Kot na Kacu @thats i wszystkich znajomych o ktorych zapomniałem jak i całego sojuszu M-W Dnia 03-10-2019 18:54:16 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kicki [M-W] ________________________________________________ Pancernik 3.500 _________________________________________ Obrońca boombell7 [TEREFERE] ______________…
-
do kasacji
Kicki - - Starcia Indus
PostNie wiem o której godzinie było starcie ale jeśli po 12 to już niestety nieaktualne to raz a dwa skąd te 12 życzeń jak ja tam 7 gwiazdek widzę xD Graty
-
Erkir [F-N] & #22 Duraj(kicki) [M-W] vs. Exhalation [PT-EWIL] ~ 2078.56%
Kicki - - Starcia Indus
PostDzięki Erkir za wspólny lot Odemnie jak zwykle Pozdro dla @elmo i Kurk , @Poka_Bydlaka, @KrzysDRJ, @smitty1, @Quatermain, @Kot na Kacu @thats i wszystkich znajomych o ktorych zapomniałem jak i całego sojuszu M-W Od Erkir'a "dzięki za wspólny lot, miło znów tu być po właściwej stronie" Dnia 25-09-2019 13:17:11 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Erkir [F-N] ________________________________________________ Duży transporter 300 Lekki myśliwiec 7.183 Ciężki myśliwiec 581 Krążownik 1.630 …
-
koteł jak chciales to masz Złom u obroncy ale i tak jest plus Mam Horom Curke [M-W] vs. Livinge [SKY] ~ 172.06% Dnia 21-09-2019 00:35:27 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mam Horom Curke [M-W] ________________________________________________ Mały transporter 4.543 Pancernik 2.149 _________________________________________ Obrońca Livinge [SKY] ________________________________________________ Mały transporter 2.983 Duży transporter 618 Statek kolonizacyjny 1 Sonda szpiegowska 258 Bom…
-
Troche ostatnio obrodziło w ładne cele:D Pozdro dla @Elmo i Kruk , @Poka_Bydlaka, @KrzysDRJ, @smitty1, @Quatermain, @Kot na Kacu @thats i wszystkich znajomych o ktorych zapomniałem jak i całego sojuszu M-W Był dzis jeszcze jeden cel ale no niestety nie wyszlo Zamieszani wiedza o co i o kogo chodzi Dnia 21-09-2019 03:01:23 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mam Horom Curke [M-W] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1 Pancernik 2.110 Okręt wojenny 2.611 Krą…
-
Jest i jubileuszowy stejk, szału nie ma ale zysj jakis tam jest wiec jedziemy Pozdro dla @Elmo i Kruk , @Poka_Bydlaka, @KrzysDRJ, @smitty1, @Quatermain, @Kot na Kacu @thats i wszystkich znajomych o ktorych zapomniałem jak i całego sojuszu M-W Quater teraz Twoja kolej Dnia 20-09-2019 07:20:03 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mam Horom Curke [M-W] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1 Okręt wojenny 1.000 Pancernik 2.000 Krążownik 4.500 __________________…
-
@Kot na Kacu obijasz się Mam Horom Curke [M-W] vs. slawek ~ 112.1% Dnia 18-09-2019 18:08:47 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mam Horom Curke [M-W] ________________________________________________ Duży transporter 189 Okręt wojenny 1.050 _________________________________________ Obrońca slawek ________________________________________________ Duży transporter 680 Okręt wojenny 164 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 2 Sonda szpiegowska 30 Bombowiec 8 Satelita słoneczny 185 Niszczyciel 2…
-
Po duzej ilosci przepalonego dexu wreszcie cos siadlo a i dexu sie troszke odbilo Pozdro dla @Elmo i Kruk , @Poka_Bydlaka, @KrzysDRJ, @smitty1, @Quatermain, @Kot na Kacu @thats i wszystkich znajomych o ktorych zapomniałem jak i całego sojuszu M-W Jadymy durś !!! Dnia 18-09-2019 16:31:00 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mam Horom Curke [M-W] ________________________________________________ Pancernik 2.164 Okręt wojenny 2.409 Krążownik 4.879 _________________________________________…
-
Pewnie ze jedziemy @Kot na Kacu xD Mam Horom Curke [M-W] vs. Black [PT-EWIL] ~ 105.16% Dnia 17-09-2019 14:48:07 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mam Horom Curke [M-W] ________________________________________________ Krążownik 2.000 _________________________________________ Obrońca Black [PT-EWIL] ________________________________________________ Mały transporter 2 Duży transporter 525 Lekki myśliwiec 2.096 Ciężki myśliwiec 3 Krążownik 82 Okręt wojenny 1 Recykler 174 Sonda szpiegows…