Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 221-240 z 761.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Takie se... Pozdro @KrzysDRJ @Keisper @Kot na Kacu, @thats, @Fifi, @Poka Bydlaka Smierdziela, @PaulVanDzik, @PER ASPERA AD ASTRA, @smitty1, @Inchangee, @dmx, @Elmo i Kruk, @Neferet @Marrcuss@Stachu Całe MNS, JELENIE i LHiP z Rosy wink.png biggrin.png #134 youtube.com/watch?v=7wKuv6Btq4Q Dnia 10-10-2020 22:19:51 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kicki [Mns] ________________________________________________ Pancernik 40.000 Pathfinder 21.965 _________________________________________ O…
-
Wczorajszy Hat-Trick, alenie chciało juz mi sie tego wrzucac w nocy 28min klikania z myślą że zawróci stacjonuj i bedę liczył powrót a tu zonk i kolega nie odebrał stacji a mnie palec do teraz boli od klikania w myszke Pozdro @KrzysDRJ @Keisper @Kot na Kacu, @thats, @Fifi, @Poka Bydlaka Smierdziela, @PaulVanDzik, @PER ASPERA AD ASTRA, @smitty1, @Inchangee, @dmx, @Elmo i Kruk, @Neferet @Marrcuss@Stachu Całe MNS, JELENIE i LHiP z Rosy wink.png biggrin.png #133 youtube.com/watch?v=hW9tIK5pcl8 Dnia …
-
Miała być jakaś ciekawa historia ale mi sie nie chce PUSZ !!! Pozdro @KrzysDRJ @Keisper @Kot na Kacu, @thats, @Fifi, @Poka Bydlaka Smierdziela, @PaulVanDzik, @PER ASPERA AD ASTRA, @smitty1, @Inchangee, @dmx, @Elmo i Kruk, @Neferet @Marrcuss@Stachu Całe MNS, JELENIE i LHiP z Rosy wink.png biggrin.png #132 youtube.com/watch?v=l482T0yNkeo Dnia 09-10-2020 18:22:40 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kicki [Mns] ________________________________________________ Reaper 39.228 ______________…
-
#131 Kicki [Mns] vs. Energetyk31 [LPR] ~ 105 191.41% TOP 2 SOLO / PB SOLO
Kicki - - Starcia Indus
PostWitam w moim PB SOLO jak i TOP 2 SOLO UNI INDUS Flota wypatrzona wczoraj na moonie układ obok, z braku innego celu i info od @PaulVanDzik że kolega sie kładzie spać kolo północy i sie nie loguje, postanowiłem wysłać GS'y i powiedzieć sprawdzam Jak widać poniżej udało sie trafić na część floty obrońcy wracającej z FS'a i efekt jak dla mnie jest mega zadowalający, bo zaczynało mi juz brakować surki na eko po tym nerfie expedycji Dziękuję @Kot na Kacu za pożyczkę recków Liczone ręcznie z uwagi na r…
-
W dzien uciekł to w nocy go dopadłem Pozdro @KrzysDRJ @Keisper @Kot na Kacu, @thats, @Fifi, @Poka Bydlaka Smierdziela, @PaulVanDzik, @PER ASPERA AD ASTRA, @smitty1, @Inchangee, @dmx, @Elmo i Kruk, @Neferet @Marrcuss@Stachu Całe MNS, JELENIE i LHiP z Rosy wink.png biggrin.png #130 youtube.com/watch?v=X9tDsFXBAeg Dnia 08-10-2020 00:35:39 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kicki [Mns] ________________________________________________ Okręt wojenny 48.408 ________________________________…
-
Obrońca podebrał jakies 17kk złomu. Niech ma na odbudowe Pozdro @KrzysDRJ @Keisper @Kot na Kacu, @thats, @Fifi, @Poka Bydlaka Smierdziela, @PaulVanDzik, @PER ASPERA AD ASTRA, @smitty1, @Inchangee, @dmx, @Elmo i Kruk, @Neferet @Marrcuss Całe MNS, JELENIE i LHiP z Rosy wink.png biggrin.png #129 youtube.com/watch?v=RLnwQ_5zR3U Dnia 06-10-2020 16:54:22 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kicki [Mns] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _______________________…
-
[TEREFERE] TEREFERE KUKU 0% vs. [JELENIE] Klub Jelenia 40 047,62% Wygrana [JELENIE]
Kicki - - Wojny Rosalind
Post@zona_rolnika wojna zakończona. Możesz aktualizować temat z dopiskiem wygranej JELONKÓW
-
No i mi się trafił stały bywalec, a że BrDeu to cieszy bardziej Pozdro @Keisper @Kot na Kacu, @thats, @Fifi, @Poka Bydlaka Smierdziela, @PaulVanDzik, @PER ASPERA AD ASTRA, @smitty1, @Inchangee, @dmx, @Elmo i Kruk, @Neferet @Marrcuss Całe MNS, JELENIE i LHiP z Rosy wink.png biggrin.png #128 youtube.com/watch?v=nZV4Cz48RYw Dnia 06-10-2020 09:59:04 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kicki [Mns] ________________________________________________ Pancernik 10.000 Pathfinder 6.000 _________…
-
Wyuzdana Nel [LPR] & Stachu [LPR] vs. Commodore Pandora [Cien] ~ 2859.38%
Kicki - - Starcia Indus
PostTypowy Rafcio i jego rozbijanie xD Zysk jest wiec pogratulować
-
Toż to szok, czwarte dzisiaj Pozdro @Keisper @Kot na Kacu, @thats, @Fifi, @Poka Bydlaka Smierdziela, @PaulVanDzik, @PER ASPERA AD ASTRA, @smitty1, @Inchangee, @dmx, @Elmo i Kruk, @Neferet @Marrcuss Całe MNS, JELENIE i LHiP z Rosy biggrin.png #127 youtube.com/watch?v=3z-jNRAwSHk Dnia 05-10-2020 19:53:38 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kicki [Mns] ________________________________________________ Pancernik 70.498 _________________________________________ Obrońca Pepas ______________…