Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 121-137 z 137.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• To że piszę że nie można mieć do kogoś pretensji o to jak i ile wydaje kasy.. i że kupuje swoją przewagę nie tylko od gameforge nie oznacza że godzę się na grę nie fair.. jestem starczym graczem.. może jednym z najstarszych tutaj .. nie tylko wiekiem ale i stażem w grze.. i za moich czasów za push banowano.. za każdy inny przekręt też .. kupujcie konta .. pushujcie się.. nie mogę mieć do was pretensji o to że kombinujcie jak umiecie żeby mieć przewagę.. ale to nie znaczy że jak będę widział i wi…

• Raport dostałem od gracza który chce pozostać anonimowy i który tak jak ja nie lubi oszustwa .. nie wiem ile poszło kasy na to starcie .. ale wiem że to ustawka .. informator mówi że ma na potwierdzenie wiadomości obrońcy w których dwa dni przed tym starciem mówił że do niego dojdzie... Wstawiam bo pewnie żaden z uczestników nie wstawi... A Wy postarajcie się żeby nie przybyło waszemu rywalowi ćwierć miliona punktów zdobytych w taki sposób i zgłoście to gdzie trzeba ... Dnia 13-04-2018 --:--:-- …

• Ehh Mekes Mekes... Szkoda szkoda... Graty agresorowi ...

• Terror i tak was rozjedzie.. nie żebym na to liczył i był jego fanem.. nie wiem nawet kto to.. ale gram na uni i widzę co się dzieje. Pieniądze trzeba też i umieć wydać... A na takie ryzyko jak tutaj myślę że moze sobie raz na jakiś czas pozwolić.. nie lubię antymaterii.. jestem zły że gameforge ją wprowadziło.. ale skoro jest opcja nie mozna mieć do kogoś pretensji że może wydać więcej od was.. zostanie tylko Dewey .. bo to solidna marka... A całą resztę terror w końcu zezłomuje.. jeśli nadal b…

• Cytat od JOZEF ze STALI: „Cytat od Remogiusz: „Opóźnienie i odrobina obserwacji to prawdziwy skill... ehhh... jakich ja czasów dożyłem... ” a co liczenie zawroconego stacjonuj to niby jest trudne ?nie ma nic trudnego w tej grze jak sie umie w nia grac, zapewne wiecej zabawy jest przy takim czyms niz przy setkach st gdzie flota stala do 10 rano od 3 w nocy ” żadna akcja na ogame nie jest trudna.. jeśli się wie o co chodzi wystarczy kalkulator i czas.. jeśli ktoś ma duzo czasu i nie szkoda mu go n…

• Brawo Majk!!!. Już nigdy nie powiem że nie umiesz ;)... Przetapiaj i do przodu... Wesołych świąt

• Jeśli obrońca siedział i czekał na atak.. wiedząc że poświęci całą flotę ale jednak osłabi agresora.. wroga.. pozbawiając go znaczącej części mięsa armatniego.. samemu przy tym ponosząc po zbiórce jedną piątą strat agresora.. to jak możesz mówić że agresor jest zwycięzcą.. jeśli obrońca był online przed atakiem to jedynie pieniądze są zwycięzcą.. agresor nie złapał obrońcy w takim razie .. rozumiesz jeden z drugim że gratulujecie wysłania floty.. tylko i wyłącznie wysłania floty... O ile obrońca…

• Jeśli agresor był offline przez cały czas i go złapałeś to graty.. jeśli jednak był online to nie ma czego gratulować bo to wtedy Ty dałeś się złapać.. starcie ładne .. solo ponad 1000% to.juz ładnie .. pozdrawiam

• Nick obrońcy tak jakby trochę sugeruje że to drugie konto gracza 19R20.... Może tak.dziwnie się złożyło... Graty... Zemsta napewno cieszy podwójnie.. przetopu i kontynuacji rewanżowania się

• Czego wy gratulujecie agresorowi ?.. przecież obrońca był przed starciem na koncie.. z własnej woli zostawił flotę.. więc to tylko i wyłącznie za jego decyzją doszło do tego starcia.. wygranego przez obrońcę ... Czego gratulujesz agresorowi?... Nawet nie udało mu się dolecieć na czas.. czyli nie złapał obrońcy.. nie trafił go.. czego gratulujesz ?.. Że kliknął okienko "wyślij flotę" ?..

• Graty Mordeczko... Wreszcie pokazałeś że potrafisz.. lataj i baw się dalej.. a będzie coraz lepiej... Dzięki za pozdrowienia.. koksujesz jak koksownik

• Na pole wrakowe wędruje 10% zniszczonej floty obrońcy co nie jest uwzględniane w raporcie... Jeśli obrońca świadomie zostawił flotę to on wygrał to starcie czy tego chcesz czy nie i on jest na plusie czy tego chcesz czy nie a ty masz 50 baniek straty.. jestem totalnie bezstronny.. nie znam żadnego z was.. piszę jak jest... Jednak masz rację, nie pomyślałem o tym że przecież starcie było na moonie gdzie nie ma nanitów... A wydanie takiej ilości antymaterii dla takiego zysku jest idiotyzmem ... Ch…

• Przy odpowiednio wysokim levelu nanitów oraz stoczni na uniwersum o takich parametrach jak te, na "przeklikanie" takiej ilości reckow wystarczyłoby antymaterii którą można zdobyć na kilkunastu ekspedycjach.. a lasery z 5 levelem nanitów postawiłby jeden ten srebrny dopalacz (nie pamiętam jak się nazywa).. uniwersum na którym 80% wartości zniszczonej floty zamienia się w złom, daje słabym graczom możliwość wygrywania starć w obronie ze znacznie silniejszymi graczami nawet jeśli cała flota obrońcy…

• Ooo stary... Gratulacje za nutkę .. Hans mistrz .. znam na pamięć.. aż sobie wrzucę "pe do en z kreską" ... Starcie też fajne.. pozdrawiam

• Na początku gratulacje złapania mojej stojącej floty... chociaż jestem na siebie trochę zły.. ale bardziej na agresora.. i nie za to że zezlomował.. tylko za to że tak zlamił ten atak.. nie skanując nawet planety pod moonem.. kiedy wszedłem na konto zobaczyłem że za 2 minuty dolatuje jakaś flota na napadaj.. pierwsze co to wszedłem we flote żeby ją podnieść.. ale jak się okazało już jej nie było.. pierwsze wrażenie "ok kończę grę ".. napisałem do agresora z gratulacjami życząc powodzenia w grze …

• Blade - Z mojego miejsca wyglądało to inaczej.. a siedziałem w pierwszym rzędzie.. były skany tuż przed atakiem i w trakcie całego lotu wiele skanów.. i tuż przed atakiem wysłane kolejne dwie fale .. "zaczarowałem" go na tyle że był pewien że wejdzie .. a proste opóźnienie nic by nie dało.. bo flota była podnoszona na bieżąco a nie ustawiona na powrót tuż przed atakiem

• Pierwsze ST po wielu wielu latach podczas których niemalże zapomniałem o Ogame... Jest to również pierwsze ST sojuszu Groot , więc cały sojusz pozdrawiam i zachęcam do zabawy... Kalkulator, podgląd, kilkukrotne podnoszenie floty oraz kilkukrotne tuszowanie "aktywek", spowodowanych powrotami pięciu slotów z owieczkami i mt-kami już w trakcie lotu agresora ( który bacznie obserwował ) nie do końca się opłaciły... Kuleczki nie ma, a o to chodziło.. jednak "złom pod dom" cieszy, agresor pogratulował…