Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 137.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Serio to wygląda jakby ktoś kończył i zdecydował spushować... Lot ze statkiem kolonizacyjnym w składzie na kogoś kto się długo pilnował...... rozumiem że można puścić jakiś wolniejszy statek żeby na spokojnie podzielić flotę na różne prędkości... Ale nie aż tyle kiedy leci się na kogoś kto się niby tak długo pilnował ... Graty.. obrońcy raczej bez SzO.. oby nie dawał urlopu.. pofarmi ktoś sobie
-
Duzo ludzi na tym uni pisze teksty typu " pierwszy raz tysiąc procent" , " pierwszy raz 2 tysiące procent" ... Podzielcie najpierw wasze procenty przez 2 i 2/3... Wtedy wyjdzie wam to jaki procent wykręciliście ... Tutaj nie ma nawet tysiąca .... Ale starcie super.. graty zysku mimo niepełnej zbiórki i miłego przetopu
-
Piekny zysk mimo bunkierka.. super wloty oba.. graty.... Ciekawe gdzie się podziała trzecia flota uniwersum.. a przynajmniej jej połowa .. albo będzie duże St albo znów jakieś rozbijanie-pushowanie Wydaje mi się że to robota blizny... Ale nie wiem czy solo
-
Nigdzie nie napisałem o pushu.. napisałem żebyś wstawił rw bo byłem go ciekawy .. widziałem jego ogromny spadek i twoja dużą stratę punktów we flocie .. więc zapytałem.. bo to prawdopodobnie około 12k % ... Wstaw tutaj w tym temacie.. nie będzie przecież jako ST ... A na duże raporty przyjemnie się patrzy EDIT: a kwestię co i dlaczego pozostaw dla siebie.. nie dostajesz banów to można sobie tylko gdybać
-
Super St.. zysk bajeczka.. ale najlepsza nutka ;)... Graty i SzO... Dla urozmaicenia ( chociaż pewnie i tak usuną ) dorzucę też przyjemną nutkę którą mialem akurat na głośnikach kiedy zobaczyłem starcie ;)... Pozdro .. niech nikogo nie opuszczają przyjemne majowe wibracje youtu.be/wZ8LV16Sn1E
-
No Jolaos Jolaos poszalałes na mieście ... Ale Herkulesem to jednak panie nie jesteś... Pokazałeś przy czwartku swą niezłą flotę... I spadek ogromny we flotach zaliczyłeś w sobotę... Czasem jednak lepiej posiedzieć se cicho.. bo niewiadomo skąd przyjdzie licho i przetrzepie ********* ... Graty steka.. przynajmniej najedzony byłeś .. Szo
-
Hajs hajsem.. niektórzy mają go tyle że 3 stówy to jak splunąć .. ale wstawiać raport na boarda w którym zlomuje się konto wiszące na allegro to żenada naprawdę.. trzeba było poczekać jakiś czas.. zmienić nick.. zrobić jakieś st tym kontem... A tak... To wstyd .. po takich akcjach nawet jak zezlomujesz kogoś fair to smród wokół ciebie taki że nikt w ciebie nie wniknie..
-
Na wstępie powiem ze nie sądziłem ze kiedykolwiek zrobię ST solo nie mając ani jednego statku ... Jednak da się Rano kiedy sie zalogowałem zauważyłem lecącą flotę - 2 godziny do ataku.. czasu mialem niewiele.. zobaczyłem że lecą gąski więc pomyslałem napisze do kogoś z topki o podstawkę .. nie miałem rano głowy żeby pomyśleć o tym że jakoś mało tych gęsi ( skoro lecą to chyba po zysk ).. czasu tez niewiele było więc zapomnialem i nie napisałem do nikogo... zalogowałem sie ponownie na 20 minut pr…
-
Cytat od Fixmor: „za casów, gdy grałem w stare ogame "słabszych" się nie złomowało celowo, aż podrośli do % godnego ST, a tak złomiąc wszystko co idzie zmniejsza się tylko ilość aktywnych graczy. ” A gdzie ty grałeś w takie ogame ?.. bo ja gram od 2006 roku i sobie czegoś takiego nie przypominam ... Graty ładnie przeorane wszystko
-
Sam osobiście niejednokrotnie miałem lecieć gdzieś z Terrorem jednak nigdy się nie udało.. nie raz z nim rozmawiałem w przyjaznym tonie.. i zazwyczaj jeszcze tego samego wieczoru mnie skanował.. nie miałbym i nie mógłbym mieć pretensji gdyby mnie zezlomował ( nawet jeśli i kilkukrotnie razem byśmy coś zezlomowali ).. to gra.. a gadanie że ktoś gra dla cyferek jest komiczne.. a po co Wy gracie?.. szukacie "przyjaciół" ?? "Znajomych" ???.. w prawdziwym świecie sobie z tym nie radzicie ??.. Jeśli T…
-
Graty... Ładne starcie.. jest na co popatrzeć.. jednak uważam że agresorzy popełnili błąd wysyłając te wszystkie krążowniki i lekkie myśliwce.. nie wiem.. może się mylę.. nie liczyłem , za dużo wpisywania... Ale to na ile kojarzę parametry poszczególnych statków sprawia że na pierwszy rzut oka wygląda na to że krążki i lekkie myśliwce popsuły bilans i to chyba dość solidnie....mimo że parametry tego uni (czyt. 80% złomu) sprawią że różnica w bilansie przy tak dużym polu zniszczeń będzie się wyda…