Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 137.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
przy nanitach na 7 lvl przeklikanie 70k recków to jakies 200k antymaterii... nawet w sumie jakies 150k antymaterii... a w pace za 300 złotych masz ponad 2 miliony antymaterii... Liczcie to że uni ma prędkość x8... a z nanitami na 7 lvl recykler buduje się 2 sekundy Edit: zapytajcie terrora ile kosztuje przeklikanie.. on zysk w postaci kilku miliardow przeklikuje w ciągu chwili... i kosztuje go to niewiele.. 2 miliony antymaterii to na zachodzie od polski nawet dla zwykłego fizycznego robola to p…
-
z nanitami na 7 lvl przeklikanie 10 tysięcy recków to chyba 18k antymaterii... więc nie żaden majątek... napewno wydał trochę kasy... ale czy aż tak strasznie dużo nie wiem.. nie wiem jaki miał lvl nanitów na tej planecie... wiem że się tego spodziewałem.. i myślałem że terror z edolem to zrobi... może i kubańczyk... graty.. piekne starcie.. ogame to teraz lipa co widać na załączonym obrazku... Agresorom przetopu... a temu co wszystko kupuje niech kupuje i się buduje.. może kolejnym razem będzie…
-
Mimo że już tutaj nie gram to chyba każdy kto trochę obserwuje ten dział forum wie jakie stosunki były między Eziem a Terrorem... nawet jeśli czysto i to Ezio trafiony to Ezio się nie przyzna i powie że Terror kupił... z taką przewagą nie rozumiem po co miałby kupować... Ładne floty ładne huknięcie... graty zalogowałem się po połtora miesiąca na Zibal... a gdzie pojechało BMW?.. rozbite??
-
przyszedł dla Terrora dzień, że wycina wszystkich w pień.. poległ Weedy, poległ Szyna... Terror wszystkich tu wyrzyna... dostał Bromas, dostał Topek... trzeba ich pozbierać mopem... Padł i Pudel, padł ogrodnik... cóż za straszna fala zbrodni... coż za zyski... w jakim tempie.. przetop wszystko z blantem w gębie
-
Terror [RLR] & Flota Imperialna [Winter] & KrystianQQ vs. Mordi_idzie_po_swoje [BOSS] - 13811.94%
PostI naprawdę jest tak że każdy skanuje.. każdy kto na uni coś lata skanuje... A od tego BMW jeszcze nawet jednego słaba nie dostałem... A mam tak porozstawiane planety i wszędzie moony... Że napewno gdyby skanował to jakiś by przeskanował... A on 34mln zniszczonych pkt militarnych.. i zero skanów... Z góry wie gdzie lecieć i że wleci
-
Terror [RLR] & Flota Imperialna [Winter] & KrystianQQ vs. Mordi_idzie_po_swoje [BOSS] - 13811.94%
PostJeszcze gracz noOne z sojuszu RoA dostał zloma wczoraj na 1,6 mld.. Graty starcia ... Piękny zysk
-
Co.to.za.cyrk.. loguje się .. włączam uni na którym chce grać.. wchodzi mi w jakieś lobby.. i tam 9 kropek takich na środku obok siebie w rzędach 3 na 3 pionowo i poziomo.. puchnie i maleje w jakiejś kolejności... I nic więcej się nie dzieje Czy ktoś mi zwróci flotę jak mnie zezlomują ?.. od jakichś dwóch godzin nie mogę się zalogować Super Moderator Ruda:posty połączone
-
Terror i tak zaraz wam znów odjedzie.. przez ten czas narobił sobie pushowek i będzie leciał jak głupi ;).... Graty.. starcie na bank czyste.. ale co do Riddicka.. to ludzie wiedzą jaki jest... Cisnij wandal eko.. terrora poskładają w końcu i wrócisz na top 1
-
Ładnie.. nawet bardzo... A gracza Loog z Winter kto zezłomował ??.. nikt się nie chwali na boardzie.. czyżby jakiś push ?.. widziałem że gracz Vice Independence zniszczył wczoraj 1,4 mln pkt.. czyli tyle ile stracił Loog... Ale cisza .. nie odpisał.. na board też cicho.... Graty