Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 137.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
ooo.. już nawet wstawione.. jak ja Graty kolego.. Ładnie Ci dzisiaj to wychodzi.. padł telefon.. a że byliśmy z Żoną ze znajomymi w kręgielni to olałem mówiąc sobie w myślach " eee nikt nie poleci " Ojeju jeju moje krążki ;P.. ale swoje zdążyły zrobić. . I przez święta nie będę musiał wbijać urlopu żeby były bezpieczne ;)... szkoda tylko że bez kulki.. Graty jeszcze raz.. miłego przetopu i wesołych Świąt
-
Latamy dalej... Pozdrawiam Sojuszników i Lucka grudę... odbuduj się szybko a nie cudem.. Wesołych świąt... obrońcy dalszej gry Dnia 21-12-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Consul Meridian [BOSS] ________________________________________________ Krążownik 64 _________________________________________ Obrońca Chief Ares ________________________________________________ Mały transporter 6 Duży transporter 3 Ciężki myśliwiec 30 Krążownik 14 Recykler 5 Sonda szpiegowska 3 Satelita sło…
-
Dość dziwny lot.. byłem na koncie kiedy zauważyłem 10 krążkow które wystartowały w moim kierunku z odległości 100 układów... po chwili zdziwienia dołączyło do nich kolejne 117 ze znacznie bliższej lokalizacji względem położenia mojej planety... w pierwszej chwili pomyślałem żeby napisać że jestem a w razie braku reakcji podnieść swoją flotę.... jednak po chwili przypomniałem sobie o złotych detroidkach (których wartości nie doceniałem do tej pory) które zdobyłem na tych eventowych planetkach na …
-
Takie tam z wczoraj... Wrzucam dlatego że to w sumie pierwszy lot na tym uni po opóznionym starcie... mam jednak nadzieję że mimo opóznienia niedługo zacznę bawić się z czołówką... Pozdrawiam mój nowy Sojusz w którym mam przyjemność grać oraz wszystkich znajomych z dawnych dawnych lat ze starych uniwersów... BoSów przez jedno "s" w tym Da Reckiego którego spotkałem tu po wielu latach, dawnych Emerytów i wielu innych Dnia 21-12-2018 03:47:13 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Consul …
-
Graty... zapakował mnie w recki podczas popołudniowej drzemki jakiś narwaniec.... tak narwany że wstawił starcie na forum od razu po starciu ryzykując stratę recków bo przecież dopiero leciały po złom.... Ale cieszę się po po narwaniu widzę że zezłomował mnie ktoś kogo tak bardzo to cieszy że nie był w stanie poczekać ze wstawieniem na forum,,,,w takich reckach realnej osoby mogę skonczyc z przyjemnością.... jednak bilans wygląda inaczej.... plus 100 baniek dla mnie z doku.... Dnia 08-12-2018 17…
-
Jak widać agresor postanowił nie wstawiać RW... (wcale się temu nie dziwię)... Więc ja wstawię... na razie wstawiam tylko raport i dodatkowy wlot na planetę matkę którą poświęciłem jak się pózniej okazało bardzo naiwnie.... opiszę wszystko za jakiś czas... oba wloty.... Dodam tylko że warto zwrócić uwagę na godzinę starcia... Ja buduję się po tym na nowo bo wypada odejść jak należy... pozdrawiam Dnia 06-12-2018 01:33:47 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Polo [RoA] _________________…
-
Z pozdrowieniami dla "tego" który napchał kieszenie surką z mojej floty.... ciężko przejść obok surki obojętnie nawet kiedy nie wypada?..... ale skoro to cie satysfakcjonuje.... Nie udało się zakończyć żywota mojej floty tak jakbym chciał... więc chwilowy powrót na postawienie floty i zakończenia jakbym chciał.... Z Dedykacją dla wszystkich ludzi z zasadami i tych zdrowych w podejściu do gry... Pozdrawiam... Złom u mnie Dnia 08-12-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Rolus Skunot…
-
Nie bawię sie w oddawanie kont "nieznajomym"... posłużyłoby pewnie jawnemu pushowi.... jeśli konto dzisiaj aktywnie szpiegowało to ktoś chyba zna passy do mojego konta, które nie przypominam sobie żebym komukolwiek kiedykolwiek podawał, bo na koncie nie było mnie od wczoraj..... ale o tym pózniej A kto mnie zezłomował?.... znam tylko nazwę konta które mnie zezłomowało.... a kto mnie zezłomował mogę się tylko domyślać
-
Tak jak Ci Terry napisałem prosząc Cię o pomoc w zbiórce nie wiedziałem że to Twój kolega... jak poprosiłem Cię o zbiórkę to złom już leżał... gdybym wiedział że to Twój kumpel na pewno bym nie prosił Cię o recki... i gdybym wcześniej wiedział że to Twój dobry kolega to bym go sobie odpuścił... jest na uni co złomować.. btw.. a ta łapka w dół od finezji to za co?... za dużo starć robię i za dużo zysków??.. i boli?.. Czy nie jesteś w stanie zrozumieć tego co napisał Terror?... to może wyjaśnię...…
-
Ostatnie z moich starć... Przez ostatni miesiąc aktywnej gry zrobiłem więcej punktów niż przez poprzednie 9 miesięcy grania eko... więc swoje zrobiłem i jestem zadowolony... jednak z braku czasu i towarzystwa do wspólnego grania pora kończyć... Konta nie kasuję i nie daję urlopu bo szkoda zabierać ze sobą te surowce... więc flota zostaje do zezlomowania.. z pokazną ilością surowców... więc zapraszam wszystkich aktywnych do polowania... a jest na co i warto... Obrońcy życzę odbudowy i jak zwykle …
-
Bawimy się dalej... Pozdrowienia wszystkim znajomym i nieznajomym... Majkel mordo szkoda że skasowałeś tu konto... Obrońca bardzo dobrze się pilnował.... ciężko było trafić na brak akty dłuższy niż 20/30 minut... mam nadzieję że to tylko weekendowy wypad... Odbudowy życzę i przepraszam za wtargnięcie... Dnia 01-12-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Rolus Skunototeles ________________________________________________ Pancernik 15.229 _________________________________________ Obro…
-
Poprawiny... Pozdrowienia wszystkim znajomym i wszystkim aktywnym graczom.... Dnia 01-12-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Rolus Skunototeles ________________________________________________ Krążownik 12.699 _________________________________________ Obrońca M1n4 ________________________________________________ Duży transporter 11.918 Recykler 4.260 Wyrzutnia rakiet 54 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Rolus Skunototeles ____________________________…