Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 137.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Sprzedam dex
PostJak w temacie... sprzedam dex po 1,7 za kriss i 2,7 za metal... co druga transakcja będzie tańsza.. nick w grze "wyjdzcie z domu"
-
[ciach] Graty... Ładna obrona Moderator Miikuu:offtop
-
Widmo Twój Syn jest na świecie od dwóch dni... pora pograć Eko... ogame to tylko cyferki których na starość nie będziesz wspominal... olej te flote i wolny czas spędzaj z Synami.... Życzę Ci odbudowy w eko i obronę Agresorom graty.... piękne starcie... ogromna flota w piach. .. macie co przetapiac
-
Pogoda dzisiaj była dość przykra... typowo "kanapowa"... więc oglądając trzecią część programu przyrodniczego BBC z serii "Dynastie" zajrzałem na Zibal... jak się okazało miałem tam sporo myśliwców więc puścilem kilka skanów... nie spodziewając się czegokolwiek... jednak coś się znalazło. .. mimo że nie sądziłem ze jeszcze kiedykolwiek tu coś wstawię... Jakieś pół godziny po wlocie Niezlomny zalogowal się jednak na swoje główne konto a później na drugie i zaczął wioslowac... zebrał po 20 baniek.…
-
Brawo RozdajeMoony.... ładnie sobie fruwasz.... ale towarzystwo Riddckbera do lotu już jest fuu Obrońcy odbudowy
-
graty... ładny zysk... ale na upartego mogą Ci wsadzić za to bana... nie oskarżam o ustawkę... ale to jak próba wymuszenia pushu ze strony atakującego... sam bym na Twoim miejscu to zgłosił i poczekał co Ci odpowiedzą operatorzy Widziałem niejedną taką sytuację gdzie banowano graczy jeśli nie odesłali złomu... napisz sam zapytaj co masz zrobić... bo szkoda by było konta jeśli wszystko uczciwie pozdrawiam
-
Konto powstało czysto za kasę?.. Ja już po twoim pw w którym napisałeś że skoro posiadam antymaterie to napewno dostałem ją od mamy na święta, stwierdziłem że musisz mieć bardzo kiepską sytuacje finansową... żeby kupno antymaterii kojarzyć z kasą od mamy... to że ty siedzisz w wieku ponad 30 lat na garnuszku u rodziców nie znaczy ze inni ludzie nie radzą sobie z samodzielnościa i finansami tak samo jak ty... owszem kupiłem sobie antymaterie... za równowartość średniego zestawu sushi w kuchniach …
-
Brawo Mordi Mordo przeprowadziłes atak jak Mordor... na Minas Tirith.. i wróg zniknął po chwili... i juz jest na urlopie... gdzie herbatę se "żłopie" przed TV... i nadal się dziwi... że wleciały drzwi i z buta.... weszła Ekipa co nie puka... i teraz tutaj... ewidentnie mamy trupa... przetrzepana chałupa... z dziesiony niezły utarg.. wiec jest cacy. .. mimo że chwycił coś z tacy... A tak serio to graty Mordi... piękna zemsta... całej Ekipie tez gratulacje... i obrońcy... za posta... nie miałem z …