Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
No tak. Ty masz bardziej angielskie, a ja bardziej szkockie poczucie humoru. Daj znać szerzej potem co tam wymyśliłaś (Na marginesie - Ldl i Cdl dostaną buffa, sprawdzone info xd)
Ja myślałem że propozycje mają osobny dział. A @ciap sprowokowała dyskusję, przygląda się jej i turla się ze śmiechu Wyluzujcie... Zobaczymy jak będziemy komentować zmiany po faktach dokonanych Bo póki co, możemy sobie tylko gdybać i przepychać w tym, co komu bardziej by odpowiadało
Cytat od Whisky: „mysle ze ta dysksuje trzeba przeniesc na inny poziom czyli wlasnie te origin ” Wspominałem o tym już na pierwszej stronie zamkniętego wątku. Brawo - po tylu nic nie dających przepychankach ktoś wpadł na ten, jakże pragmatyczny pomysł. Na dramę zawsze jest czas i ochota
Cytat od Revenine: „zebrałem sporo anty z ekspedycji, już niedługo uzbieram na relokację ” Mam pytanie. Szacunkowo - ile czasu / ile ekspedycji Ci to zajęło?
Czuję że z urlopami będzie jak z zakrzywieniem. Na początku wybrane serwery, a potem i tak pójdzie w standard. O grawitonach była zaczepka jakoś 2-3 lata temu? Całe szczęście, że nie padło zdanie "czekamy na wasze propozycje" To przestanie być śmieszne :/ Fajna wyliczanka reform w badaniach. Ciekawe gdzie teraz są ci, co biadolą, że gra się nie rozwija.
@roermond trochę generalizujesz. Niby coś tam podkreślasz, ale w efekcie niewiele poza tym z Twojej wypowiedzi wynika. I jak powiedział kolega Mari - wpychasz kij w mrowisko