Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 698.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Czym farmić idlaków?
PostMoja odpowiedź jest prosta... w ogóle nie farmić. Więcej wówczas dla mnie
-
Cytat od Damaon: „Narypałem 60 pakietów deksu za 6.120k anty (bez -15% 7,2kk), póki za 120k. A smoczyca napisała "od 26 października zmianie uległy ceny paczek zasobów". Uh, uh, trochę obsrałem zbroję czytając to, bo po gwiazdce chciałem kupić 43 pakiety po 102k. Także tego - spieszcie się kochać anty, tak szybko odchodzi ” Pozostaje pozazdrościć skilla...
-
Cytat od KissOfTheDragoon: „poza tym w kodzie gry jest ustawione ze jak gra wykryje exp militarny z automatu ma sie zwiekszyc szansa na dziurke. wiec po co chcesz ryzykowac? wysylaj cywilne i ciesz sie spokojem. resze dofarm na idlakach i 1-1.5b dziennie ci wpadnie ” Jakieś potwierdzenie, czy tak luźno rzucasz teoriami?
-
Cytat od cokolwiek: „I dlatego na więcej niż 1h warto puszczać tylko i wyłącznie jako nocny fs (a i to - na 40-50% czasu lotu + 4-5h - co w sumie da 7-8h). Puszczanie w dzien na dłużej niż 1h jest bez sensu - nagrody niewiele lepsze (średnio). ” No nie do końca się zgodzę... co prawda szansa na event większy, ale trzeba pamiętać, że wraz z czasem ekspedycji skalują się również opóźnienia. Po tym jak połowę slotów na ekspy miałem z głowy na cały dzień darowałem sobie takie zabawy.
-
Itemy wydobycia
PostCytat od Muniek: „Uzupełnienie magazynów to twór który nie ma nic wspólnego z ekwipunkiem ” Jak wejdziesz do sklepu to zauważysz tam dwie opcje: "kup" oraz "kup i aktywuj"... jaka jest według Ciebie różnica między tymi dwoma przyciskami? Dodatkowo w ramach ciekawostki dodam, że u mnie, jako że obecnie przebywam na urlopie dostępna jest tylko pierwsza z tych opcji... po wybraniu drugiej wyskakuje komunikat, że jako że konto objęte jest urlopem aktywacja przedmiotu nie jest możliwa.
-
Itemy wydobycia
PostCytat od Muniek: „Ponownie - to nie jestem item. Item czyli przedmiot to np booster eko, stoczni, badan. Uzupełnienie surowców nie moze byc przedmiotem bo uzupełnia magazyny od razu. Dodatkowo trzeba rozróżniać to co mozna składowac w ekwipunku i to co nie mozna. ” Są dwie opcje Muniek... albo doładowujesz surowce w ilości dziennego wydobycia poprzez zakładkę "Handlarz", albo robisz to poprzez specjalny przedmiot, który zadziała w momencie aktywacji. Plus takiego rozwiązania jest taki, że przedm…
-
Farmy po fuzjach
PostJeśli usuną idlaki to już nie za bardzo będzie co robić w tej grze oprócz zsyłania surki oraz pilnowania ekspedycji... żadnej realnej rywalizacji, o idlaka to przynajmniej można powalczyć z sąsiadem.