Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 681-698 z 698.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• No jeśli z tymi idlakami się nic nie zmieni, to trochę słabo będzie

• One zazwyczaj nie usuwają się równo o 3.00. Ja przechodziłem przez to we wtorek i konto usunęło się gdzieś o 6.00 chyba. Chwilę później mogłem już oznaczyć przenosiny i trafiłem na serwet docelowy razem z innymi

• Z kilku planet zginęło mi całe wczorajsze wydobycie, a w zamian na jednej planecie mam wstawioną elektrownie słoneczną... wszystko fajnie, ale osobiście wolę sam decydować, na co mam wydawać swoje surowce

• Jeśli mają niedorobiony kod, to po prostu zamiast wypuszczać bubla się go poprawia i dopiero wtedy udostępnia do użytkowania. Jestem z zawodu programistą i jakbym oddał coś takiego to automatycznie straciłbym klienta.

• Ja bym zaproponował modyfikator do tempa budowy budynków, pracy stoczni i opracowywania badań... coś w stylu każdy kolejny tydzień aktywnej gry równy jest +2% do tempa opracowania wymienionej czynności (wartości do przemyślenia)

• Ja w sumie to też mam podobny problem od dwóch miesięcy... tylko, że mieszkam nad morzem i korzystam z internetu mobilnego. Napływ turystów powoduje przeciążenie sieci

• Ziemia jest plaska

wampek - - Nauka

Tak w ogóle to twórcy gry powinni być trochę bardziej otwarci na inne "punkty widzenia ;p" i dostarczyć możliwość wyboru w opcjach gry grafik adekwatnych do wierzeń i wiedzy graczy ;p Zapewne każdy płaskoziemca by się ucieszył, gdyby jego planety w galaktyce odwzorowywałyby jego oświecenie.

• Inne strony też się tak długo ładują?... Spróbuj wyłączyć wszelkie antywirusy i zapory windowsa

• Jednoczesne wysyłanie flot na FS.

wampek - - Gra

Cytat od john malkowitz007: „@ Truck driver Bez obawy , nie masz racji , nie zamkna Gdyby bylo tak jak piszesz nie bylo by eventow z PZ z AM Policz ile GF rozdalo darmowej AM w ciagu ostatniego 2 dniowego eventu z PZ z AM ??? ” Rozdawanie darmowych próbek produktu, by zachęcić do dalszych zakupów jest standardową zagrywką w handlu.

• Bardzo dużo uni przechodzi teraz na eko x7, co czyni to ustawienie niejako standardem... z tego tylko powodu warto przemyśleć zmiany, by nie być do tyłu przy ewentualnym łączeniu.

• Lobby- problemy kto ma ?

wampek - - Błędy w grze

Jakby urlopy były aktywowane każdemu z automatu, to by nie było kogo farmić, bo nawet nieaktywni by przeszli na niebieski kolorek... poza tym byłby to strzał w stopę. Nie wiecie do kiedy się gra w Ogame? Do pierwszego złoma, albo urlopu. Wiecie ile osób by zwlekało z wyłączeniem tego udogodnienia? A ile by nie wróciło w ogóle?

• Ja też się jeszcze nie mogę zalogować

wampek - - Błędy w grze

Poza tym większość firm programistycznych jednak nie świadczy 24h dyżurów, a wykupienie takowego u zewnętrznego dostawcy, którego programiści nie znają kodu, ani struktury serwerów jest trochę bez sensu

wampek - - Błędy w grze

Może i by się tak skończyło... gdy nie było regulaminu korzystania z serwisu

wampek - - Błędy w grze

Nie zdziwiłbym się gdyby już wiedzieli o problemie, tylko specjalnie zwlekają z naprawą czekając na decyzje z góry jak rozwiązać sytuacje...

• Może to nie przez aktualizacje, ale fakt, że dzisiaj mają otworzyć nowe uniwersum... lobby mogło się to nie spodobać

wampek - - Błędy w grze

Nie chodzi o samą przeglądarkę, ale o skrypt, który ma za zadanie przesłać dane weryfikujące na serwer... może być w nim błąd... programista potrafi ten błąd znaleźć i ominąć. Ale nie jestem pewny tej teorii... nie mam możliwości teraz tego sprawdzić

wampek - - Błędy w grze

Najciekawsze jest to, że wygląda to na problem ze skryptem po stronie przeglądarki internetowej, a nie serwera... więc jeśli ktoś ma trochę wiedzy informatycznej (wcale nie zaawansowanej) to prawdopodobnie może się zalogować.