Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 561-580 z 698.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Spalanie deuteru

wampek - - Błędy w grze

Eee... po co zgłosiłeś... ja za darmo sondami właśnie latam

• A trwa? A to sorry... myślałem że już się skończył

• Jakby to kogoś interesowało to odnalazłem na ekspedycji przedmiot (detroit brąz) nie posiadając klasy odkrywcy ani pionera w składzie floty.

• Wersja 7.x - dyskusja

wampek - - Porozmawiajmy o OGame

Cytat od Arti85: „Ktoś może się pochwalić ilością Anty jaką zdobył na ekspedycji? ” No ja raz trafiłem 380 jednostek, ale jeszcze nie wybrałem żadnej klasy... ograniczam się na razie to testowania bazowych ekspedycji

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od Ser Presidente: „500 deyteru za 600 metalu teraz, czy ogame nie jest piekne? a wyobrazcie sobie co robia teraz ci ktorzy sie wstydza do tego przyznac ” Piszą pełnego oburzenia ticketa?

• No mnie też non-stop się podgląd lecących flot przeładowuje... strasznie frustrujące.

• Wersja 7.x - dyskusja

Mam pytanie... nie ma problemu z założeniem sobie drugiego konta z którego można sprzedawać sobie dopalacze na główne konto?

• Wersja 7.x - dyskusja

Na Xantusie również tylko stacjonuj

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od Qnick: „Programista, który wymyślił i opracował mechanizm działania paska zmiany prędkości flot - pierwszy do zwolnienia... lekki ruch myszy i już wysyłam nie z 20% prędkości, a 100%... ” Po co od razu zwalniać? Pewnie gdzieś za kilka dni kończy się mu staż to sam sobie pójdzie

• Wersja 7.x - dyskusja

@Art powtórzę pytanie bo uważam je za dość istotne... czy przeliczniki u handlarza będą w jakikolwiek sposób zależne od tych na rynku?

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od Wojownik Kajaczenko: „art jak mamy wybrac dla siebie odpowiednia klase jak ciagle sa zmieniane jej formuly no i skoro juz 2 razy przekladacie w 3godziny aktualizacje, moze warto poczekac jednak pare dni i wszystko udoskonalic ” Ale to dzisiaj jest piątek 13

• Wersja 7.x - dyskusja

@Art a co z handlarzem i jego przelicznikami? Będzie on działał na starych zasadach, czy też w jakiś sposób dostosowywał się do rynku?.

• Równowaga klas

wampek - - DiD Leda

Cytat od bastard: „Cytat od wampek: „Dodatkowo zmieniono bonusowy mnożnik ekspedycji z x4 na x0.5... więc jeśli odkrywca z ekspa dostanie 14kk to zbieracz z tej samej ekspedycji dostanie 9kk. Bonus do wydobycia więc raczej nie będzie miał problemów z zniwelowaniem tej różnicy.. ” Zmieniono od tej pory... Ogólnie, kiedyś będzie lepiej tylko musisz wytrwać - mówią że 6 miesięcy, wtedy będziesz widzieć jak pniesz się w górę, jak będziesz miał jeszcze siły na pięcie się w górę. Kiedy zobaczysz jak t…

• Równowaga klas

wampek - - DiD Leda

Dodatkowo zmieniono bonusowy mnożnik ekspedycji z x4 na x0.5... więc jeśli odkrywca z ekspa dostanie 14kk to zbieracz z tej samej ekspedycji dostanie 9kk. Bonus do wydobycia więc raczej nie będzie miał problemów z zniwelowaniem tej różnicy..

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od Apofis: „Cytat od dexPL: „Ja tylko zastanawiam się kiedy @Art zarządzi Handlową Niedzielę v 2.0. Myślicie, że jeszcze w tym roku kalendarzowym? Czy jednak ludzie nie będą tak bezczelnie wykorzystywać pięknego narzędzia do legalnego pushu, jakim jest rynek? ” Legalne uzyskiwanie przewagi i polak ma nie wykorzystać ty serio? No pewnie że będzie jadka. ” To raczej była ironia

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od Apofis: „Cytat od Maniak87: „można prosić o 24h bez ataków od czasu wprowadzenia zmian bo znając niemiecki talent to zniknie FS albo surka albo flota nie poleci... Wsumie 24h to mało... ” Chociaż 12 h ” Ja poważnie zastanawiam się nad urlopem na kilka dni...

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od dexPL: „@Art A punkt pierwszy? Serio nie jesteś w stanie na to odpowiedzieć? To co to za przygotowanie Teamu do wprowadzenia nowej wersji? Jeszcze jedno pytanie: Czy gracze nieaktywni (idlaki) dostaną z miejsca przypisaną klasę zbieracz? Czy może nikt nawet nad tym nie pracował? Na Ledzie nie miało to znaczenia - nowy gracz wybierał, potem taką już miał. A na starych uni? ” Szczerze wątpię, by idlakom nadano z góry jakąś klasę z prostego powodu... idlak zawsze może wrócić do gry i zechc…

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od Dobrygracz: „Także po odliczeniu podatku za 100 deuteru możemy otrzymać 425 metalu... GF najpierw podnosicie minimalny przelicznik żeby utrudnić puszowanko a teraz proszę... ” To samo sobie pomyślałem... brak logiki.

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od Maniak87: „Cytat od Apofis: „Generał ma najwięcej bonusów. - 100% szybsze statki wojenne - 100% szybsze recyklery - 25% mniejsze zużycie deuteru na wszystkie statki - 25% mniejsze zużycie deuteru przez recyklery - Manewr Hamilla: niewielka szansa na natychmiastowe zniszczenie gwiazdy śmierci przy wykorzystaniu lekkiego myśliwca - technologie bojowe +2 - floty +2 - Pole wrakowe przy atakowaniu - Możliwość budowy nowego statku: Rozrpuwacz - Możliwość zwiększenia wydobycia za pomocą pełzac…

• Wersja 7.x - dyskusja

No ja jako osoba aktywnie śledząca temat dostrzegam bardzo wiele niejasności i niedopowiedzeń... a co dopiero ma powiedzieć ktoś to wejdzie świeżo na forum zdziwiony informacją o nowej wersji, którą dopiero co dostał na skrzynkę.