Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 541-560 z 698.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od KissOfTheDragoon: „co mnie interesuje co jest napisane przy obrazku klasy? mnie interesuja fakty. zapytaj sie GF czemu podaja zle informacje. ja bazuje na tym co znalazlem i porownuje do tego co gra nam daje. ” Aaa... informacje o 4x oraz 0.5x to nie na forum się pojawiły? Powiedz mi jedno... skoro nie grasz, to po co się tu udzielasz i się tak "denerwujesz"? Przecież nie lubisz czytać tego spamu?
-
Cytat od roermond: „Ktos moze odpowiedzieć, czyvte zyski z expedycji takie maja byc czy to tylko bug.Nie wybralem jeszcze klasy i nie chce, zeby nagle sie okazało ze jestem w czarnej dupie. ” Po dokładnym przeanalizowaniu wzoru (a raczej jego niejasnego opisu stworzonego przez Arta) doszedłem do wniosku że tak ma jednak być... tyle że nijak się to ma do pozostałych informacji. Ja też jeszcze nie wybrałem, ale raczej jeszcze poczekam.
-
Cytat od KissOfTheDragoon: „Cytat od wampek: „Ja śledzę wątek, a też zostałem wprowadzony w błąd, więc nie piernicz. Było cały czas mówione że dla odkrywcy bonus będzie wynosił 4x a następnie podano informacje że zmniejszono go do 0.5... ani słowa o mnożniku prędkości ekonomii. Dopiero jak się kilka razy przeczyta post Arta z wzorem to faktycznie można odnieść wrażenie że kwestia bonusu nie jest taka oczywista. ” 1) 9 grudnia Cytat od Art: „Wynik ekspedycji Odkrywcy powiązany jest z prędkością e…
-
Cytat od Nonick: „Można liczyć, że bonusy takie jak widzimy na odkrywcy zostaną utrzymane czy przy jakimś widzimisię nagle ktoś to zmieni? Czy ktoś z Adminów / Operatorów mógłby napisać coś w stylu "Ten bonus nie ulegnie zmianie przez najbliższy rok"? To bym sobie zaplanował granie, bo jak zaraz zmienię klasę, a za tydzień jakiemuś Misiowi na górze się odwidzi, to mam problem. P.s. Wołacie 500 000 anty za zmianę, a macie opis wprowadzający w błąd - wyraźnie jest napisane, że odkrywca ma 3% więce…
-
Cytat od KissOfTheDragoon: „Cytat od cichah2o: „Cytat od wampek: „Cytat od ciap: „Ekspedycje mają bonus x speed eko. Tego zwykłe nie mają więc dlatego taka różnica. ” Innym słowem ja oraz zapewne połowa tego forum mylnie przyjęła że bonus x eko liczony jest dla wszystkich, a nie tylko dla odkrywcy? ” czyli na speed 1 jest tylko 1,5 raza więcej - odkrywca się nie opłaca, ale na speed 7 mamy już 10,5 raza więcej - i tu odkrywca bardzo się opłaca <- tak wynika z raportów z ekspedycji tu zamieszczan…
-
Cytat od ciap: „Cytat od wampek: „Cytat od ciap: „Ekspedycje mają bonus x speed eko. Tego zwykłe nie mają więc dlatego taka różnica. ” Innym słowem ja oraz zapewne połowa tego forum mylnie przyjęła że bonus x eko liczony jest dla wszystkich, a nie tylko dla odkrywcy? ” Dokładnie tak było. ” No to jestem zadowolony z faktu, że wstrzymałem się z wyborem klasy.
-
Cytat od KissOfTheDragoon: „Cytat od wampek: „Nie wiem o czym ty do mnie gadasz człowieku... obecnie jestem górnikiem ale w całej swojej "ogejmowej historii" wiele stylów gry liznąłem. Grałem na 6,26,36,66 oraz obecnie na Xantusie... a ty jakim doświadczeniem chłopie możesz się pochwalić? Jeśli z podanego wzoru wychodzi Ci 3% różnicy to ja współczuję Twojej nauczycielce od matmy... poza tym jakoś wydajesz się nie być świadomy faktu, że wzór ten na razie ma się nijak do rzeczywistości... a taki a…
-
Cytat od KissOfTheDragoon: „Cytat od Das140: „Cytat od wampek: „Osobiście uważam, że system ekspedycji jest zbugowany (jak większość elementów) ponieważ ma się on nijak do wcześniejszych zapowiedzi, więc nie zdziwię się jeśli w poniedziałek, wtorek dostanie on aktualizacje. ” Jak się nie zgadza jak się zgadza?Cytat od piink: „When you have an active Discoverer class, the formula works as follow: (Baseloot + Classbonus) * ecospeed. On default values in a speed 5 universe: (1 + 0.5) * 5. The Pathf…
-
Cytat od pazdrong: „Kilkaset postów o niczym, a informacji ktora mnie interesuje znaleźć nie mogę. Wytłumaczy mi ktoś, dlaczego po wybraniu klasy zbieracz nie dostalem 2 dodatkowych slotow na floty? W zmianach jest napisane, ze będą. A mam tyle co wcześniej. Wersja 7.0.0 ” To już pretensje do Arta, że zamiast zrobić ładne jedno wielkie zestawienie porozrzucał wszelkie bieżące zmiany po całym forum. W wersji 7.1 zbieracz traci dwa sloty dla floty
-
Cytat od Das140: „Cytat od wampek: „Osobiście uważam, że system ekspedycji jest zbugowany (jak większość elementów) ponieważ ma się on nijak do wcześniejszych zapowiedzi, więc nie zdziwię się jeśli w poniedziałek, wtorek dostanie on aktualizacje. ” Jak się nie zgadza jak się zgadza? Cytat od piink: „When you have an active Discoverer class, the formula works as follow: (Baseloot + Classbonus) * ecospeed. On default values in a speed 5 universe: (1 + 0.5) * 5. The Pathfinder gives a boost of *2 o…
-
Cytat od dexPL: „Generał to się cieszy z darmowych lotów reckami (na niektórych uni) no, może nie darmowych - ale wysłanie miliona recków kosztuje 1 deuteru - piękna sprawa. Co do przyspiszenia - pomimo błędów było to widać - gra po prostu szybciej przechodzi między zakładkami przy wysyłaniu flot - widocznie popracowali nad tym. Ogólnie gdyby nie rynek to po poprawieniu błędów nowy Update byłby fajny. No właśnie, gdyby nie rynek. ” Darmowe loty to nie kwestia tylko generała... ja jeszcze nie wyb…
-
Cytat od FlyMeToTheMoon: „Ale wy jesteście łomni... Gracze zawsze sie pushowali. Farmili swoje konta lub złomowali floty. Teraz jedynie mają wygodniej i boli was to, że rzuca się to w oczy. Tak jakbyście nie wiedzieli, że zawsze był push. A to czy robią to przy pomocy rynku czy złomu kupionych kont, jaka to róznica? Czego oczy nie widzą, tego nie żal, a was ściska żal, bo oczy widzą ” Pijani kierowcy też zawsze się jacyś na drodze trafią, więc po co ich ścigać i karać? Lepiej jeszcze pomóc wsiąś…
-
Cytat od Muniek: „Cytat od ackra: „Cytat od _Pawelos_: „Tak bo niecałe dwa tyg temu reanimowałem lapka wiec tak mam świeżą przeglądarkę. ” Może to zależy od uni. U mnie na Librze w chromie nie ma tego błędu z wyłączonym AGR. Z Włączonym taki błąd był. ” Minute przed aktualizacją chodziło idealnie. Minute po aktualizacji chodzi fatalnie. Ktoś wie gdzie jest problem ? ” W roszczeniowym podejściu graczy?
-
Cytat od ackra: „Cytat od wampek: „No raczej nie, bo specjalnie je wyłączyłem by to sprawdzić... bez zmian. ” Cytat od Apofis: „Ja nie mam wtyczki i jest to samo. ” Przeglądarkę macie zaktualizowaną? ” Mam automatyczne aktualizacje... poza tym to bez znaczenia, bo czasem "zaskoczy". Gdyby to była wina przeglądarki to status ładowania byłby wieczny. Problem jest z odpowiedzią od strony serwera