Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 501-520 z 698.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Klonowanie Surowców Rynek
wampek - - Błędy w grze
PostI jeszcze napisać dlaczego;p
-
wampek - - Błędy w grze
PostMoże backup zrobią
-
wampek - - Błędy w grze
PostCytat od Zaraki kenpachi: „Bardzo dużo osób dostało ode mnie surowiec. około 50-100 , Chcesz winter dać bana 100 osobom , to lepiej już zamknij projekt. ” On to mówił trochę w ironii...
-
wampek - - Błędy w grze
PostA to nie miało być czasem naprawione? Czy to inny bug?
-
Cytat od @Piciu: „A w dupe z tym rynkiem Klikałem na telefonie, wszedłem w zapytania i akurat żona mi zaczęla coś gadać. Gadała tak długo, ze zapomniałem, ze jestem w zapytaniach. Patrze a tam dopalacze za grosze. Zaczałem klikać, ale zajebiscie tanio to ludzie sprzedają Co za lamerzy haha 10% kryształu za 40k deu Hahaha... Zanim sie zorientowałem co czynie opylilem 9 Pozdrawiam szczęściarzy z u68 ” Ja w podobny sposób pozbyłem się dwóch złotych dopalaczy metalu... pewnie po to ci ludzie wystawi…
-
Cytat od cerm3r: „A kto powiedzial ze musi , po to wybierasz klase zeby miec unikatowe statki danej klasy. ” Problem w tym że obecna konfiguracja bonusów uwzględnia fakt możliwości kupna statków pozostałych klas... jeśli przejdziemy do modelu jedna klasa - dostępny tylko jeden statek, to trzeba by wszystko przebudować. Np odkrywca z bomby traci prawie 20% do wydobycia (w moim przypadku).
-
Cytat od GramBoLubie: „Cytat od wampek: „No i zajebiście... cała moja flota która w trakcie "resetu serwera" leciała na idlaki tak po prostu "wyparowała" ” Może była budowana poprzez przeliczniki z rynku i Ci ją zabrali ” Może... ale jedyne co tam kupiłem to pełzacze... a te akurat zostały Edit: po kilku minutach flota się pojawiła... więc to ten standardowy w ich wykonaniu "bug"
-
Ja mam na przemian... raz dzień jest dobry, a raz na styku opłacalności lub poniżej. Ogólnie na plus, ale to nie jest tak, że odkrywca czerpie nieporównywalnie większe zyski od zbieracza... choć to zależy indywidualnie od eko. Wyraźnie jednak wzrosła częstotliwość czarnych dziur ... średnio jedna na tydzień (w porównaniu z sytuacją przed aktualizacją)
-
No jak dla mnie to mimo wszystko Art słabo się wywiązywał ze swoich zadań w ostatnim czasie, nawet biorąc pod uwagę jego ograniczone kompetencje. Jeden wielki informacyjny chaos... informacje o zmianach porozrzucane po setkach tematów, wiele błędnych informacji, wiele pytań bez odpowiedzi. Kto powinien to ogarniać jak nie on?