Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 461-480 z 698.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Gremlinek.: „Cytat od Ruda: „Cytat od Apofis: „Kogo to obchodzi taka surka jest w obiegu to się ja zezłomuje sfarmi i po krzyku ja nie widzę problemu w tym, że koleś se coś zkitrał na boku ” Sprawiedliwości w Twoich słowach nie ma. Sklonowane surowce nie powinny należeć się nikomu. ” @Ruda Proszę o informację, w związku z/w treścią, która pozwoli mi zrozumieć postępowanie w dalszych dniach/miesiącach/latach- Jaką mam pewność, że nie dostanę bana jako osoba nieświadoma pochodzenia surowc…
-
Rynek - dyskusje
PostBackup dla ludzi świadomych błędu i jego zagrożeń jest może jakimś tam "akceptowalnym" rozwiązaniem... ale ilu jest takich graczy? 10%? Zdecydowana większość pewnie nawet nie zdaje sobie sprawy z tego co się dzieje i dla nich takie nagłe "cofnięcie" się o dwa tygodnie może nie być działaniem możliwym do zaakceptowania. Wszyscy pewnie urlopów nie wrzucą, ale odsetek ludzie którzy zdecydują się jednak zrobić sobie przerwę od gry, może znacząco wpłynąć na frekwencje na uniwersach.
-
Rynek - dyskusje
PostCytat od Duch Szerszenia: „W dodatku zminusowałeś mój post ” Jak klikniesz czerwone pole informujące o minusach to się dowiesz kto Cię tak mocno nie lubi ... poprosiłem o parametry, według których chciałeś wyliczyć swoje dopuszczalne przyrosty. Swoją wypowiedzą uświadomiłem Cię tylko, że nie jest to prosta sprawa. Zakładanie że "mój" pomysł jest najlepszy i pozbawiony wad nie jest dobrą praktyką, oraz pogarsza jakość dyskusji.
-
Rynek - dyskusje
PostCytat od Duch Szerszenia: „A co do wątpliwości Wampka: Jak się krytykuje czyjś pomysł to się przedstawia własny lepszy. Słucham. Twoje rozwiązanie? ” Na początek to poprosiłem o uzupełnienie Twojego pomysłu... jak masz sam tylko zarys bez jakichkolwiek konkretów to nie oczekuj, że ktoś to weźmie na poważnie
-
Rynek - dyskusje
PostCytat od Duch Szerszenia: „Ewentualnie pomysł który wcześniej proponowałem ale jakoś ugrzązł bez echa, tj. Zerowanie surki na wszystkich kontach bez wyjątku i limit realnego przyrostu w okresie objętym błędem. Konta które przekroczyły ten limit ban, w zależności od przekroczenia od kilku dni do kasacji włącznie. ” Ale wiesz, że ten pomysł się nie sprawdzi? Jak chcesz wyliczać "realny limit"? Grając sondami jestem wstanie wyfarmić nawet 300kk-400kk dziennie w zależności od podaży, a własnego wydo…
-
Rynek - dyskusje
PostNie będzie backupu z jednego, prostego powodu ;)... GF w ten sposób by się przyznał do błędu i do faktu, że schrzanił robotę
-
Rynek - dyskusje
PostJak dla mnie to za każdym razem jak biorą się za "naprawianie" rynku, to w efekcie jest jeszcze gorzej
-
Rynek - dyskusje
PostCytat od Mirmir: „Witam Co się dzieje z towarem ,który do mnie dotarł z rynku ,jak go nie odbiorę ? ” Po iluś dniach (7?) sam się odbiera
-
Rynek - dyskusje
PostCytat od LordOfLights: „Cytat od Nonick: „Ja wychodzę z założenia, że u GO są jakieś resztki zdrowego rozsądku. (jestem urodzonym optymistą :P) Generalnie tylko sprzedaję statki. Bez użycia dziurawych autoofert i autozapytań. Wydaje mi się, że skoro w historii handlu na rynku nie mam jakiś miliardów i dziwnych sum z czapy, to jestem bezpieczny. Chyba, że macie inne informacje, to dajcie znać. ” Dlaczego piszesz "bez uzycia dziurawych ..." Przeciez sa one zgodne z zasadami nowej aktualizacji. Wie…
-
Rynek - dyskusje
PostCytat od LordOfLights: „Cytat od Apofis: „Cytat od LordOfLights: „Z rynku wiadomosci nie kasuja sie same ” Kasują się same przynajmniej u mnie tak jest. Zresztą normalne wiadomość również się kasują same. ” Kazdy typ wiadomosci ma swoja predkosc kasacji. Najszybciej kasowane sa wiadomosci z eskspedycji. Rynek nie ma w ogole kasacji. Myslisz ze po co ktos chce mrozic surowce na koncie ? ” Ma chyba kasacje, bo u mnie w skrzynce nie ma już wiadomości z pierwszych transakcji, które wykonałem.
-
Rynek - dyskusje
PostCo do historii rynku, to na serwerach GF też na pewno jest przechowywana tylko przez jakiś czas... inaczej by serwery zawaliliby wpisami, a pojemność dyskową raczej mają ograniczoną... pytanie jak długo to trzymają. Cytat od Ser Presidente: „kwestia przysiąść nad kazdym aktywnym na uni kontem i sprawdzic- ” Już to widzę Ciekawe kto miałby to zrobić, jak GO pracuje tylko w swoim wolnym czasie.
-
Rynek - dyskusje
PostCytat od Duch Szerszenia: „Nikt nie ma. Ale ja już jeden backup w tej grze przeżyłem. ” Z jakiego okresu?
-
Rynek - dyskusje
PostCytat od Duch Szerszenia: „Taki jest sens czekania, że to nie jest aż takie proste. Backup musiałby dotyczyć wszystkich uniwersum na całym świecie. To trzeba porządnie przygotować. Tym bardziej, że teraz już nie mogą tego schrzanić, prawda? Możliwe, że to wszystko bzdury i żadnego backupu nie będzie. Myślę, że dowiemy się czegoś we wtorek. ” Każdy dzień zwłoki to kolejny stracony dzień gry dla gracza... myślę, że z punktu zarówno biznesowego jak i wizerunkowego dodatkowe opóźnienie to zbyt ogrom…
-
Rynek - dyskusje
Postjakby miał być backup to już by był... jaki jest sens czekania z tym aż do 10 stycznia? Swoją drogą to ostatnio otwarte uniwersum to chyba by musiało od nowa zacząć
-
Rynek - dyskusje
PostCytat od ciap: „Cytat od KristoXYZ: „Cytat od wSCIEKŁY: „No to czekamy jaka będzie decyzja i co z tego wyniknie, bo jak nie będzie wyciągniętych adnych konsekwencji to będzie trzeba zakończyć przygodę z ogame, nie po to człowiek gra uczciwie, żeby przez taki rynek inni dorobili się w kilka dni na oszustwach, a samemu trzeba było to ciułać przez kilka lat. w końcu dobra zmiana nastała by z tym skończyć ” Tutaj próbujemy przedstawić, że bez backupu to raczej niemożliwe, bo jeśli gracz X sfarmil ko…