Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 421-440 z 698.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Skojarzenia v. 0.3
Postcukier
-
Skojarzenia v. 0.3
Postwydatki
-
Skojarzenia v. 0.3
Postteam
-
Skojarzenia v. 0.3
Postdentysta
-
Ja już średnio raz na tydzień trafiam na czarną dziurę i dla mnie to za często... większa szansa na takie zdarzenie jeszcze bardziej mnie zniechęci do ryzyka. Nie oszukujmy się... odkrywca nie zarabia więcej za nic... dużo ryzykuje i cały czas musi pilnować konta... aby takie poświęcenie się opłacało musi być odpowiednio wynagrodzone. Czytając co niektórych mam wrażenie, że chcieliby mieć takie same profity, a logować się raz na dwa dni... tak się nie da. Poza tym na tej klasie wyciąga się znacz…
-
Cytat od Poka_Bydlaka: „Art co z nerfem odkrywcy? Jest coś przewidzianego? Zapal światło 3x dokładnie o 23:00 w salonie dla potwierdzenia. Wiadomo, że nie możesz wprost napisać o tym. ” A do jakiego poziomu chciałbyś znerfić odkrywcę, jak na dobrą sprawę już teraz zyski spadają? Osobiście zastanawiam się nad przejściem na zbieracza... będzie dużo prościej i łatwiej, nie trzeba pilnować ekspedycji przynajmniej.
-
formula wzoru na zysk ekspedycji jest bledna dla klas zbieracz i general
wampek - - Błędy w grze
PostWedług wzoru podanego przez Arta prędkość ekonomii jest brana pod uwagę tylko dla klasy odkrywcy... innym słowem jest jak miało być.
-
Mam pytanko... wchodząc rano na konto zauważyłem kilka dziwnych rzeczy, otóż na kilku planetach tak jakby "przybyło surowców" a konkretnie metalu... wczoraj wieczorem wstawiłem wszystko co się dało w obronę, więc planety były w miarę puste, a dzisiaj po zalogowaniu się zauważyłem że na kilku z nich wstrzymane jest wydobycie z powodu zapełnienia magazynu... najdziwniejsze jest to że surowca na nich jest znacząco więcej niż wynosi pojemność. Przeglądając wiadomości nie odkryłem żadnych śladów tran…
-
Skojarzenia v. 0.3
Postkoniec świata
-
wylogowywanie z konta
wampek - - Błędy w grze
PostOgólnie owszem, zgadza się... im więcej osób zaobserwuje błąd tym szybciej można znaleźć przyczynę... ale nie w tym przypadku. Otóż wylogowanie raczej nie jest błędem samym w sobie, ale reakcją serwera na błąd z którym sobie nie poradził. Wszystkie takie wylogowywania są na pewno zapisywane w logach... jeśli spowodowane było ono wyjątkiem serwera, to identyfikator tegoż wyjątku na pewno też został w logu zanotowany. Innym słowem programiści mają wszystko na tacy... wystarczy, że spojrzą w logi.
-
wylogowywanie z konta
wampek - - Błędy w grze
PostW mojej opinii problem leży nie po stronie użytkownika (i tego co robi z kontem) ale serwera i jego obciążenia. W takim wypadku zwykły gracz nie jest wstanie zaobserwować zależności. Osobiście od siebie dodam tylko, że w moim odczuciu problem ten nasila się w godzinach późno nocnych - wczesno porannych... wówczas responsywność serwera jakby spada.
-
Cytat od Art: „zgnoić osoby, które i tak nie mogą wyłączyć rynku. ” A nie mogłeś tego po prostu napisać w sytuacji gdy wszyscy o to prosili? Jak sam zauważyłeś, wielu tutaj jest znawcami tylko z nazwy i nie wiedzą co leży w Twojej gestii a co nie... jak nic nie możesz zrobić, to wypadałoby chociaż o tym poinformować. To też jest forma odpowiedzi.
-
Cytat od Art: „Powtórzę po raz ostatni. To jest dział zgłaszania błędów, a nie miejsce do wylewania pomyj. Zgadza się, jeśli ktoś mimo upomnień, nadal nie potrafi utrzymać poziomu, to nie będzie się wypowiadał. Nie zamierzam głaskać trolli. ” Owszem, to jest dział zgłaszania błędów, a więc teoretycznie nie miejsce na takie dyskusje... problem w tym, że "dyplomatycznie" unikasz wypowiadania się w miejscach gdzie faktycznie mógłbyś pomóc... przekazać opis błędu wyżej każdy potrafi.
-
Cytat od Art: „@dexPL proszę przestań stosować podjazdy w moją stronę. Jest to męczące i w pewnym momencie będę już po prostu kasował posty, które będą zawierały tego typu uwagi. Jeśli to nie pomoże, skończą się Twoje tyrady na tym forum. Opisany błąd został zgłoszony, widać jego naprawa nie została przeprowadzona do końca. Zgłoszę błąd jeszcze raz. PS. to samo dotyczy @justvroum ” @Art nie dość, że nie wykonujesz dobrze swojej pracy, to jeszcze masz pretensje do użytkowników forum, że wypominaj…