Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 401-420 z 698.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
MAGAZYNY
PostMoże pierwotny zamysł zakładał tworzenie eko również na księżycu? A tylko wskutek jakiegoś drobnego bugu nie jest to na razie możliwe? Jestem pewien że gf jest świadomy błędu i robi wszystko by usunąć go najszybciej jak się da;)
-
Rynek - dyskusje
PostA sprawdził już ktoś, czy aby na pewno ręczne odbieranie jest blokowane na czas ataku? Zakładam, że tak, ale nie miałem jeszcze okazji tego przetestować, więc zapytam...
-
Skojarzenia v. 0.3
Postantymateria
-
Rynek - dyskusje
PostCytat od Water: „No dex na rynku schodzi bardzo ładnie ale nie wiem czy przelicznik 1.5:0,5:1 kogoś satysfakcjonuje . za 10 kk deuteru mozesz dostać tylko 5 kk kryształu i jeszcze musisz zapłacić opłatę rynkową , śmieszne ,. ” Widać za dużo osób stawia ekstratory... planując dalszy rozwój powinni uwzględnić to, że obecnie łatwo przesadzić z ich poziomem
-
Rynek - dyskusje
PostTeoretyczną korzyścią rynku oraz braku handlarza jest to, że ludzie budować będą kopalnie dla surowców, a nie dla wymiany. W pewnym sensie może to urozmaicić trochę grę, bo na dzień dzisiejszy istnieje jeden optymalny schemat rozwoju dla górnika... identyczny dla każdego. Rynek w teorii trochę urozmaica rozrywkę i dodaje elementy taktyki i planowania. Niestety by to zadziałało myślenie graczy musi się przestawić z podejścia 3:2:1 na wolnorynkowe. Co niestety nie jest łatwe, bo jak się czyta co c…
-
Ja mam na to patent... trzeba najeżdżać od dołu ;p
-
Skojarzenia v. 0.3
PostKasjerka
-
Skojarzenia v. 0.3
Postkierownik
-
Rynek - dyskusje
PostCytat od Jimmy: „nie wyobrażam sobie dalszej wpółpracy bez "handlarza" Handlarz ma zostać na Quantum i koniec. Co mam robić z metalem? Wyrzutnie rakiet mam budować? nie podoba mi się... a może w opancerzenie wrzucać? nie mam ochoty czekać aż się zbada bo nastepne ilości mety sie uzbierają... na ryneczku nie bede wymieniał po 20kk bo nie mam czasu. ” Na starych uniwersach handlarza nie usuną (jeśli mają odrobinę oleju w głowie) ponieważ zburzyłoby to strukturę ekonomiczną skrojoną pod przelicznik…
-
Skojarzenia v. 0.3
Postkrem do smarowania (młodzi nie zrozumieją)
-
Zła ładowność sond
wampek - - Błędy w grze
PostCytat od Baju: „wyślij sobie np. z 10k sond i niech zbiorą całą swoją pojemność. zobaczysz że dostaniesz 95'000 a nie 90'000 ” Nie wiem, czy dobrze Cię zrozumiałem, ale przy technologii nadprzestrzennej na poziomie 17, podczas misji transportuj 100000 sond zabiera u mnie 900k surowca, a nie 925k.
-
Zła ładowność sond
wampek - - Błędy w grze
PostCytat od Baju: „a ile byś chciał mieć? 18lv x 5%=90% sonda ma 5 ładowności czyli 4,5 bonusu co razem daje 9,5 ; zaokrąglone na 9 ” Wcześniej zaokrąglało w górę, a nie w dół