Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 381-400 z 698.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od Muniek: „czemu 20% ? na quantum 70 jest% ” Dla odkrywców na ekspedycji pole zniszczeń wynosi 20%... jest to wartość niezależna od tej ogólnej

• Z tego co mi wiadomo, aczkolwiek nie zgłębiałem tematu, to bonus liczy się od obwodu planety, a nie ilości pól... w takim wypadku wychodzi więcej niż 27 jednostek dodatkowej przestrzeni.

• Teraz burzą się osoby, które wybrały zbieracza... po ewentualnym nerfie odkrywcy kłócić zaczną się gracze, którzy postawili na niego. I tak w kółko. GF powinien po prostu dać możliwość jeszcze raz nieodpłatnie zmienić klasę... no ale te nieszczęsne pieniążki.

• Cytat od KapitnChorazyTorpeda: „Cytat od wampek: „Cytat od Poka Bydlaka Smierdziela: „a na uni z ładownością sond trzeba farmić,blablabla ” Farmisz kiedy chcesz, jest to zysk dodatkowy. Ale by odkrywca zyskiwał więcej od zbieracza, którego to bonus działa nawet wtedy gdy ten leży do góry brzuchem, musisz wykonywać cały czas te same mozolne czynności. ” Ale oddałbyś wszystko za ten dreszczyk emocji, który odczuwasz, gdy włączasz zakładkę wiadomości zatytułowaną "ekspedycje", żeby zobaczyć ile to …

• Taa... zwłaszcza 40-50 razy dziennie

• Cytat od Poka Bydlaka Smierdziela: „a na uni z ładownością sond trzeba farmić,blablabla ” Farmisz kiedy chcesz, jest to zysk dodatkowy. Ale by odkrywca zyskiwał więcej od zbieracza, którego to bonus działa nawet wtedy gdy ten leży do góry brzuchem, musisz wykonywać cały czas te same mozolne czynności.

• Trzeba również pamiętać, że grając odkrywcą trzeba te ekspy puszczać codziennie, regularnie co te 3h, w dzień w dzień, w święta i w nie święta. Po jakimś czasie robi się to już nudne i irytujące.

• Cytat od wSCIEKŁY: „Cytat od ---Webber---: „Co do klas, kompletnie nie zgadzam się z tym, że obecnie Odkrywca jest najlepszą klasą, trzeba mieć i czas i szczęście (np. do piratów). ” Trzeba mieć tylko czas, a mając go i wysyłając ekspy ( zwykłe ekspy, bez liczenia na trafienie piratów) wychodzi się codziennie na duży plus w porównaniu do zbieracza przy bardzo dobrym eko ” Dużo czasu... i to w losowych porach dnia. Gdy ktoś dostanie tego samego dnia kilka opóźnień na 12h,10h oraz kilka pomniejszy…

• Ja przy okazji podepnę się z pytaniem, czy może jest w planach przebudowa mechanizmu ustalania cen za sprzedawane przedmioty? Bo w obecnej postaci ta funkcjonalność jest całkowicie bezużyteczna...

• Obstawiam dzień przed świętami Bożego Narodzenia.

• Cytat od Winter: „ale po co wy chcecie przenosić planety na pozycje 1-3 jak ma się 30% więcej kryształu do 0 wydobycia dexu ? ” Bez handlarza może być problem z popytem na deuter

• Cytat od ciap: „Powtórze: Przenosisz raz. Handlarza wołasz parę razy żeby dobić do max i wymieniasz co jakiś czas bo surowce się produkują. ” Nie wiem, czy założenie, że przenosiny na zawsze zbilansują komuś gospodarkę, nie jest zbyt "optymistyczne"...

• Cytat od ciap: „Cytat od wampek: „Ja na handlarza zawsze uzbierałem z ekspedycji... na przenosiny już tak łatwo nie uciulam... ” No widzisz ja na handlarza wydaję 1kk miesięcznie i też bym z ekspedycji nie uzbierała. ” Zdecydowanej większości graczy wystarczała jednak ekspedycja...

• Cytat od ciap: „Cytat od Poka Bydlaka Smierdziela: „Mówiono, że GF głupio robi, ponieważ wyłącza handlarza. A tu cyk. Teraz na pewno znajdą się ludzie chcący przenieść duże plany na pola 1-3. Handlarz 3,5k AM Przeneisienie +-200k AM f8deef878867dee11b7a15a0a55765b4.jpg ” Gratuluję! Porównywać przenoszenie które jest na stałe do jednego przywołania handlarza. 200k-300k anty to ja używam na jedną wymianę surowców, a robię to kilka razy w miesiącu. Rozumiem 3,5k ładniej wygląda w Twoim porównaniu. …

• Cytat od Art: „Prosimy o uwagę! Czy chcielibyście zadecydować o rozgrywce na serwerze z Handlarzem, czy bez niego? Gdy tylko aktualizacja będzie gotowa, niektóre nowe serwery mogą wystartować bez opcji Handlarza w grze. Na tę chwilę, po wprowadzeniu aktualizacji do gry na starszych serwerach, handlarz wciąż będzie dostępny. Zapraszamy do komentarzy w wątku poświęconym nadchodzącej aktualizacji! Chcemy wiedzieć, jak zamierzać grać! Wasz Zespół OGame ” Można różnie to interpretować, ale tak jak ko…

• Gdzieś ostatnio widziałem na forum... spróbuj przez wyszukiwarkę

• Cytat od ciap: „Cytat od wampek: „Poproście @ciap, niech poczaruje exelem i wszystko będzie jasne ” Ale gdzieś ja już to pisałam. Dodatkowo mój excel liczący eko pokazuje bonus zbieracza. Tylko posty które są wartościowe (nie piszę tylko o moim) giną w spamie niektórych osób. Jesteście sami sobie winni że zamiast iść na Disca i pogadać to piszecie tutaj o czymś co spokojnie jest na jeden raz i nikomu więcej (Wam również) się to więcej nie przyda. Nie mam ani czasu ani ochoty pisać 50 razy tego s…

• Poproście @ciap, niech poczaruje exelem i wszystko będzie jasne A rozwiązanie problemu moim zdaniem jest jedno... powinny zostać dodane dodatkowe stopnie zysków z ekspedycji. Tak by odkrywca nie rozwijał się tak szybko na początku. Albo też wzmocnić na początku zbieracza np poprzez modyfikacje bonusu ze szperaczy... im mniejszy poziom kopalni tym większy mnożnik podstawowy pojedynczego szperacza (czy coś w ten deseń).

• Skojarzenia v. 0.3

wampek - - Spam

wagary

• Skojarzenia v. 0.3

wampek - - Spam

Zakazany