Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 361-380 z 698.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
błąd rynku
wampek - - Błędy w grze
PostCytat od Starrk: „@wampek z tą różnicą, że tu nie kupujesz gry ani nawet dostępu do niej ” Nie wiem, czy był już jakiś proces o zwrot mikropłatności, ale uważam, że gracz raczej nie jest pozbawiony prawa do rzetelnie działającego produktu w sytuacji gdy wydaje na niego swoje pieniądze.
-
błąd rynku
wampek - - Błędy w grze
PostZ tego co mi wiadomo, w przypadku pełnowymiarowych gier, w sytuacji gdy te wydawane są w stanie niegrywalnym sądy praktycznie zawsze nakazują wydawcom zwrot pieniędzy za niepełnowartościowy produkt. Ja bym na miejscu osób kupujących antymaterię zorganizował się jakoś i wytoczył GF proces zbiorowy.
-
Skojarzenia v. 0.3
Postpusher
-
Skojarzenia v. 0.3
Postsocjal
-
Prędkość badań x14!
wampek - - DiD Quantum
PostPrędkość badań zwiększają w celu obniżenia napięcia po ostatnich wpadkach... taki prezent dla graczy.
-
Prędkość badań x14!
wampek - - DiD Quantum
PostCytat od Revenine: „Żeby jeszcze koszty astro zbili powyżej 20lvlu bo są chore ” Pośrednio to zrobili... dodając pełzacze oraz odkrywcę
-
Prędkość badań x14!
wampek - - DiD Quantum
PostCytat od Apofis: „Cytat od wampek: „Więcej planet do ogarnięcia ;/ ” Co mają planety do szybkości badań? raczej nie ” Ilość planet zależy od astro, a główną wadą tego badania jest czas jego wynajdywania
-
Prędkość badań x14!
wampek - - DiD Quantum
PostCytat od Apofis: „Są plusy i minusy takiej szybkości. ” Więcej planet do ogarnięcia ;/
-
Złe czasy falangi
wampek - - Błędy w grze
PostChyba poziom teleportera?
-
Rynek - dyskusje
PostCytat od dexPL: „plus obecnie części (wszystkich?) z tych danych już nie ma. ” Jakby mieli trochę oleju w głowie, to świadomi ówczesnego bałaganu by te dane po prostu zabezpieczyli... no ale mam wątpliwości, czy dla nich ta sytuacja była tak samo wyjątkowa jak dla graczy. Poza za tym nawet jeśli logi zostały zarchiwizowane to nie wiadomo, czy mają czym na danych w takiej postaci operować.
-
Pytanie o ekspedycje
PostCytat od dexPL: „Klasa inna niż odkrywca - nie wysyłasz expów (chyba że jest promo x9 anty / przedmioty) - ew wysyłasz tylko na noc, aby znaleźć dwa przedmioty dziennie - wtedy opcja cywilna wolniejsza - czyli 1 sonda + 1 pionier + dt do pojemności 110kk + 1 bombowiec / reaper ” Klasa inna niż odkrywca raczej nie ma szans wypełnić dt do 110kk... wysyła się się standardowo 417dt
-
Jak dla mnie to z tego filmiku nie wynika nic nowego czy odkrywczego... wszystkiego można było samemu się domyślić. A co do części "humorystycznej" (zwłaszcza saper)... patrząc przez pryzmat ostatnich afer z rynkiem oraz klonowaniem się wszystkiego i wszędzie, można stwierdzić że ich piarowcy nie odbiegają zbytnio poziomem od programistów.
-
Jeśli wszyscy na uni przerzucili się już na odkrywcę, to ja chyba już z góry mogę podać wynik ankiety