Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 201-220 z 698.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Opóźnione eventy

wampek - - Zadawanie pytań

Cytat od ackra: „Jakimi statkami można odesłać antymaterie? ” Kolega słyszał o ironii? Cytat od ackra: „Nie sądzę, startują z opóźnieniem ale nie o 3:00 ” Startują równo o trzeciej... przetestowane. Kiedyś robiłem próby... normalna ilość wpadła o 2.45, a zwiększona o 3.10

• Skojarzenia v. 0.3

wampek - - Spam

rw

• Była wielka biba, bo wraz z wersją 7.0 gracze mieli dostać możliwość wymieniania się wszystkim co się da, a do tego prościej i szybciej... a skończyło się na tym, że nawet handlarza im zabrali Całą więc tą wspaniałą aktualizację można by zastąpić po prostu podniesieniem prędkości ekonomii.

• Skojarzenia v. 0.3

wampek - - Spam

Cezary Pazura

• Cytat od ZDOBYWCA1: „Cytat od Art: „Wciąż nic nie wiadomo ” z całym szacunkiem @Art nie wiem czy grasz jeszcze czy nie i nie wiem czy widzisz co się stało z Ogame??pisali na początku że płaczę na temat rangi Odkrywcy a teraz nikt, kompletnie nikt ze ścisłej topki nie lata bo się po prostu nie opłaca tracić czasu itp. nie potrzebna fuzja na Dorado mam konto górnicze (zbieracz) i skana dostaje raz na miesiąc lub dwa miesiące, czy taki był sens programistów jak tworzyli tę grę, czy Oni tego nie roz…

• Cytat od Starrk: „Ja nie rozumiem jednej rzeczy: team to nie ogary, ameby i debile, ale nagle "znajomy z teamu powiedział to i tamto" i wszyscy to łykają. A mój "znajomy" siedzący w samym GF powiedział, że projekt OGame jest nierentowny dla przełożonych i na Święta Bożego Narodzenia będą go zamykać z możliwością prywatnego wykupu, jeśli znajdzie się inwestor. ” Nikt nie brał tego za pewnik do momentu, w którym Art de facto potwierdził te informacje.

• Jeśli uniwersa wolniejsze połączone zostaną z tymi szybszymi to szkoda czasu na fuzję. Po wszystkim i tak wyjdzie na to samo... czyli wszyscy na niebiesko. Cytat od Ruda: „Chyba trochę za bardzo zaczynacie się pieklić odnośnie połączeń nie mając oficjalnych informacji Nie zostało nigdzie powiedziane ze x1 zostaną połączone z większym speedem. Nie szkoda Wam energii by spalać się na czymś co może zupełnie prawdą nie być? Jak już Art pisał wcześniej nasz plan fuzji nie jest ostateczną wersja łącze…

• To jest własnie największy problem Arta. Zamiast rozwiązywać problemy na zasadzie czegoś w stylu okrągłego stołu... wytłumaczyć problem, przedstawić zakres swoich kompetencji, wysłuchać wątpliwości graczy i się jakoś do nich odnieść, to woli zabrać swoje zabawki i obrazić się na społeczność, że ta czegoś od niego oczekuje. Wiadomo, że wszystkich i tak się nie przekona, bo część graczy zawsze będzie szukała dziury w całym, ale na pewno w większym stopniu mógłby pójść spać z czystszym sumieniem. P…

• Wychodzi na to, że nie można się pushować po trochu... trzeba raz a dobrze.

• Cytat od buleon: „To pierwsze uni, gdzie żeby mieć wszystkie statki, musimy inwestować 500k antymaterii. ” Zabawnie będzie, gdy po takiej inwestycji 500k w pełzacze i ponownej zamianie klasy na odkrywcę, ktoś nam te stateczki z planety sprzątnie

• Ja swoje wyliczenia traktowałem dla dość rozwiniętego konta... na początek pewnie nadal znacznie lepszy jest odkrywca. Po prostu moim zdaniem usunięcie rynku zabiera odkrywcy tytuł "naj" zawsze i wszędzie... Tak licząc na szybko to przy 55% wzroście wydobycia, moje dzienne eko zyskałoby podobnie co teraz wyłapuję na ekspach... i to za free, bez konieczności wysyłania i pilnowania czegokolwiek. Do tego jako odkrywca nie miałbym już gdzie sprzedawać statków przywiezionych z wyprawy, a stałej floty…

• Bonus podstawowy 25% + około 30% z pełzaczy dla rozwiniętego konta daje już 55% większe wydobycie od odkrywcy. Jak ktoś ma mało czasu na pilnowanie ekspedycji to jest się nad czym zastanowić. Wiadomo, że odkrywca może zarobić więcej, ale chodzi mi o stosunek gra/ życie realne. Pod tym względem w konfiguracji uni bez rynku zbieracz zauważalnie zyskuje.

• Jak nie będzie można nabyć pełzaczy, to odkrywca wcale nie jest już takim oczywistym i jedynym sensownym wyborem...

• Na takim uni powinny zostać zmienione dozwolone widełki dla handlu, tak by opłacało się ten kryształ sprzedawać.

• Wersja 7.x - dyskusja

wampek - - Porozmawiajmy o OGame

Cytat od Apofis: „na stronie mm...stat, też pokazuje stratę statków, co jest nieprawdą, jak można zapisać stratę, której nie było - 1 mln statków. haha no trudno. ” To się nazywa odpowiednie podejście do gry... stracić 1 mln statków i nawet tego nie zauważyć ;p... tak trzymaj.

• Wersja 7.x - dyskusja

Narzekasz, że jakieś statystyki źle ci gra wylicza... mnie wczoraj teleportery przestały działać, a na księżycach surka potrzebowała transportu ;p Ale to raczej był błąd antigame, bo na gołym koncie ruszyły normalnie.

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od @Piciu: „Ale bym tak wysłał 100.000 GS... I cyk, czarna dziura ” To się nazywa odwyk

• Skojarzenia v. 0.3

wampek - - Spam

fanatyzm

• Skojarzenia v. 0.3

wampek - - Spam

budowa

• Skojarzenia v. 0.3

wampek - - Spam

piwo z sokiem