Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Cytat od Muniek: „Najbardziej mnie zadziwia że po (ponad ?) pól roku ludzie dalej zadają pytania: ” Cierpliwie opadające krople wody potrafią z biegiem czasu wydrążyć skałę...
Cytat od Ojczyznoslaw: „A szkoda, bo przez to mniej anty na detroidy idzie dla GFu ” W sumie racja... GF jak zwykle nie myśli kompleksowo. Co z tego, że zablokowali możliwość skupowania dopałek, jak nadal można kupować gotowe statki. Owszem, nieco to komplikuje sprawę, ale dla chcącego nic trudnego.
Cytat od Apofis: „ale o co chodzi hehe ” Taki bunt graczy przeciwko ostatnim praktykom GF... liczą na to, że ogromna liczba stateczków wysypie do końca serwer
To może jakaś lista dozwolonych zwrotów/słów akceptowalnych na forum? Wychodzi na to że cała administracja ewidentnie dąży do tego, by to miejsce całkowicie zamienić już w cmentarz, pozwalając ożyć mu tylko w okresie jakieś aktualizacji, czy fuzji występującej raz na kilka lat.... choć i w takich tematach cenzura działa ostro. Przynajmniej tzw fora alternatywne skorzystają, pochłaniając coraz większą część społeczności.
Nie chcę kupować parówek... chcę mieć możliwość pogadania z osobami z którymi wspólnie marnuję życie w tej grze. Dzięki wszelakim dyskusjom ta gra nabiera głębi. Jakbym chciał tylko nabijać cyferki to bym po prostu uruchomił sobie skrypt ogame na własnym domowym serwerze i klikał.
Cytat od ackra: „ale około 2:00 po dniu zakończenia już event nie wchodził ostatnio, więc nie bardzo jest od 3:00 do 3:00. ” Skoro tak twierdzisz... mnie już ciężko zliczyć ilukrotnie wpadła zwiększona anty między drugą, a trzecią no ale każdy wysyła jak uzna za słuszne.