Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Astronomiczny
PostCiało niebieskie przyjmujące rożne nazwy w zależności od pory dnia kiedy jest obserwowane.
-
Al Corley?
-
II wojna światowa
PostTrappenjagd zakończony zdobyciem Sewastopola?
-
Gra o Tron
PostW herbie, chodziło mi o całą historię tego ale w sumie właśnie z herbu się smiano więc zadawaj.
-
15:30 Korona_Kielce 1-2 Lechia_Gdańsk 18:00 Jagiellonia_Białystok 1-0 Wisła_Płock 20:30 Cracovia_Kraków 1-1 Lech_Poznań niedziela, 18 grudnia 15:30 Śląsk_Wrocław 1-1 Arka_Gdynia 18:00 Legia_Warszawa 2-0 Górnik_Łęczna poniedziałek, 19 grudnia 18:00 Zagłębie_Lubin 1-0 Piast_Gliwice Mecze specjalne - punktacja x2 sobota, 17 grudnia 20:45 Juventus 1-0 AS_Roma niedziela, 18 grudnia 16:45 Ajax 1-1 PSV 17:00 Manchester_City 1-1 Arsenal 20:45 Monaco 2-0 Lyon
-
Biologiczny
PostPedogeneza Nie pytam nawet skąd ci się to wzięło
-
Gra o Tron
PostDlaczego pewna osoba dostała przydomek związany z pewnym warzywem?
-
Liga typerów - dyskusje
Cezarcfc - - Piłka Nożna
PostTo razem była to niestety moja wina mojego braku czasu za co przepraszam. Osoby, które jeszcze nie typowały otrzymały PW. Wyniki kolejki 17 i aktualizacja klasyfikacji generalnej pojawią się dziś wieczorem.
-
Gra o Tron
PostTully
-
sobota, 10 grudnia 13:30 Watford 0-2 Everton 16:00 Arsenal 3-1 Stoke 16:00 Burnley 1-1 Bournemouth 16:00 Hull 1-0 Crystal_Palace 16:00 Swansea 1-1 Sunderland 18:30 Leicester 1-3 Manchester_City niedziela, 11 grudnia 13:00 Chelsea 2-0 West_Bromwich 15:15 Manchester_United 1-1 Tottenham 15:15 Southampton 1-0 Middlesbrough 17:30 Liverpool 3-0 West_Ham
-
Harry Potter
PostZadawaj wać mość cebula.
-
Astronomiczny
PostPluton Inicjały PL - Percival Lowell autor teorii Planety X
-
Harry Potter
PostI przez dyskusje o zagadce zapomniałem :x Cytat od Crion: „Na jakiej podstawie twierdzicie, że mapa nie rozróżniała Crouch'ów (ojca i syna)? ” No nie rozrozniała - na mapie było tylko Bartemiusz Crouch nie dalo się stwierdzić który. Pytanie: Kto okazał się dla Harrego lepszym nauczycielem o historii wojen goblinów od Binnsa?
-
Harry Potter
PostA Ja bym powiedział że ludzi o takim samym imieniu i nazwisku jak Crouch i jego synalek.
-
Geograficzny!
PostNo to teraz zadawaj
-
Na takie bolączki jest jedno świetne lekarstwo.... Na normlanych uni wielkiego problemu z UFsami nigdy nie było. Wystarczy pokasować speed uni przywrócić wszędzie speed x1 i 30% złomu z floty i weszlkie tego typu problemy same się rozwiążą
-
Geograficzny!
PostDalej zbyt ogólne pojęcie, choć zawierające w swym obszarze odpowiedź.
-
Geograficzny!
PostRzeczone wyspy wchodzą w ich skład.
-
Harry Potter
Posttak to on! Zadawaj.