Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-72 z 72.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
A wstawie co mi tam . Już chyba żadna Pani nie lata. Ostatnio Żona rolnika (albo jej mąż nigdy nie wiadomo kto tam zasiadał) wstawiała ale oddała konto za farbę do włosów . W takim razie dedy dla tej brzydszej części wszystkich -tych i i i .no jeden to ma u mnie focha za brak oswietlenia Dnia 15-08-2018 15:14:29 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Angelina ________________________________________________ Krążownik 1.001 Lekki myśliwiec 100 Okręt wojenny 900 Pancernik 170 ____________…
-
Pomożecie - pomożemy Od Dednessa : Pozdrowienia Dla Czerwonych serduszek ze starego Uni i dla tutejszego 4fun jak to kiedyś pięknie nazywano sojusze a teraz to jakies anglojezyczne skróty albo patologie językowe typu NN czy WSNR Dnia 31-07-2018 18:45:19 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Vaider ________________________________________________ Duży transporter 59 Krążownik 430 Okręt wojenny 30 Pancernik 150 _________________________________________ Obrońca Dedness [4Fun] ____________…
-
no akcja spontan dzieki za miejsce i lot faannnntastic (3000) recyklerów ma całkowitą ładowność równą 60.000.000. Na polu zniszczeń xxxx znajduje się 349.850.900 jednostek metalu i 229.703.600 jednostek kryształu. Flota odzyskała 30.000.000 jednostek metalu i 30.000.000 jednostek kryształu ja to mam szczescie moje zebraly 25s po starciu puszczone w ciemno ide jutro do kolektury moze lepsza surke trafie pzdr dla znajomych
-
Szkoda Ziutka.Lubiłam tego wariata .Dalej lubie .Nie przejmuj sie cyferkami, Tym wspaniałym manwerem sojusz MNS przestał na tym uni istnieć, no bo trudno najemnikow którzy doszli wiazac z nimi. Paru odeszło , reszta chyba z przyzwyczajenia trwa przy tej juz nic nieznaczacej nazwie. Widocznie lubią byc robieni w trąbke . Całe szczescie , że to tylko gra .W realu dostali by parę kratek a recyklerem słoninka i cebula do ZK.
-
Wierzba - oczywiscie ze liczylam się z uwzględnieniem mojej prośby . Absolutnie nie mam z tego powodu pretensji.Wiedziałam co i po co pisze .Ale w rózny sposób mozna było to rozwiazać. Aya - broniłeś mnie :,, daj im cokolwiek to cie nie wyrzucą '' - dziękuje bardzo . Nie wiem co masz na myśli pisząc integracja. Na fb wchodziłam ,na czacie byawłam .Wódke miałam stawiać . Może po prostu krytyka bolała co niektórych . Nikomu z byłego sojuszu nie obiecywałam przysiegi wiernosci i odwrotnie.Były skan…
-
do śledziu który niby pływa tylko z prądem pewnie nawet nie wiesz bylam w sojuszu MNS 24h ale: Wiadomość zbiorcza od Angelina 04.03.2017 22:40:22 Od: Angelina Moi Sojusznicy jest jedna sprawa ktora chce naświetlić .Jak czesc osob wie z Sierotkiem tworzymy calkiem zgrany tandem. Znamy sie kupe lat. Jesli ktos z sojuszu bedzie lecial na niego, bede go bronic do ostatniego lm. :).Stawiam sprawe wprost i jasno. Jeśli taka sytuacja jest nie do przyjecia prosze o usuniecie z sojuszu. coś tam coś tam c…
-
Akcja emocjonująca .Techniczna nazwa to chyba: obrona pod kontrę floty, która kontrowała flotę .Czasy do policzenia łatwe. Gorzej z trafieniem i wyslaniem flot .Ziutek i Msciciel przestrzelili. .Obrona tez na styk i przy jakims lagu róznie to mogło być . Wydaje mi sie, że Panowie z AFGM wogóle nie uwzględnili mojej floty. Po prostu nie znali jej składu i ilośći . Z AFGM zostałam wyrzucona przez B1T przy biernej postawie pozostałych (byłych sojuszników) za odmowę podania danych personalnych i wiz…
-
właśnie dostałam linka qrcze ten sojusz to legenda w moim ogamowym życiu jak dotąd nie byłam w lepszym patrzę z melancholią w sercu na GHOSTS cudowni ludzie, wspaniała atmosfera gry, niesłychana dyscyplina i samozaparcie zawodników zaś Arlik to Ronaldo w zespole ciekawe co robi Arlik hehe pozdrawiam wszystkich z którymi grałam w GHOSTS a także wszystkich którzy grali po moim odejściu którego żałowałam Komorników i SS też pamiętam ale GHOSTS jest (BYŁ) THE BEST buziaki chłopaki - powodzenia gdzie…