Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 72.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
1# 30-03-2020 01:16:10 - Angelina [Skellige]- 269.9% Dnia 30-03-2020 01:16:10 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Angelina ________________________________________________ Pathfinder 3.000 _________________________________________ Obrońca kIERO ________________________________________________ Duży transporter 1.724 Krążownik 300 Recykler 595 Satelita słoneczny 44 Mała powłoka ochronna 1 Duża powłoka ochronna 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Angelina __…
-
Jakoś udało sie zdążyć . Mieszko ,, : zwalnaia zwolnił ale nie szpieguje , bedzie buuum << Mieszko : to pożegnalne starcie konto do oddania Cóż następna osoba kończy a szkoda, bo graczy coraz mmniej Po starciu atakujący ani me ani bee . Myśle ze zasiegu zabrakło i do teraz szuka . Pozdrowienia dla sojusznikow i wszystkich graczy którym jeszcze się chce P.S Hop Hoooop Kreciku gdzie jesteś ? Dnia 02-03-2020 16:39:10 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Duda [TWIERDZA] __________________…
-
Wstawiam bo to pierwsze ST Tomee . Cel wypatrzony przez Tomee na 6g. Pierwszy lot w piątek rano solo wykonany przez Tomee zakonczony niepowodzeniem. Wczoraj wieczorem cel poddany wnikliwej obserwacji. Odswiezal co 1,20-1,40g . Dlatego lot bez lm od Tomme ,bo mial sporo do przelecenia i w okienku byśmy się nie załapali . Start o 1,40 krotko po odswiezeniu i sprawdzeniu czy flota nadal stacjonuje . Liczylam ze zaloguje dopiero po 3 i tak się stało ale złom juz lezał Obrońca pogratulował dla Tomee …
-
Wstawiam jako ciekawostkę co można spotkać na opuszczonych planetach . Dnia 13-01-2020 06:03:49 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Angelina [YAKOOZA] ________________________________________________ Duży transporter 1 Okręt wojenny 4.544 Pancernik 2.767 Niszczyciel 1.133 _________________________________________ Obrońca głęboka przestrzeń ________________________________________________ Mały transporter 6.407 Duży transporter 8.119 Lekki myśliwiec 3.820 Ciężki myśliwiec 3.772 Krążow…
-
Tak na ostatnią chwilę wstawiam, bo gapa jestem . Atakujacy ani nie opózniał ani me ani be. Pozdrowienia dla sojuszu i grup z Discorda no i specjalne dla naszego ,,top ,,1- Adama Dnia 10-01-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Rzezniczek [DeP] ________________________________________________ Krążownik 1.900 Okręt wojenny 1.500 Pancernik 800 _________________________________________ Obrońca RoNdEl ________________________________________________ Mały transporter 82 Duży t…
-
Takie małe gdzieś na krańcach galaktyki a i piniąszki nie poszly na darmo Coraz mniej i mniej nas . Pzdr sojusz .Damy radę Dnia 12-11-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Angelina [D T] ________________________________________________ Okręt wojenny 6.515 Niszczyciel 4.068 Pancernik 6.775 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca Krzysiu1910 ________________________________________________ Mały transporter 393 Duży transporter 569 Lekki myśliwi…
-
A zaczęło się niewinnie. Siedzę sobie farmie idle a tu skan od Ninasyn. .Szybki przegląd okolicznych układów i spostrzegam leżący pz na ponad 4 k rec. Oczywiście odruchowo i swoje śmieciary wysłałam . Rzut oka na statystyki -Ninasyn w pkt zniszczonych podskoczył znacznie, wiec to jego sprawka .Skan moona Ninasyn - brak recyklerow i floty bojowej. Wracam do farmienia z czegoś trzeba żyć. . Co jakiś czas spoglądam czy jest jeszcze pz, ze złudną nadzieja ,że zakoszę złom . Pz znika.Robi się późno. …
-
Wstawiam żeby nie było plot na dzielni , że przysrosty są a lotów brak . Skan pierwszego moona i taki rarytas oczywiscie jak dla mnie- nielota. . Straty za duże, bo kr poleciały ale zupelnie nie znałam floty a gdzies parę statków brakowało obrońca po zalogowaniu coś podebrał ale 95% pz moje całe szczeście inne wuje były zajęte . Dzięki za doping w0jcie3cha Pzdr dla nowych sojuszników i starych znajomych. Nuriel mam na Ciebie oko . Dnia 17-10-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: …
-
A jednak młodzież dała radę . Gratulacje za spełnienie marzeń Sierotka. Atakującym szybkiej odbudowy i szacunek za podjęcie akcji i organizacje. (ciach!) Moderator mntek:Wycięto cytat usuniętej wymiany zdań
-
Złom pod dom. Nie sądziłam że ktoś jeszcze tak lata . Atakujacemu wiecej rozwagi i obserwacji no i szo. A Gołąb się cieszy ze znowu nasłał na ludzia . Dnia 10-09-2018 19:26:05 następujące floty spotkały się w walce: Agresor LOSTER [Dharma] ________________________________________________ Okręt wojenny 1.003 Pancernik 1.175 _________________________________________ Obrońca Angelina ________________________________________________ Mały transporter 1.985 Duży transporter 310 Ciężki myśliwiec 10 Krą…
-
Ten Pan po raz drugi w moich reckach . Tym razem wiekszy % i zysk. przy okazji pzdr od Zuzi dla Navi romans kwitnie Dnia 01-09-2018 -------- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Angelina ________________________________________________ Mały transporter 500 Pancernik 415 Okręt wojenny 1.150 _________________________________________ Obrońca orkysz [AHH] ________________________________________________ Mały transporter 26 Duży transporter 47 Lekki myśliwiec 855 Ciężki myśliwiec 30 Krążow…