Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 722.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
kolejny który uważa bunkier za złoty środek na gre ... stało i przestało (już nie pierwszy raz) Dnia 13-09-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor lop [SITH] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 1.000 _________________________________________ Obrońca ImYourFather ________________________________________________ Lekki myśliwiec 20.693 Ciężki myśliwiec 2.119 Krążownik 1.000 Okręt wojenny 4.785 Bombowiec 100 Satelita słoneczny 12 Niszczyciel 300 Pan…
-
i jeszcze takie maleństwo sie znalazło obrońcy szo ale floty Dnia 09-09-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor lop [SITH] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 500.000 Krążownik 5.000 Pancernik 5.000 Pathfinder 15.000 Mały transporter 36.118 _________________________________________ Obrońca Turborizer [RENTA] ________________________________________________ Mały transporter 19.019 Duży transporter 21.420 Lekki myśliwiec 12.398 Ciężki myśliwiec 6.439 Krążo…
-
uważam że to wyjaśni dużo więcej a Ci zieloni i biali drobni gracze bez perspektywy przyrostu to ot tak sobie mieszkają z wami w "ulach" u nas przynajmniej takie konto jeśli jest 1 czy 2 to są w sojuszu a nie 50 różnych z których raz na czas taki FIdodido sobie robi zakupy ewentualnie jak zapomni to ktoś sfarm (Ukryta treść) zgodzę sie z każdym że odkupowanie statków od ekowca jest spoko raz na jakiś czas od innego gracza też ale bez przesady nie "żerowanie" w kółko na tych samych graczach bo os…
-
niby to zwykły st ale biorąc pod uwage pewne fakty nie do końcaobrońca jak każdy trzeźwo myślący wie buduje flote dla pewnych graczy więc postanowiłem "przelecieć po produkcji" jak to pewien urlopowicz ma w zwyczaju a że dawno mnie nie było to sie przypomne rw jako riposta za farming na mareczku (ale bez antytelepka dla paru kk surki) obrońcy szO w sumie nie życze (skoro pracuje jako stocznia) bo jego były tylko dtki a satki i pełzaki sprzedał przed starciem pozdro dla sojuszników edit tym razem…
-
Cytat od Pan S: „Cytat od pvo: „graty xbox dobry farming @up zapytaj Pana fidodido może CI wyjaśni ;D ” nie badzcie hipokrytami hehehe przeciez konto na ktorym gra xbox to konto darka gdzie zezlomowal flo Raven a dokonczyl edol prosze was graty starcia ” nawet nie potrafisz połączyć faktów nie xbox a zielony ale cóż jak widac nie każdy ma głowe na karku
-
acs tym razem z sojusznikiem miała być solowa kontra ale kolega wielebny namiętnie mi spamuje więc zaprosiłem sojusznika (a że trafiło na właściwego to klaps cieszy 2x) obrońcy szo i więcej kultury bo obraża mi sojuszników a to przecież tylko gra krecik dla beczki zainteresowani wiedzą dlaczego unknown.png Dnia 20-08-2020 20:16:11 następujące floty spotkały się w walce: Agresor lop [SITH] ________________________________________________ Krążownik 30.000 Pancernik 50.000 _________________________…
-
nr 36 na obrońce wczoraj leciałem ale odświeżył więc postanowiłem odebrać spalony dex w złomie poszła lotka killmony i efekt poniżej obrońcy szo Dnia 20-08-2020 07:15:22 następujące floty spotkały się w walce: Agresor lop [SITH] ________________________________________________ Statek kolonizacyjny 1 Pancernik 201.881 Reaper 6.989 _________________________________________ Obrońca Myszor [i-G] ________________________________________________ Mały transporter 7.168 Duży transporter 26.861 Lekki myś…
-
Ecc0 [LSZ] & ANGELSIN [LSZ] & tatomija [LSZ] vs. Leia [SITH] & Xbox [SITH] & lord sith [SITH] & Oddam [SITH] ~ 519 499.95%
pvo - - Starcia Leda
Posttak jak napisali wszyscy % fajny kupa śmiechu i troche nerwów ;D wyczucie dobre bo akurat fs siadał po lei a nie przed bo pewnie znów by do tego nie doszło ale ogame to gra błędów więc wykorzystaliście błąd sojuszniczki gratulacje sie należą i ganiamy sie dalej