Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 661-680 z 722.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• jak by lordzik napisal [ciach] w sciane graty Obi ladny % zysk niczego sobie raven powodzenia w rl Moderator Neferet:wulagryzm

• kuna lordzik juz dolozylem ostatnio 10k cegiel starczy xD tera trzeba pioch odebrac

• bardziej farming niz st na tej pustyni pozdro dla sojuszników On 10-02-2018 --:--:--, the following fleets met in battle: Attacker Lop [NA-SITH] ________________________________________________ Cruiser 10.000 Light Fighter 913.007 Heavy Fighter 47 _________________________________________ Defender Oddamm ________________________________________________ Small Cargo 9.935 Large Cargo 104 Cruiser 93 Recycler 736 Espionage Probe 5 Solar Satellite 1.400 Battlecruiser 3 Rocket Launcher 166.654 Light L…

• asterix i jego obawy xD sam ze soba walczysz hehe top na recki zeby sie wyzbierac

• wyfarmione ze nawet emeryci nie dofarmia bo nie ma co xD graty chociaz jeden co jeszcze gra

• graty st bedzie tez motywacja z naszej strony pewnie co do "cienkiego"(napisal bym coś więcej o tym ale ruda i tak usunie) to nie mam potrzeby sie podszywać o czym wspomniałeś bo przez połowe czasu grania aktywnie na tym uni steków nie wstawiałem i mnie nie ciśnie jak Ciebie żeby być najlepszym bo jak nie mam czasu to sobie zapinam u i mam wasza ekipe w poważaniu Lordzik szo

• siema to znowu ja jako ze nie mialem okazji wbic stejka pod nowa bandera a olszyn zapodał bunkiera w którym jest nie najgorszy + więc jest i stejk pozdro dla N-A-SITHów niech mocz będzie z nami! do boju Dnia 04-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Obibok [N-A_SITH] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.851.688 Ciężki myśliwiec 52 Okręt wojenny 15.525 Niszczyciel 928 Krążownik 198.815 Pancernik 93.406 _______________________________________…

• gratki podstawki (był koncept ze obi zapala).... odbuduje sie kiedystam na razie odpoczynek od cyferek wskazany:) adam tez chcesz to zostaw cos na moonie mozliwe ze ktos podleci PS nawet spokojnie pospac nie dadza bo juz 30 slotow leci

• hehe graty nie ma to jak przyjdzie zajecie w pracy to i farmingu sie nie przypilnuje... swoja droga pewnie masz w boody pół Uni xD PS kiedys ktos od was sie czepiał że pisze z podziemia ale jak bym z ravenem na 1 koncie gral to tez bym mial taka flote...

• stejk z rana jak śmietana pozdro dla opozycji Dnia 26-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor lop [N-A] ________________________________________________ Krążownik 20.000 Okręt wojenny 15.000 _________________________________________ Obrońca globoos [TSOTSI] ________________________________________________ Duży transporter 9.055 Recykler 54 Gwiazda Śmierci 1 Wyrzutnia rakiet 10.000 Lekkie działo laserowe 9.000 Ciężkie działo laserowe 8.000 Działo Gaussa 200 Działo jonowe …

• a widzisz cierpliwosc poplaca ja zrezygnowalem z niego juz dawno a dzis za daleko mialem to chociaz Ty cos przyfarmileś na miare floty:D graty i top na latajki

• kolejny stał bez aktywek Pozdro dla NA Dnia 23-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor lop [N-A] ________________________________________________ Okręt wojenny 5.000 Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca Dawklim [DSA] ________________________________________________ Duży transporter 1.044 Krążownik 1.458 Okręt wojenny 2.499 Recykler 97 Sonda szpiegowska 43 Gwiazda Śmierci 3 Pancernik 153 Wyrzutnia rakiet 132 __________________________________…

• zabileś moja farme graty xD oby sie nie poddal i odbudowal

• lop [N-A] vs. Xratha 847.08%

pvo - - Starcia Quaoar

siema to znowu ja bardziej to farming niz st ale prog przekracza wiec wstawie ;D obrońcy szo bo fajna faremka;D dedy dla opozycji dzień bez ST to dzien stracony na farmieniu Dnia 21-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor lop [N-A] ________________________________________________ Pancernik 5.000 _________________________________________ Obrońca Xratha ________________________________________________ Mały transporter 1.535 Duży transporter 4.375 Lekki myśliwiec 3.451 Cięż…

• gdzdieś ty go znalazł graty

• siema spamu ciąg dalszy tym razem Raven zapodal cel to lece resztkami ktore są pod telepem byle szybciej i siadlo pozdro dla Ravena masz u mnie pakiet Dnia 14-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor lop [N-A] ________________________________________________ Okręt wojenny 6.904 Pancernik 9.476 _________________________________________ Obrońca bumbum [B-S] ________________________________________________ Mały transporter 3.155 Duży transporter 9.894 Lekki myśliwiec 48 Cięż…

• witam ponownie pozdrowki dla opozycji obronca lognol jakos przed dofarmami i ocalil część surki niech ma na odbudowe żeby było do kogo wpadać Dnia 14-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor lop [N-A] ________________________________________________ Pancernik 10.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Decx [DSA] ________________________________________________ Mały transporter 1.736 Duży transporter 26.341 Lekki myśliwiec 267 Ciężki myśli…

• witam ponownie lece sobie na faremke na planete a tu przed dolotem ** na moonie skan a tu rodzynek planeta ogotcha.universeview.be/en/rep…9c-537c-bf95-992f7aad2dde i moonik Pozdro dla NA Dnia 14-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor lop [N-A] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 100.000 Pancernik 30.000 _________________________________________ Obrońca bandaz [USB] ________________________________________________ Mały transporter 95 Duży tra…

• hehe a ja tam wczoraj w tym us typa ubilem na pare kk surki a Ty widze kolege mu spakowales Graty i spawaj flote

• witam ponownie po drzemkach wstawie ostatnie dzielo z rana bo widze konkurencja w dziale walczy Pozdrowki dla brata (chcialem mu pokazac bunkier i losowym skanem na obronce trafilem na te planete) i dla opozycji oczywiscie Dnia 14-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor lop [N-A] ________________________________________________ Krążownik 100.000 Okręt wojenny 1.000 _________________________________________ Obrońca Jane Doe [PZL] __________________________________________…