Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-180 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Manchester United
PostJak dla mnie Giggs i Nani świetnie sprawdzają się na skrzydłach w tym sezonie, więc nie wyobrażam sobie tego dylematu przy wyborze składu jeśli Valencia załapie swoją najlepszą formę jeszcze w tym sezonie, ale niewątpliwie jest to ogromne wzmocnienie. Antonio dla mnie jest świetnym skrzydłowym, ma swoje niewątpliwe atuty, a może się tylko jeszcze bardziej rozwinąć. Mam nadzieje, że ta kontuzja nie popsuje mu planów rozwoju i pomoże Nam zdobyć upragnione 19 mistrzostwo. Cholernie się ciesze, że z…
-
Arsenal Londyn
PostCytat od dragonartur: „Ile można, Czy mam długo czekać jeszcze. Miało byc tak pięknie, a skończyło się jak zwykle. Czekam aż Ashley Cole będzie się śmiał z rozgadanego Wojtka. Czy to debil czy to głupek, nie to Wojtek przegrywający finał dla Arsenalu. Pierwszy raz od kilku lat prawie płakałem ale dalej kocham Arsenal! Trzeba swój smutek utopić w szklance wódki....” Nie widziałem tej akcji, ale jak bramkarz wychodzi to automatycznie krzyczy, że piłka jest jego, więc to błąd Kościelnego jeśli się …
-
Real Madryt
PostChodzi o to, że Real Madryt jako jedyny z zespołów absolutnej czołówki na świecie ma zespół złożony z zawodników, którzy nie przywykli do gry co 3-4 dni przez dłuższy okres. Ba. Oni w ogóle do tego nie przywykli. To jest powód, dlaczego narzekają. Na dobrą sprawę tylko Ronaldo i Xabi i Kaka do tego przywykli, bo grali w mocnych klubach. Reszta grała raczej co tydzień jak Oezil, Di Maria, Benzema.
-
Faktycznie trochę poplątałeś to i wyszło, że sam sobie zaprzeczasz. Akurat w takich sprawach trzeba mieć jasne stanowisko, bo opowiadanie się za plusami na 'tak' i na 'nie' nie ma sensu. Można być na tak, na nie albo można przyjąć bez komentarza to co zrobi selekcjoner. Generalnie ja jestem na tak, tak długo jak nie będzie ich w składzie więcej niż dwóch, maksymalnie trzech. Obraniaka i Perquisa traktuje jak Polaków, bo zachowują się jak Polacy, a przynajmniej bardzo pięknie kłamią. Boenish nie …
-
Manchester United
PostChyba mamy mocnego kandydata na bramkę sezonu. Faktycznie Rooney w meczu dość słabo, raczej marny z niego był pożytek, ale ciesze się, że można wyciągnąć z jego gry taki pozytyw jakim jest bramka, bo generalnie tamta akcja nie była taka czysta i przewrotka była jedynym wyjściem prowadzącym do bramki. Nie mniej zrobił to co do niego należało, wpisał się na liste strzelców i zapewnił nam trzy punkty. Bardzo ważne trzy punkty. Muszę również zwrócić uwagę na świetny mecz w wykonaniu Smallinga. Chyba…
-
Chelsea Londyn
PostGdyby ktoś wyłożył 30 milionów funtów za Nasriego w tym okienku to już by go miał. Fabregas to chyba jedyny zawodnik za którego Arsenal nie chce widzieć żadnych pieniędzy, ale resztę oddaje stosunkowo tanio. Co do Fabregasa, Barcelony i Arsenalu. Barcelona niewątpliwie dała mu umiejętności, on miał talent, a Arsenal dał mu doświadczenie czyli prawdopodobnie coś na co musiałby czekać coś koło 4-5 lat w Barcelonie, a być może nigdy. Przecież gdyby zdecydował się zostać w Barcie to Arsenal ściągnął…
-
Chelsea Londyn
PostTorres też nie rozkwita ostatnio. Przepłacili, ale taki rynek jest. Na pewno sportowo dobry transfer, bo jest szansa, że się obudzi.
-
Legia Warszawa
PostKomedia. Dosłownie komedia.
-
TS Wisła Kraków.
PostJa napinki nigdzie nie widzę, więc nie podkręcajmy czegoś czego nie ma. Ciężko nie porównywać tych 2 klubów, bo sytuacje są podobne aczkolwiek nikt nie mówi, że w Lechu będzie się działo tak samo jak w Wiśle. Nie dramatyzujmy, na razie nie wiadomo nic o psuciu się atmosfery. Peszko odszedł, bo w Koeln dostał więcej niż gdziekolwiek w Polsce i ma większą szansę wybić się niż w Lechu (nawet jeśli Koeln nie gra w LE). Po spadku zawsze może wrócić syn marnotrawny do Lecha. Z tym 3-5-2 to żart? Nie w…
-
TS Wisła Kraków.
PostOd przybytku głowa nie boli, ale Pete ma tą racje, że boli portfel. Ciekawe porównanie Bojana do Messiego. Słyszałeś żeby Możdżeń chciał zarabiać tyle co Arboleda? Nie, bo wie jakie jest jego miejsce w szeregu. W tej wielkiej Barcelonie też sobie z tym nie radzą. Przyszedł Ibra i dali mu tyle pieniędzy ile chciał (wyleciał, bo się 'nie sprawdził'), ale automatycznie Messiemu dali podwyżkę żeby nadal utrzymał swój status. W Polskiej lidze jeśli przeprowadza się transfer to wątpię żeby była przepa…
-
TS Wisła Kraków.
PostWisła sprowadziła teraz paru piłkarzy i zapewne jeśli okażą się dobrymi wzmocnieniami to już w lato głębiej sięgną do kieszeni, a przynajmniej to jest dla mnie logiczna kolej rzeczy. Wisła zatrudniła ludzi kompetentnych bazując na ich przeszłości, zobaczymy jak transfery tych kompetentnych ludzi się sprawdzą. Na pewno sprowadzenie takiego stopera to jest niebywały sukces, tą drogą polskie kluby powinny iść. Dobrze by było gdyby w Polsce zaczęło się dobrze dziać jeśli chodzi o ten aspekt.
-
TS Wisła Kraków.
PostNo tak, dobrze byłoby znaleźć kogoś kto wniesie nową jakoś do zespołu, ale nie zapomnij, że jeśli zaproponujesz komuś 600 tysięcy pensji to potem następni zawodnicy będą domagali się równie wielkich gaży. Oczywiście to problem drugorzędny. Najpierw trzeba znaleźć kogoś kto będzie chciał zarabiać te 600 tysięcy i będzie ich wart. Zrozum, jeśli Ty wydajesz 400 zł na buty to chcesz mieć pewność, że nie rozwalą się po miesiącu. Jeśli kupujesz komputer, to chcesz żeby był na chodzie przez kilka lat i…
-
TS Wisła Kraków.
PostNiestety w pozycjach się nie orientuje, ale Paljic zdaje się był ściągany jako skrzydłowy, a przynajmniej mi się tak wydaje. Zresztą, taktyke można zmienić, w lidze włoskiej przecież grają w zasadzie samymi środkowymi pomocnikami. Liga polska nie ma jakiegoś swojego wybitnego charakteru, może w tą stronę Wisła kombinuje? Naprawdę nie wiem, ale lepiej żeby było więcej niż mniej. Co prawda sprawa Garguły nieco irytuje ze względu na jego zarobki, więc klub powinien się zastanowić nad jego przydatno…
-
TS Wisła Kraków.
PostCytat od !Pete: „ Bo jesli wszyscy beda zdrowi, to lawka rezerwowych i trybuny beda lepsze od 60% podstawowych pilkarzy z innych klubow.” Tak Cie to dziwi? Mnie prawie wcale. Przecież większość najbogatszych klubów w swoich krajach tak ma. Manchester, Barcelona, Real czy Bayern też jest w stanie ze swojej ławki rezerwowych stworzyć średniaka w swojej lidze. Normalna kolej rzeczy. Szeroka, równa kadra to pierwszy krok do sukcesów.
-
Manchester United
PostNie rozumiem pojęcia 'przyfarciliśmy'. Strzeliliśmy więcej bramek w naszym lepszym okresie niż Blackpoolu w swoim lepszym okresie. Pierwsza połowa była tragiczna, druga przez pierwszy kwadrans lepsza, potem znowu gorzej aż przyszła 70 minuta i wtedy już był tylko koncert United aż do końca 100 minuty :fgrin:. Ogólnie mecz koszmar i huśtawka nastrojów, ale takie mecze najbardziej się pamięta. Berbatov nie zawodzi po raz kolejny, niesamowite co w tym sezonie wyprawia. Muszę ochłonąć!
-
Real Madryt
PostTo, że kibice Arsenalu go nie lubią za jego zachowanie po przejściu do City nie znaczy, że go nikt nie lubi. Ja go osobiście bardzo lubię za jego niepowtarzalny styl i bardzo szanuje jako zawodnika ogólnie. Bardzo kibicowałem temu transferowi jak okazało się, że może trafić z Arsenalu do United, ale się nie udało. Transfer poza Wyspy to jedyna opcja, City go nie puści do Premier League. W Premiera Division dałby na pewno radę, ale po wyleczeniu kontuzji przez Higuaina znowu ławka, więc dla niego…
-
TS Wisła Kraków.
PostJest jeszcze szkółka United, która produkuje solidnych graczy nawet do pierwszego składu United (tam również często scouting odgrywa duża rolę) i szkółka Realu Madryt, która zaopatruje w zasadzie cała La Lige. Jej wychowankowie grają w podstawowych składach większości klubów niejednokrotnie są głównymi postaciami tam.
-
TS Wisła Kraków.
PostNazywanie La Masii "dobrą" to chyba zbyt skromne określenie. Prawdopodobnie jest to najbardziej efektowna szkółka na świecie, wydaje najlepszych jakościowo piłkarzy. Choć oczywiście za tą szkółką idzie siatka scoutów na całym świecie którzy wynajdują takich 12 latków jak Messi, choć rodowitych Katalończyków też mają. Mało który klub na świecie może sobie na takie coś pozwolić.
-
Arsenal Londyn
PostFaktycznie z Vermaleenem w obronie będą się prezentować lepiej, a przynajmniej powinni. Wczoraj? Kwestia tego czy to Chelsea nie potrafiła zaatakować czy Arsenal się tak świetnie bronił? Dowiemy się już jutro. United ma 2 mecze zaległe gwoli ścisłości. Z Blackpool i Chelsea.