Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 801-820 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Manchester United
PostRzucić 20-30 milionów, a może się uda? Jak straci formę dostaniemy za niego maks 15 milionów
-
Mati
PostDużo państw jeszcze znacie? Azja czy Afryka? Ameryka północna czy południowa?
-
Arsenal Londyn
PostNo nie są tacy biedni Kanonierzy, składu też taniego nie mają. Persie, Arshavin, Fabregas to nie są młokosy. Aresnal ma spore osiągnięcia co roku, niestety bez trofeów. Może kiedyś?
-
Manchester United
PostMoże to moja opinia, bo nie lubię "cipuszek" z Hiszpanii. 70 kilo to dla mnie zdecydowanie za mało żeby rywalizować z Terrym, Szkrtelem (?) i innymi bykami z tejże ligi. Obertan ma 80 kilo i to jest optymalna waga w moim mniemaniu. Silva gra stylem Hiszpańskim. Przyzwyczajony do częstego gwizdania, brak chamskich zagrywek. Pora się obudzić, nie zawsze jest cukierkowo. Może to być transfer roku jak w przypadku Torresa albo niewypał jak Forlan czy Rossi
-
Mati
PostOglądałeś kiedyś dobranocki? Płakałeś jak byłeś mały?
-
Cytat od marcik: „ No ja wiem, matka też wie, ale szkoła jednak zając oj a jak sie na maksa rozchorujesz ? To będę leżał dłużej w domu Pytanie z rzędu mało inteligentnych. Z tej pozytywnej ? wszystko dobrze ...jutro wolneeee :fgrin: Pospałaś sobie? :* Kurde, nie łapie się w tym cytowaniu w WBB3. Całe życie proste ukośniki, myślniki, równa się, przeciez to prosciutkie Damaszku a tutaj teraz miliony dziwnych znaków jakich znakow ? No jakieś cyferki dorzucili, dużo zamykanych nawiasów i już nie wie…
-
Real Madryt
PostVaar będzie etatowym ławkowiczem, a może w razie słabej formy po półmetku sezonu nawet wskoczy do 1 składu. Wchodzi w ligowych meczach z ławki i daje popis dobrych umiejętności, nie widzę powodu dlaczego miałby grzać ławkę tylko dlatego, że reszta ma lepsze nazwiska.
-
Manchester United
PostBramkarz musi mieć jaja, żeby takich byków jak Vidic i Rio ustawić do pionu. Ktoś jak Kahn czy Casillas to marzenie każdego zespołu. Nie znam Akinfiejew to się nie wypowiem, po 2 meczach z MU i paru meczach w reprezentacji Rosji przecież nie powiem że jest zawsze rewelacyjny. Nie mniej, przypuszczam, że rosyjska dusza pozwoli okiełznać obrońców. Byłbym za. Co wyście się tak tego Silvy doczepili? Gościu waży 70 kg, nie da rady w tej lidze. Potrzeba nam kogoś sprawdzonego w PL jak Ashley Young. Mo…
-
Mati
PostNauczycielką od czego? Za co? Co jej powiedziałeś?
-
Cytat od marcik: „Nadal mam temperaturę a do szkoły czeba chodzić. masakra wiesz ze moze Ci to nie wyjsc na zdrowie ? No ja wiem, matka też wie, ale szkoła jednak zając Pytanie z rzędu mało inteligentnych. Co tam? to zalezy z ktorej strony Z tej pozytywnej ? ” Kurde, nie łapie się w tym cytowaniu w WBB3. Całe życie proste ukośniki, myślniki, równa się, [/quote] a tutaj teraz miliony dziwnych znaków
-
Mati
PostBliżej Ci do popu czy hip hopu? Pokłóciłeś się kiedyś z nauczycielem? Lubiłeś swojego pana od WF?
-
Mati
PostOglądasz anime? Ulubiona bajka z dzieciństwa? Uważasz się za romantycznego?