Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 801-820 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Manchester United

Yamato Damashi - - Piłka Nożna

Rzucić 20-30 milionów, a może się uda? Jak straci formę dostaniemy za niego maks 15 milionów

• Cytat od marcik: „ To będę leżał dłużej w domu no tak ale szkola zajac i co wtedy? Będę ją gonił chyba” Skakanie na skakance czy gra w gumu?

• Mati

Yamato Damashi - - Archiwum CT

Dużo państw jeszcze znacie? Azja czy Afryka? Ameryka północna czy południowa?

• Arsenal Londyn

No nie są tacy biedni Kanonierzy, składu też taniego nie mają. Persie, Arshavin, Fabregas to nie są młokosy. Aresnal ma spore osiągnięcia co roku, niestety bez trofeów. Może kiedyś?

• Manchester United

Może to moja opinia, bo nie lubię "cipuszek" z Hiszpanii. 70 kilo to dla mnie zdecydowanie za mało żeby rywalizować z Terrym, Szkrtelem (?) i innymi bykami z tejże ligi. Obertan ma 80 kilo i to jest optymalna waga w moim mniemaniu. Silva gra stylem Hiszpańskim. Przyzwyczajony do częstego gwizdania, brak chamskich zagrywek. Pora się obudzić, nie zawsze jest cukierkowo. Może to być transfer roku jak w przypadku Torresa albo niewypał jak Forlan czy Rossi

• Mati

Oglądałeś kiedyś dobranocki? Płakałeś jak byłeś mały?

• Cytat od marcik: „ No ja wiem, matka też wie, ale szkoła jednak zając oj a jak sie na maksa rozchorujesz ? To będę leżał dłużej w domu Pytanie z rzędu mało inteligentnych. Z tej pozytywnej ? wszystko dobrze ...jutro wolneeee :fgrin: Pospałaś sobie? :* Kurde, nie łapie się w tym cytowaniu w WBB3. Całe życie proste ukośniki, myślniki, równa się, przeciez to prosciutkie Damaszku a tutaj teraz miliony dziwnych znaków jakich znakow ? No jakieś cyferki dorzucili, dużo zamykanych nawiasów i już nie wie…

• Real Madryt

Vaar będzie etatowym ławkowiczem, a może w razie słabej formy po półmetku sezonu nawet wskoczy do 1 składu. Wchodzi w ligowych meczach z ławki i daje popis dobrych umiejętności, nie widzę powodu dlaczego miałby grzać ławkę tylko dlatego, że reszta ma lepsze nazwiska.

• Manchester United

Bramkarz musi mieć jaja, żeby takich byków jak Vidic i Rio ustawić do pionu. Ktoś jak Kahn czy Casillas to marzenie każdego zespołu. Nie znam Akinfiejew to się nie wypowiem, po 2 meczach z MU i paru meczach w reprezentacji Rosji przecież nie powiem że jest zawsze rewelacyjny. Nie mniej, przypuszczam, że rosyjska dusza pozwoli okiełznać obrońców. Byłbym za. Co wyście się tak tego Silvy doczepili? Gościu waży 70 kg, nie da rady w tej lidze. Potrzeba nam kogoś sprawdzonego w PL jak Ashley Young. Mo…

• Często przekręcają twoje nazwisko? Znam ten ból Wrócisz kiedyś to OGame :>?

• Mati

Nauczycielką od czego? Za co? Co jej powiedziałeś?

• Cytat od marcik: „Nadal mam temperaturę a do szkoły czeba chodzić. masakra wiesz ze moze Ci to nie wyjsc na zdrowie ? No ja wiem, matka też wie, ale szkoła jednak zając Pytanie z rzędu mało inteligentnych. Co tam? to zalezy z ktorej strony Z tej pozytywnej ? ” Kurde, nie łapie się w tym cytowaniu w WBB3. Całe życie proste ukośniki, myślniki, równa się, [/quote] a tutaj teraz miliony dziwnych znaków

• Mati

Bliżej Ci do popu czy hip hopu? Pokłóciłeś się kiedyś z nauczycielem? Lubiłeś swojego pana od WF?

• A niby czemu mnie? Przecież ja się nie kłóciłem z twoimi nauczycielami, swoich mam Grzeczna w szkołach byłaś?

• Nadal mam temperaturę a do szkoły czeba chodzić. Pytanie z rzędu mało inteligentnych. Co tam?

• A czemu poczochrany? Znów mam gorączkę Tenis ziemny czy stołowy?

• Mati

Oglądasz anime? Ulubiona bajka z dzieciństwa? Uważasz się za romantycznego?

• Bałagag sam się robi? Jesteś punktualna? Jak określisz Matiego w 3 słowach?

• Jak określisz całą swoją edukacje? Pokłóciłaś się kiedyś z nauczycielem? Nabluzgałaś na niego :D?

• Jak często sprzątasz w pokoju? To ja nie jestem jedynym koffaśnym :zdziwienie: