Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 741-760 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Mati
PostMyślałem, że powiesz że od imienin kolegi w ogóle nie trzeźwiałeś Interesujesz się polityką? Sportem? Sytuacją światową?
-
Cytat od marcik: „ Jestem drapieżny :P? tak mrrrrau :* A kiedy Ty z szatanem rozmawiałaś ? codziennie rozmawaialam A co na to ksiądz z parafii Jakie brutale złomują marciki? a to bylo kiedys ...jak nie bylo tego puntku w regulaminie ze marcikow sie nie zlomuje :fgrin: Masz jakieś ustalenia z Artem ? ^^ ” Wszyscy są równi jako ludzie :>?
-
Mati
PostUlubiony miesiąc w roku? Obchodzisz swoje urodziny/imieniny? *Jak je uczciłeś ostatnio
-
Mati
PostCo dostałeś na ostatnie święta? co chciałbyś dostać w te? Lubisz niespodzianki?
-
Cytat od marcik: „Do jakiego zwierza byś siebie przyrównała? do lwa Chyba lwicy? do lwa bo ma grzywe taka fajna kudlata No chyba, że się coś zmieniło. Ale z tego co pamiętam to Ty takiej grzywy puszystej nie masz :* A mnie ? do tygryska LOL czemu ^^? bo tygryski sa fajne...takie niby kotki ale drapiezne Jestem drapieżny :P? Jesteś sprytna ? Szatan mowil zawsze na mnie spryciulka ...wiec pewnie cos w tym jest ;P A kiedy Ty z szatanem rozmawiałaś ? ” Jakie brutale złomują marciki?
-
Mati
PostSzampon? Daje kopa? Sprecyzuj się Miód czy dżem? Najlepszy polski wykonawca (ogólnie)?
-
Mati
PostNajzabawniejsza reklama jaką widziałeś? Jakiego szamponu używasz? Jakie studia?
-
Mati
PostStudenci to superbohaterzy ? A kiedyś masz zamiar się wybrać w tamte rejony? Uderzyłbyś kobietę gdybyś miał jakiś poważny powód?
-
Manchester United
PostWątpię z tymi 4:0. Wykorzystali to co mieli wykorzystać. Ta bramka Valenci naciągana, bo po rykoszecie więc w sumie 2:0 było zasłużone. Cieszy wysoki wynik. Na reszcie, strzelili pierwszą bramkę i zaczęli bawić się w piłkę w swoim stylu. Oby utrzymali taki styl.
-
Mati
PostA do Azji kiedy się wybierasz? Wolałbyś latać czy się teleportować? Jakim superbohaterem chciałbyś być?