Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 681-700 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Manchester United
PostBardziej mi chodziło o napastnika który uczestnicy w każdej akcji ofensywnej. I tak, myślę tutaj o sprowadzeniu kolejnego napastnika. Myślę, że w tym okienku bramkarz nie jest potrzebny jeśli Toster nie zostanie wypożyczony (co jednoznacznie będzie wskazywało że niedługo odejdzie z OT). Priorytetem jest boczny obrońca do podstawowego składu, ktoś przebojowy, ofensywnie nastawiony. Następnie środkowy pomocnik i dopiero potem ew. napastnik. I nie wkręcajcie mi nic o tym Dioufie, bo to kolejny młod…
-
Mati
PostA co uczyłeś się tańczyć kiedyś? Masz w czymś talent? Często marudzisz bez powodu :P?
-
Manchester United
PostNo ogólnie to jest problem w defensywie i to konkretny. Hargo wróci pewnie po styczniu to będzie na boczną obrone, ale myślę że w takiej sytuacji przydałoby się kogoś kupić, najlepiej kogoś uniwersalnego. Druga połowa meczu wręcz świetna. Bawili się piłką, wymieniali podania, chwilami nawet grali w "dziada". Gibson poza bramką (piękną) grał siano Schools dobrze w destrukcji, w ataku równie dobrze. Roo miał 1 groźną sytuacje, ale troszkę za mocne podanie. Brał czynny udział w akcji przy bramce Va…
-
Mati
PostA co zrobi takiego twój brat? Młodszy czy starszy w ogóle? Tango czy Salsa?
-
Mati
PostŁatwo Cie zdenerwować? Często używasz wulgów w realu? Nothing is everything czy everything is nothing ?
-
Mati
PostJeśli robisz coś ważnego dla siebie zapominasz o całym świecie? Masz podzielną uwagę? Masz ograniczone tematy rozmów czy raczej umiesz gadać o wszystkim :P?
-
Manchester United
PostTo raczej oni gonili wynik i trafili 2 bramki głównie przez dziwne błędy. No, ale jak wyglądał mecz to chyba wiemy. W każdym razie. Pierwszy mecz u City. Ciężko będzie. Ciekawe czy SAF wystawi pierwszy skład ?
-
Mati
PostIle czasu poświęcasz nauce gry na gitarze? Łatwo Cie zawstydzić? Dużo TV oglądasz?