Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 681-700 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Manchester United

Yamato Damashi - - Piłka Nożna

Bardziej mi chodziło o napastnika który uczestnicy w każdej akcji ofensywnej. I tak, myślę tutaj o sprowadzeniu kolejnego napastnika. Myślę, że w tym okienku bramkarz nie jest potrzebny jeśli Toster nie zostanie wypożyczony (co jednoznacznie będzie wskazywało że niedługo odejdzie z OT). Priorytetem jest boczny obrońca do podstawowego składu, ktoś przebojowy, ofensywnie nastawiony. Następnie środkowy pomocnik i dopiero potem ew. napastnik. I nie wkręcajcie mi nic o tym Dioufie, bo to kolejny młod…

• A ja do lasu rzadko chodzę, a jak ostatnio byłem to skończyłem na 3 tygodnie w szpitalu Co dostałaś na mikołajke? Dałaś coś innym?

• No właśnie nie wiem Masz poczucie humoru? Dystans do siebie?

• Ale, że jak. Na rajdy nocne się wybierasz? Grałaś w podchody w lesie w nocy ^^? Jesteś obowiązkowa?

• A jaka jest następna szyga w drodze? Wierzysz w duchy? Nie bałabyś się chodzić w nocy po takim starym, upiornym zamku ^^?

• Mati

Yamato Damashi - - Archiwum CT

A co uczyłeś się tańczyć kiedyś? Masz w czymś talent? Często marudzisz bez powodu :P?

• Nowe święto, nowa sygna Czemu w Szkocji :>? W miłości musi być przyjaźń ?

• Manchester United

No ogólnie to jest problem w defensywie i to konkretny. Hargo wróci pewnie po styczniu to będzie na boczną obrone, ale myślę że w takiej sytuacji przydałoby się kogoś kupić, najlepiej kogoś uniwersalnego. Druga połowa meczu wręcz świetna. Bawili się piłką, wymieniali podania, chwilami nawet grali w "dziada". Gibson poza bramką (piękną) grał siano Schools dobrze w destrukcji, w ataku równie dobrze. Roo miał 1 groźną sytuacje, ale troszkę za mocne podanie. Brał czynny udział w akcji przy bramce Va…

• Mati

A co zrobi takiego twój brat? Młodszy czy starszy w ogóle? Tango czy Salsa?

• Mati

Łatwo Cie zdenerwować? Często używasz wulgów w realu? Nothing is everything czy everything is nothing ?

• Ile razy byłaś w ST po lewej? A po prawej? Jaki był twój motyw wstąpienia w szeregi Teamu?

• Ty ze wszystkimi tak państwami się wymieniasz? Gdzie byłaś za granicą? Gdzie jeszcze chcesz być?

• Mati

Jeśli robisz coś ważnego dla siebie zapominasz o całym świecie? Masz podzielną uwagę? Masz ograniczone tematy rozmów czy raczej umiesz gadać o wszystkim :P?

• Cytat od marcik: „Skróciłaś kiedyś włosy drastycznie jakoś ? tak za ucho ...z takich do pasa Jaki był tego motyw? Długie są fajne ” Cytat: „Widze, że dalej szczytujesz” Ustosunkuj się do tego

• Cytat od asiulka:): „Musiałaś się uczyć czy pamiętałaś wsio z lekcji? ja tam zawsze się uczyłam na chłopski rozum ^^ Znaczy sie jak ^^? PiSaŁaŚ KiEdYś TraFFką ? patyckiem jedynie :P A jak to jest :quasi: ” Tzn. wypominasz ludziom rzeczy?

• Manchester United

To raczej oni gonili wynik i trafili 2 bramki głównie przez dziwne błędy. No, ale jak wyglądał mecz to chyba wiemy. W każdym razie. Pierwszy mecz u City. Ciężko będzie. Ciekawe czy SAF wystawi pierwszy skład ?

• Mati

Ile czasu poświęcasz nauce gry na gitarze? Łatwo Cie zawstydzić? Dużo TV oglądasz?

• A pamięc masz ogólnie dobrą? Musiałaś się uczyć czy pamiętałaś wsio z lekcji? PiSaŁaŚ KiEdYś TraFFką ?

• Cytat od marcik: „Rozmiar ma znaczenie ? To zalezy rozmiar czego masz na mysli Wszystkiego! ” Zrobiłabyś sobie operacje plastyczną? Skróciłaś kiedyś włosy drastycznie jakoś ?

• Rozmiar ma znaczenie ? Czy Majuchna naprawdę sądzi, że jesteś w stanie kogoś zabić ? Jakie są marciki z natury ?^^