Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 661-680 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Jak podoba Ci się nasza rozmowa na gg ?^^ [22:13:01] <@dante30> ej lamki przed chwilka dostalem od kumpla niezly temacik:D [22:13:25] <@dante30> moja corka w szkole pani pyta sie co robi Twoj tatus?:D [22:14:21] <@dante30> ona odpowiada [22:14:48] <@dante30> jest Gwiezdnym imperatorem i farmi noobow:D Ustosunkuj sie do tego
-
Mati
PostCytat: „I tak już nie gram” To wygląda mi jak informacja, że już nie grasz w OGame. Co robisz jak jesteś naprawdę zdenerwowany? Ulubiony zwrot?
-
Mati
PostHazardzista może nie ryzykować :P? Grałeś w pokera Texas Holden? Umiałbyś blefować? Czemu nie grasz ?
-
Mati
PostOszukiwałeś w OGame? Jest w tobie nutka hazardzisty? Jesteś ryzykantem?
-
Mati
PostMasz upatrzoną już uczelnie? Ściągasz w liceum na klasówkach :)? Zdarzyło Ci się kogoś totalnie zignorować (nie odbierać telefonów, nie odzywać się etc.)
-
Mati
PostAh, kurde. To co to było? 1/8 czy 1/4 UEFA ? Mój błąd. Angielski ustnie jest prosty, w pisemnym trzeba pamiętać o całej masie nieistotnych szczegółów które niestety zmieniają całe znaczenie zdania. Ścisły czy human jesteś?
-
Mati
PostA mi się wywiad podobał, bo do władzy doszedł ktoś kto widzi że można coś zrobić w Polskiej piłce, chce wyłożyć pieniądze i ma ambicje. W Wiśle traktuje się wszystko na 0, a do klubu jeśli chce się osiągnąć sukces międzynarodowy trzeba na początku trochę dopłacić. Nie wszystkim się uda tak jak Lechowi, cudem dojść do półfinału Z czego zdajesz maturę? Nacjonalista czy kosmopolita?
-
Manchester United
PostNani dobry występ? Poza asystą (całkiem niezłą) nie pokazał się dobrze. Tracił sporo piłek, typowe dla niego bezproduktywne kiwanie żeby podać do tyłu. Obertan w kolejnym już meczu pokazał, że to on ma być zastępcą Giggsa. Owen dobry mecz, w sumie "oprócz" tych 3 bramek to pokazał się średnio, ale to nie znaczy że źle. Żadnej z bramek sobie nie wypracował, 1 akcję zmarnował (choć w moim mniemaniu wszystko zrobił jak trzeba, tylko bramkarz się nie położył za pierwszym razem) 8 ale naciągane. Tome…
-
Mati
PostMyślisz, że Barca która nadal jest zagrożona nie awansowaniem do fazy pucharowej może sięgnąć po trofeum 2 raz z rzędu ? Argentyna też gra słabo nie wiem czemu, a szkoda bo lubię ich reprezentacje. Grali fajny futbol zawsze. Niby finezyjny, ale przypominał Premier League Czytałeś wywiad z właścicielem Cracovii dot. jego planów na sukcesy ?
-
Manchester United
PostCytat od Darth_Sidius: „A bracia da Silva? Nie wstawiać już Nevilla tylko Rafaela i git będzie. Mamy teraz mały problem z defensywą, ale problemy ze zdrowiem w końcu miną ;)” Rafael to młokos który nie wie jeszcze co robić. Dobry w ofensywie, lecz nieogarnięty w ogóle w defensywie (widziałeś te jego wślizgi bodajże z Boltonem? 2 nogami robione Powinien w sumie nawet wylecieć z boiska) Fabio nie oglądałem często niestety. Potrzeba nam ktoś klasowej światy. Chyba nie wstawimy kogoś nieobytego od r…
-
Mati
PostKto wygra tegoroczną edycje Ligi Mistrzów? Kto wygra Mundial ? Jak oceniasz reprezentacje Wybrzeża Kości Słoniowej :>?
-
Cytat od marcik: „A ja do lasu rzadko chodzę, a jak ostatnio byłem to skończyłem na 3 tygodnie w szpitalu co zrobiles? Kleszcz mnie ugryzł. I gotowe kleszczowe zapalenie mózgu ^^ Co dostałaś na mikołajke? dostalam ubranka m.in sweterek , slodycze w tym moj ulubiony marcepan No właśnie widzę że go dostałaś :fgrin: Dałaś coś innym? tak oczywiscie Między innymi?”