Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 621-640 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Mati

Yamato Damashi - - Archiwum CT

Filmy polskie czy zagraniczne? Starożytność czy średniowiecze? Lubiłeś mity w szkole ?

• Człowiek osiedli się kiedyś na innej planecie? Istnieje coś takiego jak "niebo" ? Mati: Też tak pomyślałem, ale to chodzi że sie kierowca na pasach nie zatrzymał. Gościu czekał na chodniku

• Każdy człowiek jest oryginalny? Chciałabyś się cofnąć w czasie i pozmieniać parę rzeczy? Człowiek może wszystko?

• Mati

Jakiego języka chciałbyś się nauczyć? Masz duszę podróżnika? Jakie kraje chciałbyś zwiedzić?

• Cytat od marcik: „Łatwo sprawdzić byś kogoś "kompletnie skreśliła" ? sprawdzic? Miało być sprawić. Zakręcony dziś jestem Masz dystans do siebie? juz zadales mi to pytanie Skleroza nie boli, a przynajmniej nie poczułem :( Parcie na szkło :P? co masz na mysli? rozwin Czy lubisz być pierwsza w szeregu, wyróżniać się :P Znalazłabyś się w telewizji? nie rozumiem pytania ...mialo byc czy chcialabym sie znaleźć a moze czy juz bylam? W sensie, czy dałabyś sobie rade występując w TV, czy sprawiałoby Ci t…

• Mati

Maruda z Ciebie? Domownik czy więcej czasu spędzasz na zewnątrz? Jesteś czasem "dziwny" tzn. robisz coś inaczej niż ogół?

• Mati

Jesteś religijny? Lubisz święta? Ogólnie rodzinne imprezy?

• Manchester United

Yamato Damashi - - Piłka Nożna

Bramkarze bramkarzami, ale MU jak pewnie wiecie wygrało we wtorek 3:0. Słuszny karny? Ja mam wątpliwości, ta ręka to taka nijaka, niby daleko od ciała, ale korzyści też za bardzo nie uzyskał. No może malutką. Słaby występ Obertana, już za dużo zaczął dryblować by później oddać piłkę do tyłu. Jedna dobra sytuacja, wybrał gorszą opcje według mnie, ale prowadzenie było duże więc mógł się pokusić o strzał zamiast odgrywać. Roo nie wykorzystał 2 setek (których nie widziałem, dopiero po nich przed TV …

• Łatwo sprawdzić byś kogoś "kompletnie skreśliła" ? Masz dystans do siebie? Parcie na szkło :P? Znalazłabyś się w telewizji?

• Cytat od marcik: „Nie, o mężczyznę. Mnie pare razy w życiu nazwano samcem alfa, cokolwiek to miało znaczyć jest oziębły emocjonalnie... kocha kino akcji, szybkie samochody i sport ... najchętniej je dania mięsne lub pizze, a często nawet różne wariacje tych potraw przez siedem dni w tygodniu... za randke z Dodą sprzedałby duszę i nigdy nie przyznałby się, że lubi komedie romantyczne... na zewnątrz udaje twardziela i luzaka, za to tak naprawdę jest on w głębi duszy małym zagubionym chlopcem ...je…

• Arsenal Londyn

W zasadzie to nie mają wyjścia. 2 nominalnych napastników to mało, szczególnie że Eduardo nie zawsze zachwyca, a Vela to uzdolniony młokos. Przydałby się jakiś 25-letni ~~ napastnik Kanonierom. Myślę, że w ich drużynie przydałby się ktoś pokroju tego wysokiego napastnika z ligi francuskiej którego z nazwiska nie wymienię. Zdaje się że to był Patellnić ?

• Mati

Jest u Ciebie śnieg? Wcześnie wstajesz czy śpisz jak najdłużej? Word czy Office?

• Cytat od marcik: „Ok to zdefiniuj typowego samca samca ? chodzi Ci o zwierzeta bo ludzi tak raczej nie nazywam Nie, o mężczyznę. Mnie pare razy w życiu nazwano samcem alfa, cokolwiek to miało znaczyć :P Czego pragną kobiety? byl chyba kiedys taki film ...nie widzialam ale moze zobacz i obadaj :xbiggrin: Film był o tym, że typ czytał w myślach kobietom. No, ale nie powiesz mi, że pragniecie dobrego orgazmu? (tak było mniej więcej w filmie :P) ” Blady świt a ja na komputerze. He.

• Manchester United

Raczej 30-35. I Kuszczaka nie miałem na myśli jako "młodego talentu", bo on jest już trochę ograny i w WBA i nawet w MU w poprzednim sezonie zaliczył ładną serie. Szczęsny przegrywa nawet z Vito Mannone który jest beznadziejny, ale dostaje świetne noty nie wiedzieć czemu. Teraz tylko Naniego sprzedajmy do Fiorentiny lub Milanu za 10 milionów funtów bądź więcej, kupmy za niego Coste i zobaczmy który lepiej wypadnie. Nani nie wykorzystał swojej szansy, ani razu. Szkoda.

• Manchester United

To co Kuszczak przeszedł to jedno wielkie piekło. Poprzez straconą bramkę w meczu z Kolumbią, nagonkę własnych rodaków, ślepe stawianie na Fostera wreszcie przez 5 meczów jest bezbłędny i pewny siebie. Nie wiem czy pod względem PSYCHICZNYM któryś z młodych talentów dałby radę. Pod względem umiejętności się nie wypowiem, nie widziałem milionów młodych bramkarzy czekających na swoją szansę. W Ekstraklasie z podstawowych bramkarzy nie widzę nikogo nawet blisko jego poziomu. EDIT: Jak widać, od Boru…

• Mati

Bo wstawiają tam filmiki, a nie zdjęcia rur? Rozmawiałeś kiedyś "o pogodzie" ? Masło czy margaryna ?

• No, ale jak musisz kłamać to umiesz to zrobić tak żeby się nikt nie połapał? Przemilczenie pewnych faktów to kłamstwo? Łatwo stracić twoje zaufanie?

• Cytat: „Czemu nie masz mnie w swojej sygnie? chciałbyś żebym wstawiła tam Twoje zdjęcie? Raczej jakiś zabawny cytat. Powiedziałem parę zabawnych tekstów o marcikach!” Ok to zdefiniuj typowego samca Czego pragną kobiety?

• Manchester United

Trenerzy mogą Ci powiedzieć co masz wykonać i co najlepiej wykonać. Napastnik powie Ci w jakiej sytuacji i jak Niestety jeśli miałbym odpowiedzieć na pytanie czy poradziłby sobie jako młodzik, no cóż... Za mało dynamiczny, za malutki (nie mówię o wzroście) no i nie stały w formie.

• Mati

E tam, jak się uprzeć to pewnie znajdę tobie miliony innych znaczeń słowa Tube i tym podobnych. Liczy się zamysł projektanta! Masz poczucie stylu? O gustach się nie dyskutuje?