Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 581-600 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Mati
PostCo Ty w ogóle taki zbereźny jesteś :P? Chodziłeś do przedszkola? Dużo pamiętasz z dzieciństwa (4-6 lat)/.
-
Mati
PostByłeś kiedyś na demotywatorach? Najlepszy żart jaki usłyszałeś? W szkole bardziej trzymałeś z chłopakami czy z dziewczynami :D?
-
Mati
PostJesteś skromny? Prawisz kobietom komplementy? Skakałeś kiedyś na skakance? Jak Ci to wychodziło :D?
-
Zdaje mi się, że znów "ktoś" mi ciachną post. Ok, dorobie coś Cytat: „Podrywam ją tak przez 2 lata spamowania tutaj oj jeszcze nikt mnie na spam nigdy nie podrywal Hej, mała patrz ile mam postów ” Masz w sobie coś z hazardzistki? Byłabyś w stanie zagrać "va banque" ? Skończyłem z OGame Kiedy Ty skończysz :>?
-
Mati
PostA Plus nic mi nie dał Czemu marcik wątpi w twoje umiejętności matematyczne? Jak scharakteryzowałbyś typową kobiete?
-
Manchester United
PostCytat od Darth_Sidius: „Roma to nie klub z polskiej ligi, Roma choć w dołku nadal swoje ugrać potrafi, 2-3 bramki im strzelić to już jest sukces, no ale 7? :P” Wiesz nie często się strzela 5 bramek. 7 to już prawie kosmos. Ale po prostu takie mecze się zdarzają. Barca wygrała 6:2 z Realem, a Tottenham 9:1 z Wigan. Ale w sumie, widział ktoś Chelsea która przegrała mecz różnicą 5 bramek ?
-
Mati
PostMusisz się tak czepiać? Czasem zdarzy się jakiś byk mały Jak tam święta? Co dostałeś?
-
Manchester United
PostRomie jasne że tak. Ale nie stawiaj Romy z Chealse w jednym rzędzie. Troszkę im brakuje i funduszy i poziom też trzeba nagonić (przynajmniej ten aktualny). Gradu bramek nie musi być, wystarczy duża ilość okazji strzeleckich, w moim mniemaniu to jest jeszcze bardziej dramatyczne jak wychodzi się sam na sam i nie strzela. Ah ten dreszczyk emocji
-
Manchester United
PostNa Old Trafford Chealse przyjedzie bronić się i to jest pewne po tym co na Stamford Bridge zobaczyliśmy. Bardziej bym stawiał na jakąś wariacje 4-5-1 z Drogbą na szpicy jako strzelca 2 bramek dla Chelsea. I w sumie 5:2 jest nierealne. Bardziej 2:0 bądź 3:1