Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 581-600 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Hehe marcik się zemściła za to, że nazwałeś ją "nim" Wygląd ma znaczenie? Jak kupujesz ciuchy to patrzysz na markę? Śpiewasz w łazience :D?

• Łatwo się wzruszasz? Jesteś sentymentalna? Pamiętasz coś jak byłaś niemowlaczkiem lub bardzo mała?

• No tak, pytania przed świętami na które się odpowiada po świętach brzmią głupio Spokojnie przy stole było? Jakie prezenty dostałaś? Jest śnieg jeszcze :D?

• Mati

Yamato Damashi - - Archiwum CT

Co Ty w ogóle taki zbereźny jesteś :P? Chodziłeś do przedszkola? Dużo pamiętasz z dzieciństwa (4-6 lat)/.

• Mati

Byłeś kiedyś na demotywatorach? Najlepszy żart jaki usłyszałeś? W szkole bardziej trzymałeś z chłopakami czy z dziewczynami :D?

• Jak Mati aż tak się pomylić! Dałabyś się zamknąć w programie typu Big Brother? Dłubałaś kiedyś w nosie? (nikomu nie powiem )

• Mati

Jesteś skromny? Prawisz kobietom komplementy? Skakałeś kiedyś na skakance? Jak Ci to wychodziło :D?

• Zdaje mi się, że znów "ktoś" mi ciachną post. Ok, dorobie coś Cytat: „Podrywam ją tak przez 2 lata spamowania tutaj oj jeszcze nikt mnie na spam nigdy nie podrywal Hej, mała patrz ile mam postów ” Masz w sobie coś z hazardzistki? Byłabyś w stanie zagrać "va banque" ? Skończyłem z OGame Kiedy Ty skończysz :>?

• Mati

A Plus nic mi nie dał Czemu marcik wątpi w twoje umiejętności matematyczne? Jak scharakteryzowałbyś typową kobiete?

• Podrywam ją tak przez 2 lata spamowania tutaj Jesz normalny chleb czy jakiś taki ziarnisty? Brakuje Ci jakiejś emotki :D?

• Cytat od marcik: „Cytat od Yamato Damashi: „ Jak przebiegła wigilia? Oj bardzo fajnie , rodzinnie , wesolo i inaczej niz w tamtym roku :xtongue: A w poprzednim roku to co? Jedzeniem się rzucaliście ? ” A tak pro pos rzucania jedzeniem. Próbowałaś kiedyś :D?”

• Manchester United

Yamato Damashi - - Piłka Nożna

Cytat od Darth_Sidius: „Roma to nie klub z polskiej ligi, Roma choć w dołku nadal swoje ugrać potrafi, 2-3 bramki im strzelić to już jest sukces, no ale 7? :P” Wiesz nie często się strzela 5 bramek. 7 to już prawie kosmos. Ale po prostu takie mecze się zdarzają. Barca wygrała 6:2 z Realem, a Tottenham 9:1 z Wigan. Ale w sumie, widział ktoś Chelsea która przegrała mecz różnicą 5 bramek ?

• Cytat od Zoraya: „No i jak wrażenia po pewnym kawałku czasu? Yyy.. z czym? Bo chyba straciłam wątek?:) Wstąpiłabyś jeszcze raz? jw ” Chodziło, zdaje się o wstąpienie do Teamu Jak tam święta? Spokojne? Co dostałaś?

• Mati

Musisz się tak czepiać? Czasem zdarzy się jakiś byk mały Jak tam święta? Co dostałeś?

• Manchester United

Romie jasne że tak. Ale nie stawiaj Romy z Chealse w jednym rzędzie. Troszkę im brakuje i funduszy i poziom też trzeba nagonić (przynajmniej ten aktualny). Gradu bramek nie musi być, wystarczy duża ilość okazji strzeleckich, w moim mniemaniu to jest jeszcze bardziej dramatyczne jak wychodzi się sam na sam i nie strzela. Ah ten dreszczyk emocji

• Manchester United

Na Old Trafford Chealse przyjedzie bronić się i to jest pewne po tym co na Stamford Bridge zobaczyliśmy. Bardziej bym stawiał na jakąś wariacje 4-5-1 z Drogbą na szpicy jako strzelca 2 bramek dla Chelsea. I w sumie 5:2 jest nierealne. Bardziej 2:0 bądź 3:1

• Przeciwieństwa się przyciągają czy odpychają? Matematyka czy Polski? Jak przebiegła wigilia?

• I co wystroiłaś? A siebie też wystroiłaś :P? Lekki czy mocny makijaż? Jeszcze raz zdrowia, szczęśliwego nowego roku i spokojnych, sytych świąt :*:*:*

• Wszędzie Ci donosiciele Gotujesz już na święta? W twojej rodzinie podtrzymuje się tradycje?

• Jakie plany na święta? Ty gotujesz czy mama? Co najszybciej zjesz ze stołu ?