Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 261-280 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Manchester United
PostGRANT nie odmówisz United braku wyśmienitej szkółki czy zdolności kreowania gwiazd. Obok Barcelony stoją na tym samym poziomie w tej dziedzinie.
-
Real Madryt
PostNikt tutaj nie piszę, że należy Benzeme sprzedać. Po prostu mówimy, że miał sezon słabszy od Higuaina i poniżej oczekiwań stawianych przed nit, ot co.
-
Real Madryt
PostWiesz Grucha ja nie wiem w sumie co o nim myśleć. Stracił miejsce w składzie jeszcze zanim załapał kontuzje z tego co pamiętam. Nie grał tak jak wszyscy sobie to wyobrażali. Nie imponował skutecznością ani indywidualnymi rajdami. Może wypadał blado obok rewelacyjnego Higuaina (który miał problemy ze strzelaniem bramek lepszym drużynom, ale to swoją drogą). Myślę, że powinien zostać na jeszcze jeden sezon i rozwiać wątpliwości wszystkich. W jedną bądź drugą strone :).
-
Real Madryt
PostBenzema grał bardzo dobrze w Lyonie. Może po prostu charakterystyka ligi mu nie odpowiada? Ligue 1 bliżej do PL niż Premiera Division. Oczywiście pod kątem stylu gry, a nie poziomu
-
Manchester United
PostTo tylko stroje. Przywykniecie, a w następnym sezonie już będą inne. Nie zapomnijcie, że oni nie mają w nich wyglądać, tylko mają zaspokoić wymagania sponsora. Jeśli te koszulki mają nam zapewnić paru zdolnych młodzików więc nich tak będzie!
-
Real Madryt
PostNie wiem który mundial oglądałeś, ale ten który ja śledziłem był całkiem niezły w wykonaniu Kaki. Na pewno o niebo lepszy niż jego sezon w barwach Realu. Niestety to nadal daleko od oczekiwań i tego co pokazywał w Milanie. Nie mniej krytyka w jego przypadku nie jest rzeczą konieczną, a wręcz zbędną. Zaliczył parę asyst, naprawdę wymagających myślenia. Dobrze kontrolował tempo gry. Do angielskiej go nie dawajcie, nie dadzą mu tam żyć. No i te jego problemy z pachwiną. Choć kto wie? Nie takie rzec…
-
Real Madryt
PostTo, że odszedł to zdaje się już chyba oficjalne. EDIT: W takim razie mój błąd. Wszędzie przedstawiali to tak, jakby już miał podpisany kontrakt i co najmniej mieszkał tam od 6 miesięcy.
-
TS Wisła Kraków.
PostTego też karnego nie strzelił
-
TS Wisła Kraków.
PostZabawne. Nic nie osiągnął, a zachowuje się gorzej niż Smolarek po wyjeździe do Hiszpanii. Ktoś bardzo źle reaguje na zainteresowanie mediów, przecież on nawet nie jest dobrym zawodnikiem. Ile razy oglądałem mecze Wisły to tracił piłki bezsensownym dryblingiem albo nie wykorzystywał 100%-entowych sytuacji.
-
Legia Warszawa
PostI powiem to samo co po tym jak Wisła wtopiła z 2-ligowcem niemieckim. Niby sparing, a pozostaje niesmak. Coś czuje, że będzie wstyd we Francji
-
TS Wisła Kraków.
PostNie zapomnij, że minęło trochę czasu od zakończenia ostatnich meczy więc mogła mu się przytrafić kontuzja, choroba, cokolwiek. Na zachodzie to niedopuszczalne żeby przeprowadzić transfer bez badań. Koniec kropka. Nie mówię, że to skreśla ich kompletnie, ale przychodzi mi do głowy taki przykład. Polonia ściągnęła za grube pieniądze jakiegoś Hiszpana albo Meksykanina, jest w czołówce jeśli chodzi o zarobki, a gra w Młodej Ekstraklasie. Okazał się niewypałem, a nikt nawet nie raczył się przeprowadz…
-
TS Wisła Kraków.
PostTo, że Wisła nie testuje to znaczy, że znów wieje amatorszczyzną.
-
Manchester United
PostCytat od Firo: „Valencii w nastepnym sezonie już nie będzie . Bez Davida Villi i Silvy ten zespół może pograc co najwyzej o 6-8 miejsce w lidze hiszpańskiej...” Valencia zawsze mądrze gospodarowała pieniądze. Nie jestem pewien czy to oficjalne, ale zdaje się, że w miejsce Villi kupili Soldado czyli kolejny młody napastnik hiszpański przed którym stoi kariera. Stawiałbym ich na 4 miejscu w tym sezonie. EDIT: Dzięki bERN za potwierdzenie. Ten młokos to maszynka do strzelania bramek. Zdaję się od p…
-
Legia Warszawa
PostCytat od dziób: „Redyplomowany, trzymasz poziom jak zawsze. Manu jest prawym pomocnikiem/napastnikiem. W sparingu grał na jednym skrzydle on, na drugim rado. Jak tylko któryś z nich grał na prawej stronie fajnie to wyglądało, ale jak przechodził na lewą, zupełnie gasł. Może z czasu będzie z tym lepiej, zobaczymy.” To chyba ja napisałem czy przypadkiem Manu nie jest lewoskrzydłowym. Nie byłem pewien.
-
Legia Warszawa
PostMoże robili zakupy, ale to raczej były zakontraktowania tanich zawodników po 500 tysięcy złoty maksimum. Teraz wydali nieporównywalnie więcej niż jakikolwiek inny klub w ostatnich latach. Ich jakość zweryfikuje boisko, a kto wie, może po paru następnych transferach zgromadzi się ekipa na fazę grupową LM ?
-
TS Wisła Kraków.
PostTak to tylko sparing, ale... pozostaje niesmak?
-
Legia Warszawa
PostTo zależy jakim ustawieniem Legia ma zamiar grać Karlik. Może być 4-3-3, 4-5-1 albo 4-4-2. Manu nie jest przypadkiem lewym pomocnikiem/napastnikiem ? Na pewno Cabriel grywał na tej pozycji, tak gdzieś wyczytałem. Podkreślę jeszcze raz, że inicjatywa Legii jest imponująca. Tego spodziewałem się po Lechu, który rozczarował niestety (przynajmniej dotychczas).
-
Manchester United
PostTo przynajmniej się przekonamy czy to zmarnowana szansa czy szczęście, że do nas nie przyszedł.