Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 241-260 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Manchester United

Yamato Damashi - - Piłka Nożna

Gra ciekawie, siłowo. Porównania do Drogby bardzo na miejscu (oczywiście pod względem stylu). No, ale jest jeden szczegół. To są mecze w tak niskich ligach, że równie dobrze mogliby pokazywać jak bryluje Lewandowski...

• Real Madryt

Faktycznie będzie ciasno, ale Oezil będzie grał skoro Mourinho go wybrał. To samo Khedira. Szkoda mi w tej sytuacji Lassa i VdV. Jeden z nich mógłby do United przyjść, byłbym więcej niż zadowolony widząc któregoś z nich na Old Trafford. W pomocy i ataku w Realu straszny tłok. Będą duże rotacje, bardzo.

• Dopisz numer kolejki w temacie. Tak to nie wiadomo kiedy nowa kolejka się zaczyna

• Legia Warszawa

Jako fan United w poprzednim sezonie nie raz się przekonałem jak to jest wygrać mecz w końcówce i wiem jak dobrze to smakuje. Jednak jestem nieco zawiedziony, spodziewałem się raczej dobrej gry od początku do końca po tych hucznych transferach. Miejmy nadzieje, że jednak się to wszystko ułoży i w następnym sezonie następne wzmocnienia pozwolą Legii "nawet" na europejskie puchary. Dla dobra polskiego futbolu. Jak na razie męczą się z Cracovią cały mecz, która faktycznie więcej leżała niż grała, a…

• Manchester United

GoToSleep mógłbyś przestać pisać ManU? Już wałkowaliśmy ten temat miliony razy tutaj, żaden z prawdziwych fanów (bo kibicem to się mogą osoby z karnetem nazywać) United tak nie napisze ze względu na to, że kojarzy się głównie z wulgarną przyśpiewką Liverpoolu o tragedii w Monachium. Żaden z szanujących się fanów tudzież kibiców całej piłki nożnej z szacunku nie nazywa tym skrótem United. Zainteresowani mogą wygooglować tą przyśpiewkę, nie przystoi człowiekowi takiego czegoś przez usta przepchnąć…

• Real Madryt

100 euro? Super. Mogę sobie kupić własnego piłkarza. Widocznie nie był wart więcej, nie każdy może być zawodowym piłkarzem.

• Angielska, hiszpańska, polska + puchary. Tyle starczy.

• No może troche z liczbami przesadziłem, ale z tego co pamiętam to Polonia wygrała 3:0 z Lechem i dostała 0:4 od Korony dobrze mówie? EDIT: No wiedziałem, że to sie rozegrało w trójce Korona, Lech, Polonia

• KOZAK mówisz o naszej kochanej lidze polskiej w której mistrz nie potrafi strzelić bramki i w której w poprzednim sezonie raz ktoś wygrał 5:0, a w następnej kolejce przegrał 6:0 ?

• Ciesze się, że postanowiłeś kontynuować tą naszą zabawę. Szkoda by było żeby teraz przestać, szczególnie że zainteresowanie nie słabnie. Dzięki!

• Legia Warszawa

Cytat od Black Grucha: „wykluczając tego młodego napastnika, zapomnialem nazwiska :|” Gołębiewski. Fajnie, że Polonia się wzmocniła i potrafiła wypunktować mocną Legie. Będzie ładny podtekst na Łazienkowskiej

• Legia Warszawa

Nie obrażajmy tutaj nikogo GRANT. On ma swoje racje, a my myślimy innymi kategoriami. Te docinki są niepotrzebne z obydwu stron. Karlik my tutaj mówimy o nie-kibicach, nie konkretnie o Widzewie i Legii. Rozumiem, że szanujący się kibic który bardzo na serio bierze sobie cała tą rywalizacje nie będzie nawet chciał pójść na mecz, ale jeśli ktoś chodzi na Widzew, bo lubi piłkę, a to jest klub który ma blisko i może ich oglądać, ale nie czuje się z nim związany 'krwią' bardzo chętnie pójdzie na Legi…

• Legia Warszawa

Naprawdę ciężko mi Cie zrozumieć Redyplomowany. Podzielam zdanie VonHell'a, nie zawsze musi wynik się liczyć, czasem ogląda się coś dla widowiska. Sam jako wieloletni fan (1 przedsezonowy mecz w Monachium rok temu nie robi ze mnie kibica) MU nie miałbym problemu z pójściem na coś innego typu derby Londynu, nie kibicować, a obejrzeć. Wszyscy muszą obrać stronę? Dla mnie to nielogiczne. Od wieków istnieje coś takiego jak postawa neutralna, może dla Ciebie to hańba siedzieć na jednym stadionie z ki…

• Manchester United

Taki człowiek docenia swoją szansę i będzie się starał. Ferguson wie co robi, sporo pieniędzy jak na takiego zawodnika znikąd , ale ufam Fergiemu. A jak nie to i tak sprzedadzą go za taką samą cenę z naklejką United.

• Nadal sprawdza odpowiednich piłkarzy. Ja jestem amatorem i nie mam pojęcia o układaniu drużyny, ale z meczy które rozegrali muszę powiedzieć, że Smuda w niektórych przypadkach źle dobiera skład. Brakuje świetnych zawodników, którzy mogliby choć trochę podnieść poziom reprezentacji. Aktualnie najlepsza 11 jaką można zbudować moim zdaniem wygląda tak. ---Kuszczak--- Żewłakow(Piszczek)-Augustyn-Jodłowiec-Jędrzejczyk Błaszczykowski-Murawski-Mierzejewski(Matuszczyk)-Obraniak Jeleń-Lewandowski W nawia…

• Real Madryt

Carvalho lepszy od Pepe? Wiecie ile on kartek łapał w Premier league? To jest obrońca który czysto piłki rzadko kiedy odbiera. Zazwyczaj to faul. W hiszpańskiej lidze to nie przejdzie. Zresztą nie jest taki solidny jak kiedyś, a w Chelsea pod koniec sezonu stracił miejsce na rzecz Alexa. Tyle

• Manchester United

Noo, Rooney traci piłkę, biegnie pół boiska i wykonuje piękny wślizg od tyłu. Marzenie. Jak na reklamie z Ribery'im:)

• Manchester United

Cytat od Black Grucha: „Status wychowanka otrzymuje zawodnik który spędził 3 lata w danym klubie przed ukończeniem 21 roku życia ;p Rooney ma 24 lata, rocznikowo 25 przeszedł do klubu w 2004 roku czyli wieku 18 lat a teoretycznie 19 bo ukończył je w tym samym roku pełnych 3 lat nie spędził - rocznikowo spędził - nie wiem jak oni to licza ;p” Właśnie liczyłem rocznikowo. Nie jestem pewien jak to wygląda w praktyce. GRANT właśnie dlatego podkreśliłem, że nasi obecni wychowankowie nie dorównują tym…

• Manchester United

Z wychowanków również słyną, co prawda ustępują tutaj aktualnie jakością (pechowe pokolenie dla wyspiarzy) Barcelonie, lecz wcielają zawodników do składu młodych, którzy naprawdę dają radę w Premier League, a nawet zdobywają trofea (Manchester w meczach pucharowych wystawia młode składy). Oczywiście za wyjątkiem Fletchera tacy wychowankowie United (Macheda, Welbeck, Gibson, Cleverley, Jonny Evans (któego chciała Barca, podobno) ustępują klasą aktualnym wychowankom Barcy (Iniesta, Pedro, Bojan o …

• Manchester United

Beckham, Cantona, Staam, Ronaldo, Neville, Van Nistelrooy? Kurde, tyle ich było, że aż ciężko sobie poprzypominać ich wszystkich. Niekoniecznie wychowankowie, ale zdobyli światową sławę i mieli swój szczyt właśnie w United. Często przechodzili w młodym wieku, świat o nich nie słyszał. Grucha ten fakt akurat nawet kibice Barcy nie mogą podważyć. Mam jeszcze odpalić Wikipedię i przeglądać składy żeby Ci wymienić następnych? EDIT: Ukształtowanych? Raczej nie. Żadnego doświadczenia w grze w najwięks…