Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 221-240 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Manchester United
PostW tym meczu raczej nie spodziewałem się wygranej United, ale gra pozostawia wiele do życzenia. Na plus mogę zaliczyć grę Bebe, który gra bez kompleksu, Rafaela który gra mądrze i bezbłędnie (z wyjątkami) no i naszą parę stoperów. Dziś nawet Scholes zawiódł...
-
Manchester United
PostJa to raczej widziałem jako dużo głupich strat, zwalnianie akcji swoimi dryblingami, podania raczej niezbyt skomplikowane, dośrodkowania 2 czy 3 dobre tylko na wiele prób. Na pewno nie zasłużył na więcej niż 7 (jestem skłonny zwiększyć ocenę ze względu na tą ostatnią akcje choć tam trochę szczęścia było w jego dryblingu i podaniu). Na wyrost ocena, naprawdę :). EDIT: W obronie faktycznie dużo pracował! Zdziwił mnie, bardzo pomocny się okazał w tym kontekście.
-
Manchester United
PostSpotkanie przeciętne, było parę sytuacji, ale spodziewałem się jednak czegoś lepszego. Trzeba jednak powiedzieć, że tempo tego meczu było bardzo wysokie, cały czas większość graczy biegała. Zwycięstwo cieszy, choć remis też nie byłby jakiś niesprawiedliwy choć ostatnie 20 minut zdecydowanie dla United co zaowocowało 3 sytuacjami. To nadal nie jest United które chce oglądać, ale chociaż wygrali,a zwycięzców o styl się nie osądza (przynajmniej ja nie zwykłem tak robić). Zaborca nie wiem co było do…
-
Manchester United
PostCiężko się z nim nie zgodzić. Kuleje nasz największy atut, defensywa. Zresztą skuteczność też nie jest najwyższych lotów, na szczęście najbardziej klarowne sytuacje wykorzystują (za wyjątkiem karnego z Fulham). Miejmy nadzieje, że to chwilowe i że jednak uda się wywalczyć mistrzostwo. Skład do tego jak najbardziej jest, ale jednak coś szwankuje w niektórych meczach. Sezon jest długi, a to dopiero pierwsze mecze. Zobaczymy.
-
Manchester United
PostSłucham? Mecz ze Scunthorpe już się odbył, zakończył się wynikiem 5:2, ale nie sądziłem, że ktoś kto nie interesuje się United się tym zainteresuje, a jeśli ktoś się interesuje to na pewno o tym wie. Skoro już o tym pisze to zaimponowała mi wola walki Scunthorpe, którzy rzucili się na United, a nawet gdy przegrywali 5:1 nadal atakowali co zaowocowało następną bramką. No i bramka na 1:0 jak i 1:1 bardzo ładna. Wujakrzysiu jeśli masz zamiar spamować, bo Twój post tak traktuje to znajdź sobie inne …
-
Legia Warszawa
PostCytat od Lord Kargul: „Wreście zwycięstwo, ale za to jakie Piękny meczyk i cudowna atmosfera” Nie mogłem się oprzeć. Ty tak na serio? Widziałem już różne błędy, ale Ty bijesz wszystkich... Ciekawie. Raczej nie spodziewałem się innego wyniku niż zwycięstwo Lecha, ale jak widać Legia dała rade. Kolejna bramka Kucharczyka, ciekawe. Myślicie, że wyrośnie drugi Lewandowski? Miejmy nadzieje.
-
Osobiście widziałem od początku Urugwaj co najmniej w 1/8, a realnie rzecz biorąc w 1/4. Co prawda nie spodziewałem się półfinału, ale po tym co pokazywali to stawiałem ich na równi z najlepszymi. Z Niemcami nie wypadli tak źle, spokojnie ten mecz mógł się potoczyć inaczej. Zresztą tak jak bERN powiedział, patrz jakich oni mają zawodników. Forlan, Suarez? Przecież to czołówka na świecie. Wszyscy tam grają w świetnych klubach, a Ty porównujesz ich do Jelenia w Auxerre albo Błaszczykowskiego w Dor…
-
Ci słabsi rywale są nad nami w rankingu i posiadają zawodników w najlepszych klubach na świecie. Większość składu Australii gra w Premier League bądź jest pierwszymi zmiennikami. Ukraina też ma paru dobrych zawodników, Wornin np. jeden z lepszych zawodników którzy grali w Bundeslidze 2 lata temu. Oprócz tego większość z nich gra w ukraińskich klubach, które w pucharach dają sobie naprawdę dobrze radę. To są silniejsi rywale od nas. Znacie się w ogóle na piłce ludzie? Aktualnie nie jesteśmy tuzam…
-
Teraz to jest mi naprawdę obojętne czy wygrywamy czy nie. Dajmy im następnych 10-20 towarzyskich przed Euro, niech się zgrają, szlifują monolit. Skoro w tym momencie potrafią stwarzać tyle sytuacji z rywalem, który grał na MŚ i nawet nieźle sobie radził to dla mnie to świetna wiadomość. Żewłakow powinien wylecieć z kadry. Natychmiastowo. W ostatnich meczach kadry ciągle zawalał jakieś bramki, nic nie wnosił do gry. Widzi mi się najlepiej Augustyn (włoska liga robi swoje, widziałem go w paru mecz…
-
Legia Warszawa
PostPrzerzucił się na Polonie EDIT: To żart był jak coś.
-
Manchester United
PostFaktycznie tamta dyskusja dotyczyła aspektu defensywnego u Scholesa. Dam głowe, że tu był mój post nt. meczu! EDIT: To przez te emocje. Zły temat Cytat: „Fulham 2:2 Manchester United Początek sezonu i kolejna strata punktów. Ciężki stadion dla Nas chyba, bo to już nie pierwszy taki mecz. Wszystko wyglądało bardzo ciekawie do 25 minuty, bardzo dużo akcji i dominacja. W zasadzie tylko świetna postawa bramkarza Fulham uratowała ich od przegrywania co najmniej 2:0, a mogło być spokojnie 3:0. No i na…
-
Real Madryt
PostRonaldo jest 'dobry' ? Rozumiem, że skromność to cecha wybitnie pożądana u piłkarzy i pod tym względem taki Xavi jest przykładem (choć nie wiem jak to wypada na co dzień w hiszpańskich gazetach), ale wybacz za 'dobrego' piłkarza nie płaci sie 80 milionów funtów. On jest piłkarzem swojej dekady, pod względem osiągnięć wygrał prawie wszystko co mógł zdobyć indywidualnie czy zespołowo. Rozumiem, że doceniasz Xaviego jako piłkarza, bo ja też tak uważam. Jest fenomenalny w tym co robi (w 'swoim' styl…
-
Real Madryt
PostW zasadzie dopóki nie przypomniałeś mi o Materazzim to Zidana kojarzyłem z najlepszym piłkarzem w historii. To tylko moje zdanie... Nie mów za wszystkich.
-
Real Madryt
PostGłowy nie daje, ale Giggs już od szczeniaka (18-19 lat) grał w 11 jedenastce i przysługiwał się w zdobytych trofeach, a Messi np. w Lidze Mistrzów w 2006 kibicował kolegom z ławki bądź trybun (nie wiem). Sprostujcie mnie oczywiście jeśli się mylę, ale do 2007 Messi grał jedynie ogony.
-
Real Madryt
PostCiekawe. Messi w 1 sezon wspiął się na szczyt i zaczęto porównywać go do najznamienitszych zawodników w historii, a Oezil który statystykami przewyższył chyba każdego środkowego pomocnika na świecie nie może być już stawiany w jednym szeregu... no właśnie dlaczego? Xavi nie jest Bogiem i pomimo świetnego sezonu dla niego Oezil w Werderze spisał się od niego lepiej. Oczywiście pod względem całej kariery Oezil nie osiągnął nic w porównaniu do Xaviego, ale z drugiej strony Messi nie osiągnął nic w …
-
Real Madryt
PostTak też o tym słyszałem, tylko w ilu to spotkaniach było? Tak z ciekawości pytam.