Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 181-200 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Znów zapomniałem typów swoich dać...

• Arsenal Londyn

Yamato Damashi - - Piłka Nożna

United miało swoją złą passę na początku sezonu, w razie gdyby ktoś nie zauważył seryjnie remisowali mecze. Teraz się rozpędzają, to nie apogeum ich możliwości panowie. Według mnie Arsenal gra identycznie od początku sezonu, czyli spodziewam się jakiejś głupiej wpadki za 2-3 meczu. Teraz grają nieco skuteczniej, ale w obronie grają jedynie przyzwoicie tj. jeśli ktoś potrafi wyprowadzić atak to łatwo strzelić im bramki (przykład, mecz ze słabą Aston Villą, tak, wygrana, ale 4:2 to nieco hokejowy …

• Chelsea Londyn

Oj z 4 to oni nie wypadną, chwilowy spadek formy, w poprzednim sezonie prezentowali równą formę, ale w tym już to się nie udało. Niestety przyszło to w dość złym momencie dla Chelsea. Nie mniej myślę, że to długo nie potrwa, Chelsea to nie jest byle jaki klub aczkolwiek wszystko jest możliwe. Nie mniej City nie prezentuje się od nich lepiej także w tym sezonie pewnie pierwsza czwórka to MU, Arsenal, Chelsea, Tottenham. Chelsea wróci jeszcze do gry o mistrzostwo, patrzcie ile punktów MU nadrobiło…

• 4 punkty słabiaki

• Arsenal Londyn

Cytat od G R A N T: „pojawiła się również plotka że Barca będzie chciała go latem kupić :E” Żartujesz czy naprawdę?

• Manchester United

Fakt. Za darmo nikt United punktów nie odda.

• Manchester United

Nie ma sensu dyskutować nad pojedynczymi sytuacjami, czy powinien paść gol czy nie, bo liczy się to co było w siatce, ale karny i okazja Andersona to dla mnie 2 stuprocentowe sytuacje. Oprócz tego Nani na początku strzelał z pola karnego, a później stracona akcja na potęgę jak ograł Clichiego, a raczej odebrał mu piłkę. Okazji nie brakowało do strzelania, przynajmniej dla United. Arsenal się podpalał w złych momentach, ale to co Vidic wygarnął to uratowało tyłek United bez dwóch zdań. Oprócz teg…

• Manchester United

Nigdzie nie napisałem, że jest świetnym piłkarzem. Nie wciskaj mi słów do ust.

• Manchester United

Nani wychodził 2 razy na czystą pozycje w polu karnym, jaki remis ?

• Manchester United

Obiektywnie patrząc na okazje bramkowe które powinno się wykorzystać wynik wyglądałby coś koło 3:1, 4:2 dla United. Tak fatalnie wykonany karny to powinna być suszarka dla Rooneya. Anderson nie wykorzystał dziecinnie prostej sytuacji. Nani 2 razy szybciej strzelił niż pomyślał. Paradoksalnie bramka padła po sytuacji po której nikt by nie krzyczał na Parka gdyby nie trafił (kto widział równie komiczny strzał głową? :)). Czym wykazał się Anderson? Zagrał na 0 moim zdaniem, ale biorąc pod uwagę kla…

• Arsenal Londyn

Berek

• Arsenal Londyn

Cytat od krecik10: „nie wiadomo jeszcze co z kapitanem, a Gibbs na pewno nie zagra. Liczę na dużo bramek kanonierów ^^” Oczywiście. Berbatov z Rooneyem już o to zadbają

• Manchester United

Croucha? EDIT: Ale się uśmiałem z tej pomyłki

• Manchester United

O takich meczach aż pisać się chce. Wymiana piłek była wręcz rewelacyjna, szczególnie pomiędzy Rooneyem i Berbatovem. Wynik mówi sam za siebie. Wygrać 7:1 z Blackburn nie każdy potrafi, a aktualnie nikt nie jest w takiej formie by temu sprostać. W tym oczywiście 5 bramek Berbatova robi wrażenie. Osobiście wolałbym żeby strzelał regularniej, a nie od święta parę bramek, no ale i tak może być. Anderson pokazał, że jest wart pozostania w klubie. Potwierdził wszystkie walory jakie w nim widziałem. R…

• Real Madryt

Pokazała też jak potrafi wygrywać. Zważywszy na to, że to jest wyjazd nie oczekiwałbym, że wygrają. Oczywiście wszystko jest możliwe. Osobiście stawiam na 1:1 bądź 2:1 dla któregoś zespołu.

• Cytat od krecik10: „wiesz, wolałbym mieć 300 zł na kuponach niż nawet rekord kolejki :D” Też prawda.

• Na kuponach z tego tygodnia miałem 300 zł, więc śmiem twierdzić, że miałbym sporo punktów

• Cholera. Byłem pewien, że obstawiłem tą kolejkę. No pięknie -_-'

• Arsenal Londyn

Cytat od pUco: „A Chamakh racja, taka Arsenalowa odpowiedź na divingowe i aktorskie umiejętności Naniego, tyle że przy tym drugim repertuar zagrań wykracza poza to .” Drugiego takiego jak Nani nie ma

• Manchester United

Kto by przypuszczał, że zrównamy się punktami z Chelsea i zostawimy Arsenal w tyle? Nieśmiale myślałem o ciężkim terenie jakim jest Birmingham, ale nie sądziłem, że jednak temu podołają. No to jesteśmy na swoim, teraz tego nie oddać. Ciekaw jestem bezpośredniego pojedynku, bo jak zawsze to będzie najważniejsze.