Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-143 z 143.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Drugie St na tym sojuszu niestety złom u obrońcy ale i tak sprzedam paliwo Dnia 21-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor kochanek [DarkBlue] ________________________________________________ Krążownik 13.501 _________________________________________ Obrońca wilczek [MMN] ________________________________________________ Duży transporter 3.800 Recykler 515 Pancernik 192 _________________________________________ Po bitwie... Agresor kochanek [DarkBlue] ___________________…
-
Po wielu miesiącach nieobecności w tym dziale i ja coś zamieszczę Udało się wszystko pozbierać więc przetopiłem flotę na eko Obrońcy szybkiej odbudowy bo ładnie się po zachował. Pozdrawiam wszystkich znajomych!!!! Pavilus jeszcze żyje !!!!! Dnia 14-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor kochanek [DarkBlue] ________________________________________________ Krążownik 141.446 Okręt wojenny 11.838 Pancernik 21.398 _________________________________________ Obrońca was [MMN] _…
-
wojtekreal, CRACOVIA KRAKOW, Mili [3 X] & ARO & Gorillaz [CShopSc] vs Maciek2 [P N] - 201 190.06%
PostBardzo ładnie gratuluje agresorom za to starcie bo % i floty biorące udział robią wrażenie. Znam Macka dokładnie i wiem że jest to jeden z unikalnych graczy jakich już nie ma na ogame. Gralismy najpierw na uni 21, póżniej na uni 1 i należał i należy do najlepszych. Życzę powrotu do gry i odbudowy. Koalicja mam nadzieję że się odegra chodź po części bo w ich szeregu jest dość graczy którzy mogą to zrobić. Pozdrawiam znajomych. "Jeszcze przyjdzie czas na Pavilusa"