Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 143.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Aż tutaj musiałem zaglądnąć Piękne St i w końcu [ciach] tam gdzie jego miejsce Bawcie się dalej pozdrawiam z zaświatów Moderator Neferet:Obraza
-
Przepraszam Was
pavilus!!! - - DiD Indus
PostJak narazie to TY, całe SKB i jego przydupasy szczekają pozdrawiam P.s chyba wrócę do was
-
Gratulację dla atakujących bo jest czego, duże starcie, duży % i do tego na top 1 i jeszcze mała zemsta to tym bardziej cieszy Kickiego Latajcie dalej chodź na tej unii już mało ludzi zostało. Powodzenia P.s a Yodzie wszystkiego czego chce jak zostanie to pewnie szybko odrobi czy uczciwie czy nie to zawsze będą podejrzenia przynajmniej już szkodników z SKB nie ma (musiałem)
-
Przepraszam Was
pavilus!!! - - DiD Indus
PostDris ty jednak jesteś głupek
-
Przepraszam Was
pavilus!!! - - DiD Indus
PostDla wszystkich towarzyszy wzajemnej adoracji Kamikadze i jego obrońców. Nigdy nie obraziłem nikogo jak wcześniej pisałem, miałem tylko wielki ubaw z całego SKB jak mnie straszyli itd. Wyzywanie mojej osoby od głupków, od "zamknięcia mordy", "walenie konia w łazience jak Yoda robi St" i innych epitetów to proszę sobie odpowiedzieć komu się real pomylił z grą !! Ogame dawno się skończyło jak wprowadzili ulepszenia i jak kasa zawitała. W tej grze możliwe że zostaną ciułacze punktów ale przynajmniej…
-
Przepraszam Was
pavilus!!! - - DiD Indus
Postn ie Cytat od justvroum: „@Gruntownik @pavilus!!! sądząc po tym co GF robi z grą odnoszę nieodzowne wrażenie, że ogame staje się kolejną grą dla matołów, którzy nawet nie potrafią nic zrozumieć... smutne ” Ostatni raz tu piszę !!! Kamikadze to oszust !!!!!!!!!!! dostał bana i bardzo dobrze !!! a wy go już nie macie jak bronić, towarzystwo wzajemnej adoracji. Umiecie tylko obrażać ludzi. Nigdzie nie obraziłem nikogo tutaj a wy od matołów, głupków itd. Więc zastanów się kto co nie może zrozumieć. …
-
Przepraszam Was
pavilus!!! - - DiD Indus
PostMi rozwalił 2 moony dla zemsty tylko wyzywać potrafi wleciał 4344 GS w jednego moona a w drugiego 4000 !!! To zwykły oszust i tyle w temacie jeszcze paru zostało z byłego SKB i nie tylko pozdrawiam
-
Przepraszam Was
pavilus!!! - - DiD Indus
Postoszustwo !!!! bo wiedział co robi i co mu grozi !!!! a teraz żeby się wyładować leci 4344 GS z misją niszcz w jednej fali na mnie i 4000 na drugiego moona !!! Oszust i to wykorzystuje
-
Przepraszam Was
pavilus!!! - - DiD Indus
PostProszę Państwa to OSZUSTWO i tyle w temacie !!!!!! Ile to się nasłuchałem że Kamikadze gra uczciwie, jaki to czysty gracz ilu było szczekaczy lizodupów a to zwykły oszust !!!! Naginanie zasad w tej grze jakie one by nie byłby, czy też błędów w grze to zwykłe oszustwo !!! Takich graczy powinno się dawno eliminować ale GO lub SGO maja to gdzieś !!! Pisze się do nich czasem nawet nie odpisują !!! Są równi i równiejsi w tej grze. Szkoda tylko zwykłych graczy którzy od wielu lat graja uczciwie tych m…
-
Przepraszam Was
pavilus!!! - - DiD Indus
PostNie musisz się tłumaczyć !!!
-
Paulinko jesteś WIELKA !!! Gratulację za obronę i plan. Czekam na następne ST Mefemiu gratuluję ilości pancerników robią wrażenie