Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 143.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Lot może nie dla ogromnego zysku ale nie lubię bunkrów Pozdrowienia dla znajomych z unii 68 a w szczególności Bochuma oraz dla całego sojuszu Emerytów Dnia 17-05-2020 10:53:06 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kochanek [Emeryci] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 139.439 Krążownik 19.570 Okręt wojenny 15.314 Pancernik 3.519 _________________________________________ Obrońca FaluSman [MASOWKA] ________________________________________________ Mały transpo…
-
Gratulację dla moich sojuszników Ładny zysk wykręciliście i o to chodzi, czekam na kolejne St w waszym wykonaniu i szybkiego przetopu oczywiście na następne stateczki. Obrońcy pakiecik
-
Panowie z KoKa, kultura i zwyczaje wymagają przynajmniej poinformowania przeciwny sojusz o wypowiedzeniu wojny szkoda że wy nie zrobiliście tego. Ale cóż woja to wojna i ją przyjmujemy życzę owocnych lotów dla oby ekip i niech wygra lepsza
-
Cel znaleziony przez mnie miałem lecieć w Acs-e ale bałem się że za długo polecimy smile.png Gratuluję KontaktPW za takie ładne St ja też coś dofarmiłem więc nie jest źle smile.png Dnia 13-05-2020 15:10:12 następujące floty spotkały się w walce: Agresor KontaktPW [Scream] ________________________________________________ Krążownik 21.000 Okręt wojenny 34.000 Pancernik 30.000 Pathfinder 3.900 _________________________________________ Agresor Kochanek [Emeryci] _____________________________________…
-
Mieliśmy nie wrzucać tego ST ponieważ wyszliśmy na minucie ale zabawa trwa dalej Zebraliśmy tylko Raport zbioru z PZ na planecie [7:248:7].12.05.2020 13:12:36 Od: Flota Twoje statki typu Recykler (4970 szt.) posiadają łączną ładowność 139.160.000. U celu [7:248:7] znajduje się 399.151.209 szt. metalu i 144.219.792 szt. kryształu. Udało ci się odzyskać 69.580.000 szt. metalu i 69.580.000 szt. kryształu. Obrońca podstawił GS do obrony których nie braliśmy pod uwagę i 100 K LM Po tylu lotach na obr…
-
Tym razem solo Przeglądałem galę znalazłem cel i poleciałem chodź cały czas u obrońcy się świeciła aktywacja Pozdrawiam wszystkich znajomych a w szczególności Bochuma, Vana , mój sojusz Khukuri z unii 68 oraz obecny sojusz Emeryci Dnia 10-05-2020 16:05:50 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kochanek [Emeryci] ________________________________________________ Krążownik 17.169 Okręt wojenny 10.632 Sonda szpiegowska 3 _________________________________________ Obrońca Chief Barym ________…
-
No cóż moja robota polegała tylko na dołączeniu floty Dzięki za lot Grock, całe to ST Twoja zasługa. Pozdrawiam jak wyżej Bochuma z unii 68, wszystkich znajomych i cały sojusz Emerytów
-
Chciałbym podziękować showtime za to że leciał na ten sam cel i mimo że jego recki zebrały złom wcześniej niż moje to mi odesłał cały złom. Dzięki
-
Kiedyś wysłałem sobie jako fs-a w 7 gali 300 CM i DT na ekspedycję, jakie było moje zdziwienie kiedy zobaczyłem za moją flotą Pana Purepla, okazało się że ekspedycja była udana i dodało mi kolejnych 300 CM jestem wdzięczny bo mi powstał moonek a że to były okruchy to się nie przejąłem i zacząłem się przyglądać bardziej agresorowi. Jakiś czas temu wszyscy pojawili się koło mnie w 8 gali i nawet doszły mnie słuchy że planują mi moony ściągać Niestety ubiegł mnie top 1 bo dwóch Panów w tym Purepla …
-
Pozdrawiam wszystkich znajomych oraz cały sojusz Emerytów Dnia 25-04-2020 16:40:06 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kochanek [Emeryci] ________________________________________________ Krążownik 9.133 Okręt wojenny 5.006 Pancernik 1.291 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca DevilWarrior [UnD] ________________________________________________ Mały transporter 1.120 Duży transporter 4.352 Lekki myśliwiec 1.140 Ciężki myśliwiec 473 Krążownik 961 Okręt wo…
-
Oj jeden z największych krzykaczy Avalonu zezłomowany jaka szkoda. A tak na poważnie to mało kiedy się tutaj wpisuję ale muszę pogratulować ataku, zysku. Obrońcy szybkiej odbudowy
-
Gratulację dla obu atakujących i czekamy na więcej Spory zysk wyciągnęliście. Obrońcy pakiecik. Pozdrawiam