Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 143.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Od dawna obserwowałem agresora, który od dwóch tygodni zaczął aktywniej grać i wysyłać z bunkra flotę na atakuj na różnych graczy lecąc nawet kilka godzin, jednak spory bunkier daje mu pozorne bezpieczeństwo. Od paru dni zobaczyłem na falandze że upatrzył sobie Uroboros-a, więc wysłałem wiadomość do ofiary z planem podstawki i jak widać wyszło idealnie. St oczywiście dla znajomych w szczególności Bochuma, Vana i oczywiście dla największych graczy z sojuszu Kukri i Emerytów z Octans. Dnia 15-07-2…
-
Jakiego byłego sojusznika napisz że multi nie życzę nic ani agresorowi ani obrońcy
-
Cytat od john malkowitz007: „Wstawiam za kolege ha ha ha Napisz po prostu ze to twoje Multi Agresorowi i obroncy nic nie zycze Pozdrawiam ” John malkowitz007 chłopie ogarnij się !!! Sprawdź sobie w historii ogame czy kiedykolwiek byłem w coś zamieszany to się zdziwisz i nie obrażaj mnie i nie snuj teori spiskowych ! Prawda jest taka że z takimi jak Ty nie dyskutuję nawet a Wisior nie ma dostępu do kompa i gra z komórki i dlatego na discardzie napisał że ktoś może wrzuci jak chce, a ja się zgodzi…
-
Wstawiam za kolegę Ku chwale Kukri !!!!!!!!!! Bawimy się dalej Dnia 09-07-2020 18:53:12 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wisior [Kukri] ________________________________________________ Krążownik 20.781 Okręt wojenny 97 Pancernik 10 Pathfinder 50.000 _________________________________________ Obrońca Nielot ________________________________________________ Mały transporter 6.730 Duży transporter 48.340 Recykler 1 Gwiazda Śmierci 1 _________________________________________ Po bitwie..…
-
Szczególne pozdrowienia dla Bochuma, który mnie wkurza cały czas Oraz Vana zgłoś się po paliwo Pozdrowienia także dla Emerytów z unii Octans oraz wszystkich z sojuszu Kukri Przewietrzyłem flotę Dnia 06-07-2020 12:55:52 następujące floty spotkały się w walce: Agresor PAVILUS [Kukri] ________________________________________________ Bombowiec 3.469 Niszczyciel 4.344 Ciężki myśliwiec 91.005 Krążownik 331.580 Okręt wojenny 41.400 Pancernik 67.553 Lekki myśliwiec 3.325.618 ____________________________…
-
Z tym @^KaMiKaZe18^ toś przesadził, największy oszust na ogame !!!! A tak po za tym gratuluje starcia i coś się rozszalałeś ostatnio
-
Na tego Pana leciałem kilka razy zawsze ładnie się pilnował Dziś się udało obrońca zalogował się minute po Rw pogratulował i powiedział że odbudowy nie będzie więc życzę mu powodzenia w realu. Nawet nie wysyłałem dofarmienia bo byłem pewny że obrońca się pojawi Pozdrawiam wszystkich znajomych z unii 68 (Bochum ja latam a Ty?) sojusz Khukuri oraz sojusz Emerytów. Jeszcze na unii pozostali ludzie z honorem Złom mi podkradli ale coś się udało zebrać Dnia 16-06-2020 17:52:18 następujące floty spotka…
-
Widzę że ludzie z Koka jakby Luffy by się zesrał to go wyliżą tak mu do dupy wchodzą Gratuluję za to RW bo jest czego, procent i floty które się spotkały były siebie warte. Co do reszty to przemilczę bo po co tu pisać o kupowaniu kont o handlu itd, każdy ma swoje zdanie, ja jak najbardziej negatywne. Obrońcy to pewnie powodzenia w realu lub sił do powrotu a Luffemy większego dzwona pozdrawiam
-
Dawno mnie tutaj nie było ale ostatnie tygodnie posucha u mnie jak mało kiedy, każdy cel mi się logował i uciekał aż do dziś. Tego Pana dorwałem drugi raz. To ST dedykuję wszystkim uczciwym graczom, których coraz mniej niestety oraz największej lamie na unii 68 Bochumowi, całemu sojuszowi Khukuri oraz całemu sojuszowi Emerytów. Do następnego Dnia 11-06-2020 13:41:30 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kochanek [Emeryci] ________________________________________________ Krążownik 47.00…