Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 48.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Sportowy
Lovca Czarownic - - Sport
PostPytanie było banalne . Czarodziej - pewnie wiedziałeś od razu bez żadnych podpowiedzi rsneaky.gif" title=";>"> ? Zadajesz rzecz jasna
-
Sportowy
PostNie. Podpowiem, że zwycięski skład tej drużyny, w tym meczu jest hitem Internetu
-
Geograficzny!
Lovca Czarownic - - Nauka
PostNippon jest na pewno najgęściej zaludnione - ale jest inne dłuższe
-
Historyczny
PostTeodora?
-
Geograficzny!
PostJak się nazywa najbardziej rozciągnięte wzdłuż osi głównej megalopolis na świecie?
-
Sportowy
PostNie, Juventus. Podpowiem: To są właśnie te detale
-
O jakim państwie mowa?
PostToadie ma rację więc zadaje
-
Geograficzny!
PostAlabama
-
Historyczny
PostDobra odpowiedź. Zadajesz :)
-
O jakim państwie mowa?
PostTeż nie. Terytorium tego państwa ogranicza się do dwóch budynków o których wspomniałem. Podpowiem, że jeden z nich jest w Rzymie.
-
O jakim państwie mowa?
PostPalestyna jak najbardziej posiada swoje terytorium. Co jak co ale chyba Żydzi nie są aż tak bezmyślni aby budować mur wewnątrz własnego państwa
-
O jakim państwie mowa?
PostPaństwo to, uznane jest przez ponad 100 krajów świata, mimo że nie posiada własnego terytorium. W dwóch krajach posiada ono swoje własne budynki, które mają charakter eksterytorialny.
-
O jakim państwie mowa?
PostKasai Południowe
-
Sportowy
PostPozostańmy przy piłce nożnej. Drużyna ta rozegrała "słynny" i przez niektórych PAMIĘTNY mecz w sezonie 97/98. Jej ówczesny trener odnosił później sukcesy jako selekcjoner na szczeblu reprezentacyjnym. O jakim klubie piłkarskim mowa?
-
Historyczny
PostPodam coś łatwego aczkolwiek dziś dopiero się dowiedziałem, że taka osoba istniała. Jej historia jest niemal w Polsce nieznana, królowa czterech europejskich państw (jednostek geopolitycznych), siostra polskiego króla to...?
-
Sportowy
PostCytat od Czarodziej Czasu: „ Moze malutka podpowiedz. Trzech Polakow w wiekszym lub mniejszym stopniu zapisalo sie w historii tego klubu, jeden z nich wygral z tym zespolem europejski puchar. ” Jak BVB jak tam grało co najmniej 4 Polaków Bayern Leverkusen 2001/2002? Buncol (PU-1988) Krzynówek, Milik?
-
Geograficzny!
PostZadajesz
-
O jakim państwie mowa?
PostZadajesz
-
Sportowy
PostTo jest jak szukanie igły w stogu siana zbyt wiele zmiennych do dopasowania. Albo komuś zapadł w pamięci ten fakt albo ktoś jest kibicem tego klubu i wie o tym - inaczej wątpię aby ktoś tego dokonał Wszystko oprócz tych Polaków pasuje mi do klubu: Benfica Lizbona z sezonu 2012/2013 Przegrali finał LE z Chelsea (2:1), w lidze z FC Porto (1 punktem) i w finale Pucharu z Vitoria Guimaraes (2:1)
-
Historyczny
PostWięc nie jest wykluczone, że to TUPAC miał najwięcej Indian pod bronią Ja się poddaje aczkolwiek bardzo mnie ciekawi poprawna odpowiedź. Aby nie robić SPAM-u podam jeszcze jednego wodza: MANCO INCA. P.S. Bolivar był krzykiem rozpaczy z mojej strony Napisałeś, że jego zwycięstwo mogło zmienić losy świata, a to jedyny bohater który mi się w tamtych stronach z tym kojarzy. Choć nie był Indianinem. Pozdro.